28 Mayıs 2019 Salı günlük burç yorumları

Burçseverler 28 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 28 Mayıs 2019 Salı Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 28 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

28 Mayıs 2019 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
27 Mayıs 2019 Pazartesi 14:09

28 MAYIS 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Haftaya biraz daha duygusal başlıyor olabilirsiniz. Yaşamınızın ana temeli sezgilerinizin güçlenmeye başladığını ve içsel anlamda duygusal dünyanızla bir savaş vermeye başladığınızı düşünebilirsiniz. Hafta başı biraz kafanız karışmış gibi hissedebilirsiniz ama hafta ortasından sonra ay ve kiron’un sizin burcunuzda kavuşuyor olması duygusal olarak iyileştirici bir haber sunabilir. Geçmişteki olumsuz bir fikriniz olumlu yönde iyileşebilir. Cuma günü finansal konularınız önem kazanabilir. Kariyeriniz ya da iş ortamınızda beklemediğiniz bazı gelişmeleri yakalayabilirsiniz. Bu hafta sadece kızgınlıklarınızı unutmalı, gelecek günler için güzel planlar içinde olmayı seçmelisiniz.

BOĞA BURCU

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisinde iş size düşecek. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

İKİZLER BURCU

Bu hafta kariyeriniz ile ilgili konular yoğun olabilir. Yöneticinizle görüşmeler yapmak veya beklentilerinizin karşılanmadığınızı düşündüğünüz konularda kendinizi anlatmak isteyebilirsiniz. Mülakatlar ve görüşmelerde başarılı bir hafta içindesiniz. Sadece kendinizi manipüle edebileceğiniz davranışlar içinde olmamalısınız. Bu hafta konuşmadan önce daha çok düşünmeyi denemelisiniz. Aksi takdirde yanlış anlaşılmaların olması muhtemeldir. İçinizden 10'a kadar sayın ve sonra duygularınızı sakince ifade edin. Bu sadece doğru kelimeleri bulma meselesidir. Merhamet, dilinizin önünde durmalıdır.

YENGEÇ BURCU

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yengeç; haftaya yurtdışı bağlantılı işler veya eğitimle ilgili alanlara yönelik konularla başlayabilirsin. Önümüzdeki günler için planlamış olabileceğin seyahat planı gün içinde gelebilecek haberlerle sekteye uğrayabilir ancak hakkını aramaktan çekinmeyeceksin. Ayrıca rutin dışına çıkıp, kendinle kalmak isteyebilir, hayallerini revize edebilirsin.

ASLAN BURCU

Haftaya finansal konularınız ve ekonomik koşullarınız ile ilgilenerek başlıyor olabilirsiniz. Kredi çekmek, kredi ödemek ya da parasal durumunuzda bir denge yakalamak için belli mücadeleler içinde olabilirsiniz. Eşinizin iş hayatı veya gelir kaynakları ya da eşinizin ailesi sizleri biraz meşgul edebilir. Şayet bunlarla alakalı bir durumunuz yok ise ortaklıklarınız veya ortak paydaş içinde olduğunuz konularınız ön planda olabilir. Bu hafta yöneteceğiniz bir krizin kahramanı olabilirsiniz. Çözümcü ve iş bitirici yönünüzü kullanırsanız oldukça kaliteli bir hafta geçirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Geçtiğimiz haftalar da kırıldığınız veya mesafe koyduğunuz insanlarla bu hafta tekrar bir araya gelmek zorunda olabilirsiniz. Bir kadın figürünün sizi incitmesi veya sizi yanlış anlaması sonucu belli gerilimler yaşamaya açık bir haftadasınız. Bu hikayenize göre değişim gösterecektir. Anneniz olabilir, teyzeniz olabilir ya da sizden yaşça büyük bir meslektaşınız olabilir vb. Bu noktada daha hoşgörülü ve sakin bir tavır belirlemelisiniz. Kariyeriniz ile ilgili yeni bir teklif alabilir ya da varsa yeni bir projenizi ortaya siz sunabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Terazi burcu iş hayatında öne çıkmak için fazla dikkat çekmeye çalışıyor olabilirsiniz. Biraz daha sakin olun. Çalışmalarınız siz üst üste göstermeye çalışmasanız da insanların dikkatini çekiyor. Bu şekilde biraz itici oluyor olabilirsiniz. Kabul görme ihtiyacınızın fazla olduğu bir Pazartesi olacaktır. Konuşmalarda geçen bazı yalanları fark edebilirsiniz ama bunu kimsenin yüzüne vurmamalısınız. Sizi ilgilendiren kadarını bilmeniz yeterli olacaktır.

AKREP BURCU

Haftaya aşk ve ilişkilerle ilgili konularla başlıyor olabilirsiniz. Kendinizi tanımlayamadığımız ya da doğru ifade edemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu hafta daha sağduyulu ve sakin kalmalısınız. Partnerinizin sizi zorlayan bazı konuları önünüze gelebilir. Baskı ve manipülasyon yaratmadan kendi içinizde olayları çözmeye özen göstermelisiniz. Finansal gücünüzü tekrar kazanacağınız bu haftayı iyi değerlendirmelisiniz. Dostluklarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi daha iyi hissettirecektir. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Bugün etrafınızdaki insanlara kendinizi ifade edebilmeniz, önem kazanabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Akışta kalın.

YAY BURCU

İyi haberler alıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Para evinde etkili olacak bazı yenilikler tam aksine hız alıyor ve ortaklık söz konusu işlerde açılmalar var. Eğer firman denetimden geçti ise iyi haberler kapıda! Uzun zamandır bir ilişkin varsa ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Aile şirketinde çalışıyorsan, ailenle bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsin. Günün stresini dağıtmak adına, yakın arkadaşınla buluşmak isteyebilirsin ancak bugün kimi arasan meşgul olacak. Özel hayatında ise eski sevgiline dair özlem duyabilirsin. Son zamanlarda ani kilo kayıpları yaşadıysan, bir uzamana başvurman yararına olacaktır.

OĞLAK BURCU

Haftaya iş ortamınızdaki bazı değişimler ya da sorumluluklarınızdaki bazı yeniliklerle başlıyor olabilirsiniz. Bu hafta çocuklarınız ya da aile ilişkileriniz ile ilgili konular önem kazanabilir. Kendi enerjinizi doğru dengelemeniz gereken ve planlarınızı iyi yapmanız gereken bir haftada olduğunuzu belirtmek isteriz. Eskiye duyduğunuz özlem biraz artabilir. Çarşamba gününden sonra kariyeriniz de bazı yanlış anlaşılmalara veya kendinizi savunmak zorunda kalacağınız olaylara karşı daha öngörülü olmalısınız. Dostluk ilişkilerinizle, para ilişkilerinizi iyi ayırt etmelisiniz. Ekonomik anlamda belki bir dostunuz belki de partnerinizle sınırları çizme kararı alabilirsiniz.

KOVA BURCU

İş ve projelerinizle ilgili motive edici olayların gündeme gelmesiyle daha çok çalışacağınız, projelerinizi geliştirebileceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Şüphede kalmadan hayallerinize ikinci bir adımı daha atmayı deneyebilirsiniz. İlişkilerinizde parasal konular sorun yaratıyor olabilir. İçinizdeki tutkuyu daha fazla toplumsal işler adına kullanmalısınız. Yaşadığınız gecikmelerin üzerinde çok fazla durmayın. Yüzleşmelerinizi yapın ve size ruhsal anlamda yük olan şeylerden uzaklaşın. Bu hafta evinizle ilgili yapacağınız harcamalarda biraz daha ölçülü olmalısınız.

BALIK BURCU

Duygusal hissediyorsun!Bugün Ay, burcunda hareket ediyor. Yeni oluşumlar söz konusu olabilir. Kendi işini yapıyorsan, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsin. Özellikle bir marka üzerine çalışmak gibi planların var ise, hızlandırabilirsin. Özel sektörde çalışıyorsan, işten çıkarma dedikoduları çalışma arkadaşlarınla büyük bir kaygı yaşamana neden olabilir. Diğer yandan ara sıra kendini oldukça duygusal hissedeceksin. İhtiyacı olanlara faydan dokunsun istediğin için, yardım kampanyalarına ufak bağışlarda bulunabilirsin. Eşin ya da sevgilin bu süreçte yanında olmak isteyebilirler ancak tercihini kitapların ve sevdiğin müziklerden yana kullanabilirsin

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar