26 Şubat 2019 Salı günlük burç yorumları

Burçseverler 26 Şubat 2019 Salı Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 26 Şubat 2019 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

26 Şubat 2019 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
25 Şubat 2019 Pazartesi 09:07

26 ŞUBAT SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Salı günü Koç burcu çok stresli olacak. Yenilikler aramaktasınız fakat bu yenilikler yanlış tercih yaptığınızı anlamanıza neden olacak. Aşk hayatında bir sıkılma söz konusu.

BOĞA BURCU

Boğa burcu salı günü aşırı mutlu. İş yerinde alacağını olumlu bir haber adeta sizi rahatlatacak. Ekonomik anlamda rahatlamanız yeniden özgüveninize kavuşmaya sebep olacak. Aşk hayatında Boğalar çok stabil bir gün geçirecek. Sevdiğinizi şaşırtın.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu ay sonunun gelmesiyle maddi anlamda sıkışıklıklar yaşayacak. Sağlık problemleriniz olabilir. Tütün ürünlerini azaltmayı denemekten zarar gelmez.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu ailevi problemler yaşayabilir. Ailenizden uzaktaysanız onlarla ilgili olumsuz haberler alabilirsiniz. Birkaç yerden para almanız söz konusu, olumlu gelişme yaşayabilirsiniz. Size bu ayda da aşk uğramayacak.

ASLAN BURCU

Aslan burcu bugünlerde aşırı takıntılı, paronayaklık yapmaktan vazgeçerseniz işleriniz olumlu ilerleyecektir. Sezgilerinizden uzaklaşıp mantığınıza yönelmeyi deneyin.

BAŞAK BURCU

Her gün olduğu gibi Başak burcu bugünde uykusuzluk sorunu yaşayacak. Formüller üretmeniz gerekiyor. Kendinizde bu sıralar iş yerinde verimsiz olduğunuz görüşüne katılıyorsunuz. 

TERAZİ BURCU

Terazi burcu bu sıralar omuz, boyun ve eklem ağrısı yaşıyor. Sporda yanlış hareketler ve çanta taşımanız sizi yoruyor. İş hayatında bu sıralar fazla dobra olacaksınız.

AKREP BURCU

Finansal sorunlar yaşayacağınız bir gün, birikim yapmaya başlamalısınız. Biraz daha az harcama yapmanızda fayda var.

YAY BURCU

Yay burcu bugünlerde solunum rahatsızlığı yaşayabilir. Yeni kararlar yeni başlangıçlar yapacağınız bir gündesiniz. Kararlarınızı gözden geçirip adım atmaya başlayacaksınız. 

OĞLAK BURCU

Geçen hafta hedeflerinize bir adım atmıştınız, bu hafta o hedeflere ulaşacağınız ikinci adımı atacaksınız. 

KOVA BURCU

Gökyüzü sizinle umutsuz beklemek yerine harekete geçin, çaba sarf edin. Dilekleriniz kabul olacak.

BALIK BURCU

Acıma duygunuzu yitirdiğiniz bir haftadasınız. Bugün insanlara anlam vermekte zorlanacaksınız. Aşkınızla aranıza bir soğukluk girecek. Büyük bir küslükle sonuçlanabilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar