29 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

29 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 29 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 29 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

29 Kasım 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 28 Kasım 2020 Cumartesi 17:07
21 Kasım 2020 Cumartesi 15:20

29 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 29 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 29 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

29 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

29 Kasım 2020 Koç burcu yorumu

Bugün yine enerjiniz üst seviyelerde. Günlük olağan enerjiniz yine üst seviyelerde. Her konuda farklı çözümler üreterek, çevrenizi şaşırtmaya devam ediyorsunuz. Parasal konularda har vurup harman savurmayacağınız bir gün olacağı için bugün en şanslı günlerinizden birisini daha yaşamış olacaksınız. Sanatsal alanda eğiliminiz ve yetenekleriniz oldukça fazla

29 Kasım 2020 Boğa burcu yorum 

Sevdiğiniz kişiye duygularınızı söylemek için tüm koşullar oluştu, siz halen neyi bekliyorsunuz bu soruyu kendinize sormalısınız. Yakın arkadaşlarınızdan biri sizden ciddi anlamda hoşlanıyor siz ise ona ne deseniz bilmiyorsunuz ancak onun için ne hissettiğinizi uzun uzun düşünün ve karar verin. Maddi kaynaklarınız azalıyor ve bu durum sinirlerinizi geriyor sizse bu durumun içinden nasıl çıkarsınız bunu düşünüp duruyorsunuz işin ilginç yanı alacaklarınızı da tahsil edemiyorsunuz.

29 Kasım 2020 İkizler burcu yorumu

Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz. Daha esnek olmalısınız. Zaten çekici ve sakin tavırlarınızla karşı cinsin ilgisi her zaman üzerinize bir anda üzerinize çekiyorsunuz. Parasal konulardan aşırıya kaçıyorsunuz, arkadaşlarınızla olan toplantılarınızda mutlaka en fazla ödemeyi siz yapıyorsunuz. Biraz dikkat etmeniz gerekecek. Para konusunda biraz tutarlı olmak işlerinizi yoluna sokacaktır.

29 Kasım 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugün sizin için her şey yolunda gidiyor. Şanslı gününüzdesiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları olumlu bir şekilde değerlendireceksiniz. Para konusunda tutarlı olmak için uğraşmanıza rağmen biraz daha gayret etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda kabuğunuza çekildiniz. Yaşadıklarınız yaptığınız bir hata yüzünden işler kötüye gitmeye başladı. Ama artık savaş vermekten bıktınız. Kendinizi yaşamak istiyorsunuz.

29 Kasım 2020 Aslan burcu yorumu

Geçmişte yaşadığınız bazı ilişkiler sizin şu anda olan ilişkinize gölde düşürüyor oysa şuan ki ilişkinizde çok mutlusunuz sadece geçmişin bazı hoşlukları zaman zaman aklınız çeliyor ve o günlere geri dönmek istiyorsunuz. Hayatta fazla beklentiniz olmamasına rağmen bazı tavırlarınız sizin kazanan olmanızı sağlıyor. Bu aralar kısa yolculuklar yapmanız mümkün gibi görünüyor bu yolculuk sırasında dikkat etmeniz gereken bazı durumlar olabilir. İşinizle ilgili yeni ve cazip teklifler alabilirsiniz bunu düşünmek istiyorsunuz.

29 Kasım 2020 Başak burcu yorumu

İş hayatınızda hayli yoğun güçler geçiriyorsunuz. Aksayan işler sizi sinirlendiriyor. Oysa gerginlik size yakışmıyor. İş arkadaşlarınız her konuda size destek veriyor ve sizi seviyorlar. Aşkın sizin için önemi vardı ancak son zamanlarda o önem yerini kaybediyor. Sevgiliniz ise her şeyin farkında olmasına rağmen umursamıyor. Dengeleriniz çok önemli. Yitirdiğiniz anda, çevrenizle iletişiminiz kopuyor. Ailenize zaman ayırmalı onları sevdiğinizi göstermelisiniz.

29 Kasım 2020 Terazi burcu yorumu

Benliğinizi saran kaybetme korkusu size ve aşkınıza tatlı bir heyecan katıyor. İş hayatınızda bazı konularda cesaretli davranmanız halinde, karlı bir iş yatırımı yapabilirsiniz. Maddi konularda bazı sıkıntılara girebilirsiniz. Aklınızda ki yatırımlar sizden cesaret bekliyor ve cesaretli davranmanız durumunda maddi olarak zorlanacaksınız. Uzak bir yolculuk yapacaksınız, bu yolculuk sırasında heyecanlanabilir ve eski günlere geri dönebilirsiniz.

29 Kasım 2020 Akrep burcu yorumu

İşinizi başkalarına bırakmayın. İşlerinizi kendiniz takip ettiğiniz zaman daha başarılı oluyorsunuz. Aşk hayatınızda ise kendinizi ifade ederken yanlış kelimeler kullanmaktan sakınmalı ve sade konuşmalısınız. Partnerinizin sizinle ilgilenmediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz sadece o konulara bira daha sakin yaklaşıyor ya da sizin gibi derinlemesine düşünmüyor. Son zamanlarda para sizin için hayli değerli hale geldi. Maddiyata önem vermelisiniz.

29 Kasım 2020 Yay burcu yorumu

Sevgiliniz bu günlerde size sürpriz yapmayı düşünüyor. Partneriniz sizinle ciddi düşünüyor onu hafife almayın. İş hayatınızda sıkıcı sıradan bir gün sizi bekliyor bunun için yapacak bir şeyiniz yok ancak iş arkadaşlarınızla yaşadığınız size göre gerekli muhabbetler patronunuz tarafından tenkit edilebilir bunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Amiriniz sizin çok konuştuğunuzu düşünüyor ve bu konuda yakın zamanda sizi uyaracak. Maddi konularda birikim yapmayı planlıyorsunuz ancak sizi her seferinde durduran bir şey çıkıyor belki de siz bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz.

29 Kasım 2020 Oğlak burcu yorumu

Bu sıralar sevdiklerinize karşı ilgisizsiniz. Özellikle partneriniz bazı konularda sizden ilgi bekliyor. Ona karşı güvensiz hareket ediyorsunuz. İşinizle ilgili sizi tatmin etmeyen şeyler var ve bunun için yeni atışlımlar yapmak istiyorsunuz hatta ortamınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz. Maddiyata fazla önem vermiyorsunuz ancak para yaşamınızda önemli bir nokta olarak yer alıyor.

29 Kasım 2020 Kova burcu yorumu

Duygusal davranışlar sergiliyorsunuz ancak bu davranışınız uzun süre içinizde biriktirdiğiniz bir çok duyguyu daha da çok içinize atmanıza neden oluyor ve bu surum biriktirdiğiniz duyguları ansızın patlamasına neden olabilir. İşinizle ilgili sorun yaşamıyorsunuz hatta zamana geçtikçe işinizi daha da çok seviyorsunuz, ve işinizle ilgili deneyimlerinize biriktirerek çoğalıyorsunuz. Dikkatli olmaya ve önlem almaya özen göstermelisiniz.

29 Kasım 2020 Balık burcu yorumu

Aşk ve iş hayatınızda hareketlilikler var. Aşk hayatınızdaki hareketlilik sizi zaman zaman yoruyor ancak ortak bir yol bulmak için ilk adım sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızla farklı fikirleriniz var. Ama onları ikna etmenin yolunu siz biliyorsunuz. Zihinsel dağınıklığınız var. Herkese aynı anda söz vermeniz, sizin için iyi olmuyor. Bu aralar bir tatil iyi gelebilir.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar