için kaldı

29 Mayıs 2019 Çarşamba günlük burç yorumları

Burçseverler 29 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 29 Mayıs 2019 Çarşamba Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 29 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

29 Mayıs 2019 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
28 Mayıs 2019 Salı 14:59

29 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Bugünü kendine ön yargılarından kurtulma günü ilan edebilirsin. Duygusal olarak çıkmazda olduğunu düşünüyorsan, profesyonel yardım alabilirsin. Gününü huzurlu geçirmek için elinden geleni yapıyorsun. İlişkindeki sorunların artışına dur diyeceksin. Sevgilinle keskin konuşmalar yapman an meselesi. Cuma günü finansal konularınız önem kazanabilir. Kariyeriniz ya da iş ortamınızda beklemediğiniz bazı gelişmeleri yakalayabilirsiniz. Bu hafta sadece kızgınlıklarınızı unutmalı, gelecek günler için güzel planlar içinde olmayı seçmelisiniz.

BOĞA BURCU

Sosyal yönden oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşünce ve fikirlerinizi rahatça tartışabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Yenilikçi ve orijinal fikirlere sahip kişilerle tanışabilirsiniz. Bu Pazar gününde sosyal konular ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. Fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşmak, konuşmak, tartışmak isteyebilirsiniz. Yenilikçi ve sıradışı tutum ve davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; ikilemler içinde kalabilir, günü farklı ruh hallerinde yaşayabilirsin. Kariyer ve işle ilgili konulara odaklanmak ve önemsediğin konuları organize etmek isteyebilirsin. Düşüncelerini sakınmadan aktarman, yakınlarına ters gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde artan sezgilerin, sanatsal ve yaratıcılık gerektiren işlerini kolaylaştıracaktır.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç; haftaya yurtdışı bağlantılı işler veya eğitimle ilgili alanlara yönelik konularla başlayabilirsin. Önümüzdeki günler için planlamış olabileceğin seyahat planı gün içinde gelebilecek haberlerle sekteye uğrayabilir ancak hakkını aramaktan çekinmeyeceksin. Ayrıca rutin dışına çıkıp, kendinle kalmak isteyebilir, hayallerini revize edebilirsin.

ASLAN BURCU

Ortak maddi konular ve para iş konuları konsantrasyon ve mücadele duygunuzu yüksek kılabilir ve keskinleştirebilir. Zor ve güçlü kişilerle bi araya gelebilirsiniz, iş görüşmeleri ve ziyaretler dikkat çekici olabilir. Risk almaktan korkmayacağın bir gün seni bekliyor. Kendine olan güvenin, cesur kararlar almanı sağlayacak. Özellikle işinden memnun değilsen, her an rest çekebilirsin. Keskin kararlar almadan önce, kendini garantiye almanda fayda var. Evliliğinde sorunların varsa sorunlar hiç bitmeyecekmiş gelebilir. Olayların üstüne gitmek durumu bazen karmaşık hale getirir.

BAŞAK BURCU

İlişkilerde hassasiyetler belirginleşebilir. Yükleri bırakmak faydalı olur. Bağlılık ve bağımlılık arasında gidip geliyorsunuz. Gün boyu sezgilerinize güvenin. İlişkiler açısından hareketli ve çalkantılı olabilecek bir günde bolca birebir görüşme sizi bekliyor olabilir. Karşınıza ilginizi çekebilecek merak uyandıran kişiler çıkabilir, ilişkiler ve ortaklıklara odaklanabilirsiniz, karşınızdaki kişi için fedakârlıklar söz konusu olabilir.

TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi; ufak tefek ev kazaları, unutkanlıklar ve yanlış anlaşılmaların yaşanabileceği bir güne başlayabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla arandaki dengeyi korumak adına politik olman mümkün. Görsel yaratıcılığını ve pratikliğini, günlük işlerinde kullanarak sabah saatlerinde yaşadığın zihinsel karmaşayı üzerinden atabilirsin.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; duygusal konulardaki ani çıkışın ve kontrolcü tavrın, yanlış anlaşılmalara neden olabileceği gibi hislerin ve mantığın arasında çelişki de yaşatabilir.  Şu sıralar hayatın senin için hazırladığı maddi ve manevi planları olabilir.  Kendini frenlemeye ve sabit kıldığın bakış açını değiştirmeye bakmalısın.

YAY BURCU

Sevgili Yay; ev ve ailene dair konularda verdiğin aşırı tepkiler, karşındakilerle aranı açıp, güven sorunu yaşatabilir. Daha anlayışlı ve uyumlu olma konusunda duygularını dinlemeye çalışmalısın. Bugün özellikle günün ilk yarısına maddi endişelerin damgasını vurması mümkün. Ancak günün sonunda seni tatmin eden iyimser koşullar oluşabilir.

OĞLAK BURCU

İletişim açısından dikkat çekici olabilecek bu güne bolca görüşme, kısa yolculuk ve ziyaretler damga vurabilir. Kendinizi renkli ve canlı şekilde ifade edebilir, sözlerinizle cezbedici, ikna edici olabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim dikkat çekici olabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ve iş arkadaşlarınızla daha sık bir arada olabilirsiniz. Ziyaretler ve kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kendinizi anlatırken, ifade ederken duygusal bir tutum içinde olabilirsiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kova; sorumluluklarının maddi tarafı gündemini hala meşgul ediyor olabilir. Bugün derin bir duygusallığa sahip olmana rağmen, iç sesini kulak tıkayabilirsin. Şu aralar özel ilişkinde gereksiz yargılarda bulunarak kırıcı olabilir, ufak detayları büyütebilirsin. Gün sonunda kişisel ve keyfi harcamaların artış gösterebilir.

BALIK BURCU

Doğum haritasında yükselen Balık burcu, kişinin kısa ya da orta boylu olmasına neden olur. Eller ve ayaklar küçüktür, vücut kilo almaya müsaittir. Renk soluk veya beyaz, gözler mahmurdur. Kadınlar güzel ve cazibeli olur, yüz hatları düzgündür. Ten soluk beyaz, dudaklar dolgun, kirpikler uzundur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar