için kaldı

28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim?

28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? sorusu Temizlik Benim İşim’de haftanın birincisinin belli olmasıyla araştırılmaya başlandı, Peki, 28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim?

28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim?
Son Güncelleme: 2 Mart 2020 Pazartesi 15:31
24 Şubat 2020 Pazartesi 16:09

28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? Her hafta Fox TV’de yayınlanan Temizlik Benim İşim programında haftanın birincisi belli oldu. Kadir Ezildi’nin sunduğu Temizlik Benim İşim yarışmasında bu hafta birincisi belli oldu. 28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? Detaylar haberimizde…

28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim?

Bir haftanın daha sonuna gelin Temizlik Benim İşim programında 28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim birincisi kim? sorusunun yanıtı hafta sonu belli oldu.

Temizlik Benim İşim yarışmasının bu haftaki birincisi toplam 22 puanla Rabia’nın oldu.

28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim'de hangi yarışmacı ne kadar puan aldı? 

Yarışmada toplamda 11 puan olan Neslihan’ın haftanın sonuncusu oldu. Temizlik Benim İşim de haftanın üçüncüsü toplamda 18 puan alan Handan Hanım oldu. Bu hafta yarışmada 2 tane ikinci olurken Kadir Ezildi’nin verdiği puanlarla toplam 20 puan alan Özlem Hanım ve Şehnaz Hanım oldu. Temizlik Benim İşim yarışmasının bu haftaki birincisi toplam 22 puanla Rabia’nın oldu.

28 Şubat 2020 Cuma Temizlik Benim İşim yarışmacıları kim?

Temizlik Benim İşim’de bu hafta yarışacak isimlerden biri Özlem Yalçın, 29 yaşında ev hanımı. Evli ve iki çocuk annesi olan Özlem Hanım aslen Bitlisli.

Rabia Gündoğdu 34 yaşında ev hanımı. Evli ve 3 çocuk annesi olan Rabia Hanım Malatyalı.

Neslihan Dağ 25 yaşında, ev hanımı. Evli ve iki çocuk annesi olan Neslihan Hanım aslen Sivaslı.

Şehnaz Çakıcı 46 yaşında Temizlik görevlisi. Evli ve iki çocuk annesi olan Şehnaz Hanım Tokatlı.

Handan Yılmaz 30 yaşında, ev hanımı. Evli ve bir çocuk annesi olan Handan Yılmaz, Ardahanlı.

 

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kadir Ezildi anne tarafından  Bayburt’lu baba tarafından ise Konyalıdır. 24 yaşında olan Kadir Ezildi evde annesi Ümran hanımdan ayrı olarak haftada üç gün dip köşe temizlik yapıyor. Kadir Ezildi'nin titizliği ve temizlik düşkünlüğü nedenyile evde annesini bile bıktırdığı biliniyor.

Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi, İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak. Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar