27 Haziran 2019 Perşembe günlük burç yorumları

Burçseverler 27 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 27 Haziran 2019 Perşembe Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 27 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

27 Haziran 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:30

27 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İlişkinizde bazı gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün. Daha esnek olmaya çalışmalısınız. Ani çıkabilecek tartışmalar sizi daha çok yıpratacaktır. İlgisini başka yönlere çekmeye en iyisi değişik ve çok arzu ettiği bir yere davet edin. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

BOĞA BURCU

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Bu sizi kabullenme içine sokabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili tamamlanma gerçekleşebilir. Olası kazalara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Günün tamamında Ay, Koç burcundaki hareketine devam ediyor. Ay’ın Jüpiter ile kurduğu olumlu görünüm sayesinde hem maddi hem manevi sizi sevindirecek şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız da bugün iyiye gidiyor olacak. Akşam saatlerinde ise Ay-Satürn arasındaki gergin açıyla birlikte karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Akademik işlerinizde agresif olmamaya özen gösterin.

İKİZLER BURCU

Haftaya aileniz ve kariyeriniz gibi merkezi konularla başlıyor olabilirsiniz. Kendi alanınızı yaratmak veya daha sosyal projeler içinde olma fikri aklınızı çeliyor olabilir. Geçtiğimiz son iki haftadır küçük ve anlamsız problemler sizi yorgun hissettirmiş olsa da bu hafta Venüs’ün Jüpiter etkisinden biraz uzaklaşması sizlerin hayat görüşünüzü de bir bakıma değişime uğratabilecek. Bu yüzden yeni benimsediğiniz hayat görüşünüzün size ne gibi projeler ya da ne gibi fırsatlar getirebileceğini göz önüne almalısınız. Yeni bir başlangıca hazır olmalı ve cesaretinizi ortaya koymalısınız. Bu hafta iletişim gezegeniniz Merkür’ün Aslan burcuna geçiş yapmasıyla kararlarınızın netlik kazandığını ve yeni imkanların arttığını gözlemleyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Hayatınızla ve ilişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik güzel kararlar alabilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak duygusal gelişmeler kapınızda. Uzun zamandır zorlandığınız olaylarda artık güzel bir denge sağlıyor olacaksınız. Güneşin yengeç burcunda ilerlemeye başladığı bu hafta ikna edici kişi olmanın sorumluluğu size kalıyor olabilir. Yaşantınızda görünürlüğünüzün arttığı, parladığınız bu yeni dönem sizleri kendinize daha cesaretli hissettirecektir. Bu hafta aile üyelerinizle yaşayacağınız problemleri büyütmemenizde fayda var. Yaşayacağınız sorunlar uzun sürmeyeceği için aile içerisinde sükûneti sağlamanız sizin için en doğrusu olacaktır. Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile parasal konularda gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

ASLAN BURCU

Güzel bir ilişkiniz, doyumlu bir beraberliğiniz var. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz, hayatınızın iş dışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir. Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir.

BAŞAK BURCU

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir. İşinizle ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Ayrıca yeni iş girişimlerinde bulunmak için son derece elverişli bir gündesiniz. Amirlerinizin gözüne yavaş yavaş girmeye başladınız. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

TERAZİ BURCU

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz. Tam anlamıyla bir iş insanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacak iş ilişkileriniz var. Ama yine de iş hayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor. Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz. Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir. Gün içerisinde ne zamandır halledemediğin konuları, zor da olsa halletmek adına fırsat yakalayabilirsin.

AKREP BURCU

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz. Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsrif oluşunuz. Ama para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberleriniz olacak. 

YAY BURCU

Beraberliğinizde çok müdahaleci başka biri var. Onun üçüncü bir kişi olarak, ilişkinizdeki yeri, sizi rahatsız ediyor. İlişkinizdeki problemleri baş başa çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. El üstünde tutuluyor, çok değer veriliyor olmanıza rağmen sizde bir tatminsizlik gözleniyor. Bugün de bu doyumsuzluğunuz ileri boyutlarda. Bir tanıdığınızın kendi işini oluşturma çabasını ilgiyle izliyorsunuz. Biraz sıkışıklığınız var, ama yine de bir yakınınızdan destek isteyip istememekte kararsızlık çekiyorsunuz. Alabileceğiniz bir destek hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek.

OĞLAK BURCU

Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın. Ortak ya da benzeri iş ilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor. Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor. Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir bu yakınlarda.

KOVA BURCU

Size yapılanı hak etmediğiniz. Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Ama onun da bu yaptığınızı hak etmediğinizi görmeniz gerekiyor. Yetkilerini kullanarak sizinle sürtüşen biri, iş hayatınızı sorunlu yaşamanıza neden oluyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmaya karar verebilirsiniz. Biraz zorlanıyorsunuz, ama eskide kalan darlıklarınızla kıyasladığınızda durumun yine de kötü olmadığını görüyorsunuz. İki alacaklınızdan biri, vadeyi uzatma teklifinizi geri çevirebilir.

BALIK BURCU

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ve aynı kolaylıkla da gözden çıkartılan ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar