için kaldı

28 Ocak - 3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 28 Ocak 3 Şubat 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor? İşte Merkür'ün hareketli olduğu 28 Ocak -3 Şubat 2019 Haftalık Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Koç Burç Yorumları

28 Ocak - 3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
28 Ocak 2019 Pazartesi 08:40

Selam burç yorumu seven insanlar, 28 Ocak 3 Şubat haftasının en mühim olay ay hareketleri. Haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile şehvetli ve özgüvenli bir başlangıç yapabilirsiniz. Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli etmeniz gerekebilir. Sezgileriniz güçlü olabilir ve derin konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

Ay Akrep burcundayken mavinin tonları enerjimizi eşitler, dengeli bir seviyede tutar. Çarşamba ve perşembe günleri ay yay burcunda ilerlediği için enerjinize enerji katabilir. Meraklı ruh halinde olanlar yeni şeyler öğrenebilecektir. Hareket halinde bir hafta sizleri bekliyor. Yeni bir eğitim ve seyahat kararı alabilirsiniz. 

1 Şubat Cuma Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve gündeminizde ciddi konular olacak. Aile, iş ve para odaklı olabilir, geleceğinizi daha fazla düşünmeye başlayabilirsiniz. Düşünceleriniz ciddileşebilir, önemli konulara yoğunlaşarak ailenizi ve geleceğinizi daha fazla düşünüp plan yapabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyebilir ve maddi fırsatlar yakalayabilme ihtimaliniz de var.

Hafta sonu da Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

28 Ocak - 3 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU

Merhaba yükseleni koç burcu olan bireyler, iş hayatınızda birtakım sıkıntılar yaşayabilirsiniz, üzerinde çok düşüneceksiniz. Rutin işlerinizde de aksamalar yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde aşk hayatınızda sürprizler olabilir. Belki de yakın bir arkadaşınızın sizden hoşlandığı haberine ulaşabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Merhaba yükseleni boğa burcu olan bireyler, iş hayatınız, yuvanız birçok konu ay tutulmasıyla gündeminizde olacak. Kendinizi, toplumdaki yerinizi sorgulayacaksınız. Egonuz zirvede, biraz empati yapın. Yatırım yapın, karlı dönemlerdesiniz. 

İKİZLER BURCU

Merhaba yükseleni ikizler olan bireyler, olumlu gezegen Jüpiter devrede. Karşıt burcunuzda olsa da ilişkilerinize şans ve kolaylık getirecek. Kardeşinizle ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda hedefleriniz oluşacak.

YENGEÇ BURCU

Merhaba yükseleni yengeç burcu olan bireyler, birçok silsileyle karşı karşıya kalacaksınız. Önümüzdeki 2 yıl boyunca yaşanacak tutulmaların başrolünde sizler varsınız. Kontrol edilemez bir haldesiniz. Yeni başlangıçlar olacak. İkili ilişkilerinizde kritik olaylar yaşayacaksınız. Hem kendi emeğinizle hem de desteklerle güzel bir ekonomik durumunuz olacak. 

ASLAN BURCU

Merhaba yükseleni aslan burcu olan bireyler, gökyüzünün ana rol oyuncusu sizsiniz. Tahmin etmediğiniz olaylar yaşıyorsunuz, tutulmalar 6 ay boyunca sizi etkileyecek. Değişimler sizi zorlayacak fakat istediğiniz her türlü değişimi gerçekleştireceksiniz.Egonuzdan uzak durmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU

Merhaba yükseleni başak burcu olan bireyler, önemli konular mercek altında. Aşk ve çocuklar ana gündeminizde. Her şeyi fazla düşünmeniz size zarar veriyor, moralinizi bozacak olaylardan uzaklaşın. Tutulma sizi aşk hayatınızda bir dönemi kapatma özgüveni ya da kararı aldırabilir. Birçok kişiyi hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Merhaba yükseleni terazi burcu olan bireyler, hayattaki rolünüzü ve sorumluluklarınızı sorguluyorsunuz. Ailenize dönüş yapabilirsiniz. Daha anaç ve sahiplenici bir ruh haline bürünececksiniz. 

AKREP BURCU

Merhaba yükseleni Akrep burcu olan bireyler, bu hafta pazartesi yaşayacağımız Tam Ay Tutulmasında sizin için enerji değişimleri kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız, iletişim, hayat planlarınız, hobileriniz ve yurtdışı planlarınızın yönetildiği evlerde olacak. Hayatın akışı içerisinde tam olarak ne yaşanacağını bilemesek de, bu konu başlıkları hakkında kritik farkındalıklara ve belki de kararlara hazır olun. Kararınızdan asla vazgeçmeyen bir ruh haline sahipsiniz ve 6 ay boyunca da böyle devam edecek.

YAY BURCU

Merhaba yükseleni Yay burcu olan bireyler, yakınlarınızla ilişkilerinizde beklenemdik değişimler olabilir, belki de ayrılıklar. Artık düşünce olarak kendinize dönüyorsunuz. Sürekli kendiniiz sorguluyorsunuz. Yurt dışına okuma planınız için hazırlıklara başlıyorsunuz. Maddi olarak değişik bir süreçtesiniz geçmişi göz önünde bulundurunuz.

OĞLAK BURCU

Merhaba yükseleni Oğlak burcu olan bireyler, bu hafta Güneş ve Merkür sizin burcunuzdan ayrılıp, Kova burcuna geçmekte. Geçen haftalarda, hayatınızın değişeceği yepyeni başlangıçlara imza atacağınız farkındalıklar yaşadınız ve kritik bir döneme başlıyorsunuz. Sizin, diğer insanlardan ayıran her konuda bu değişimleri yaşayabilirsiniz; dış görünüşünüz, meslek hayatınız, evliliğiniz, ilişkileriniz vs…Bu dönemde hayata bakış açınız bile farklılık gösterebilir. Geçen haftalarda burcunuzda gerçekleşen Güneş Tutulmasının ardından bu hafta başında yaşanacak Ay Tutulmasının da yükselen burcu Oğlak olacak. Ortaklarınız, eşiniz veya ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve gergin durumlar oluşabilir. Çevrenizdekiler sizi çok da olmadığınız biri gibi göremeye başlayabilirler. 

KOVA BURCU

Merhaba yükseleni kova burcu olan bireyler, tutulmayla birlikte sizin döneminiz başladı. Bu hafta Güneş ve Merkür sizin burcunuza geçiyor. Hayatınıza dair önemli kararlar alabileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Bu haftanın ilk gününde, 21 Ocak’ta, Güneş Burcunuza geçer geçmez, Ay ile karşı karşıya gelecek ve kuvvetli bir Dolunay ve Ay Tutulması meydana getirecek.Belli ki hayatın size ait planlama yapma zamanı geldi… Kararlarınızı sorgulayıp, eskiyi kapatıp, yeniye “Merhaba” deme dönemine hoş geldiniz….

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, platonik olarak sevmek sizin işiniz…Bu konuda en iyi olan burçlardan birisiniz lakin bu durum sizin hayattan aldığınız enerjiyi oldukça azaltan bir durum. Bu hafta başında yaşanacak Tam Ay Tutulması ile olası bir platonik ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Sonlandırmak gerekir ki yenilere yer açılsın…

Arkadaş ilişkilerinizde sonlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Çocuğunuz varsa, Onun hayatında da kritik kararlar alıp, yepyeni başlangıçlara zemin hazırlayabilirsiniz.

Hayatı akışına bırakmak konusunda üzerinize yok, bir de üzerine Neptün’ün burcunuzda yaptığı seyahat eklenince, kendinizi hayal dünyanıza bırakmak son dönemde en iyi yaptığınız şey halini aldı…

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar