28 Kasım 2019 Instagram çöktü mü? instagrama neden girilmiyor? Akış Yenilenemiyor sorunu çözüm

28 Kasım 2019 Instagram çöktü mü? instagrama neden girilmiyor? İnstagram erişim sorunu kesin çözüm An itibariyle Instagram'da sayfanın yenilenmemesinin arından kullanıcılar 28 Kasım 2019 Instagram çöktü mü? instagrama neden girilmiyor? İnstagram erişim sorunu kesin çözümünü aratıyor.

28 Kasım 2019 Instagram çöktü mü? instagrama neden girilmiyor? Akış Yenilenemiyor sorunu çözüm
Son Güncelleme: 29 Kasım 2019 Cuma 11:56
28 Kasım 2019 Perşembe 17:44

İnstagram'a ne oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram'a neden giremiyorum? Kesin çözüm 28 Kasım 2019 ile ilgili bilgiler Azonceoldu ekibi olarak sizler için derlendi. 

İnstagram'a ne oldu? 

İnstagram'a 28 Kasım 2019 tarihinde saat 14:00'da güncelleme ve alt yapı çalışmaları sebebiyle giriş gerçekleştirilememektedir. Başka bir iddiaya göre ise İnstagram çökmüş durumdadır.

Sosyal medyanın en çok kullanılan platformları Facebook, Instagram ve WhatsApp'a Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede erişim sıkıntısı yaşandığı belirtilmişti. 

Instagram'da bazı kullanıcılar "Akış yenilenemedi" sorunuyla karşı karşıya geliyor. Uygulamada bazı kullanıcılarda yavaşlama yaşandığı belirtilirken, bazı kullanıcılarda da hiçbir sorun bulunmuyor. Konuya dair Instagram'dan resmi bir açıklama yapılmadı. Sorun düzeldi. 

 

.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

İrem En beğenilen yorum
Kendiliğinden çıkış yapıyor hiçbir hesaba giriş yapamıyorum çıldırıcam