26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Her gün birçok kişi tarafından merak edilen 26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık

26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 25 Mart 2020 Çarşamba 16:34
25 Mart 2020 Çarşamba 16:28

26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Burçseverler bugün burçlarına yapılan yorumları merak ediyor. Aşk hayatınız nasıl olacak? İş hayatınızdaki değişiklikler… 26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Sizler ecen hazırladık.

26 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Koç burcu yorumu

Duygularınızın önüne geçemediğiniz zamanlarda ucu bucağı gözükmeyen bir bilinmeze doğru sürükleniyorsunuz. Sürekli tekrar eden bu bilinmezlik döngüsü vereceğiniz kararlara önemli oranda etki ediyor. Sonrasında pişmanlık duyacağınız işlere kalkışıyorsunuz. Bugün mantığınız ve duygularınız arasında bir seçim yapmak zorundasınız. Seçimleriniz mantığa dayalı olursa zarar görme olasılığınız oldukça düşük.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Boğa burcu yorumu

Duygularınızın önüne geçemediğiniz zamanlarda ucu bucağı gözükmeyen bir bilinmeze doğru sürükleniyorsunuz. Sürekli tekrar eden bu bilinmezlik döngüsü vereceğiniz kararlara önemli oranda etki ediyor. Sonrasında pişmanlık duyacağınız işlere kalkışıyorsunuz. Bugün mantığınız ve duygularınız arasında bir seçim yapmak zorundasınız. Seçimleriniz mantığa dayalı olursa zarar görme olasılığınız oldukça düşük. Fakat duygularınızla hareket ederseniz küçük düşme ihtimaliniz çok yüksek. Çalışmalarınıza ara vermeden devam etmelisiniz.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 İkizler burcu yorumu  

Geçmişte yaşadıklarınız sayesinde bugünlere gelebilmişsiniz. Bu nedenle geçmişinizi üzülerek hatırlayıp kendinizi yıpratmayın. Deneyimleriniz sayesinde bu zamana kadar gelmişsiniz ve halinizden oldukça memnunsunuz. Özel hayatınıza bununu sokmaya çalışanlar olacak, dikkatli olun ve ikili ilişkilerinize üçüncü bir kişiyi dahil etmeyin

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Yengeç burcu yorumu

Aşk konusunda yaşadığınız bir dizi sıkıntı bugünlerde son bulacak. İş hayatınızda aceleci davranışlarda bulunmak sizi zora sokacak bunun farkında değilsiniz. Maddi konularda hızlı ve başarısız kararlar alıyorsunuz bunun zararını çokça gördünüz ancak yine de akıllaca davranmıyorsunuz. Ruhsal açıdan rahatlamak istiyorsanız ne istediğinize karar vermelisiniz.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Aslan burcu yorumu

Kendinizle ilgili sorunları aile bireylerine yansıtmamanız gerekiyor. Hiç suçu olmayan insanları gereksiz yere üzmek vicdanen sizi rahatsız edebilir. Gün içinde iş hayatınızdan kaynaklı stresleriniz yüzünden partnerinizle aranız açılabilir. Bugün kendinizden başka kimseye taviz vermeyeceğiniz gibi insanlara karşı tepkili olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak almış olduğunuz kararları uygulamaya geçebilirsiniz. Maddi açıdan sizi bekleyen küçük sıkıntılara karşı önlem almalısınız.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Başak burcu yorumu

Katı kurallarınız etrafınıza görünmez bir duvar örmüş adeta. İnsanlar size yaklaşmaktan ve paylaşımda bulunmaktan çekiniyorlar. Dışarıdan bakıldığında sert tavrınız ve ciddi yapınız iletişim ağınızı daraltıyor. Çevrenize karşı daha ılımlı olmanız gerekiyor. Bugün kendinizi yalnız hissederseniz veya etrafınızda sevdiklerinizden başka halinizi hatırınızı soran birileri olmaz ise hiç şaşırmayın. Çünkü bu koruma kalkanını siz oluşturuyorsunuz. İş hayatınızın sıkıcı geçtiği bugünlerde performansınız düşebilir. Gelir ve para kaynağınızın tükenmemesi için özellikle de bu ay gereksiz hiçbir harcama yapmayın.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Terazi burcu yorumu

Özel hayatınız oldukça iyi gidiyor ancak iş hayatınız biraz çalkantılı. Bir isteksizlik haliniz var ve bu durum yaptığınız işlere de yansıyor. Ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Maddi konuları çok fazla kafaya takıyor ve kendinizi üzüyorsunuz ancak maddi açıdan rahat edeceğiniz günler yakın, kafanıza takarak kendinizi üzmeyin.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Akrep burcu yorumu

Beklemediğiniz bir anda hayatınıza biri girecek ve çok seveceksiniz. İşle ilgili gelişmeleri yaz aylarında yaşayacaksınız. Bu sıralar fazlasıyla yoğun olduğunuz için ailenize ve arkadaşlarınıza vakit ayıramamışsınız. Onlarla geçireceğiniz bir iki gün sizin de ruh halinize oldukça iyi gelecektir.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Yay burcu yorumu

Hayata bakış açınızın değiştiği bugünlerde sağlığınızın kıymetini ve kendinize olan değeri nihayet vermeye başladınız. Keşke hep böyle yaşasaydınız hayatınızı. Çevrenize karşı alacağınız mesafenin boyu bugün biraz daha uzayabilir. İnsanlarla içli dışlı olmak istemiyor hatta sevgiliniz hariç kimseyle görüşmek bile istemiyorsunuz. Bugün partnerinize olan özleminiz biraz daha artabilir. Çevrenizde size karşı yapılan olumsuz eleştirilere susmak yerine tavrınızı koymanız gerekiyor.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Oğlak burcu yorumu

Sizi tanımak isteyen birine fırsat vermek isteyeceksiniz. Hatta sizin çekingen tavırlarınız onu daha da tahrik edecek. İş ilişkilerinizde biraz duyarlı olmalısınız ve bu konuda yapılabilecek şeyleri yapmalısınız. Maddi konulara temkinlisiniz ancak bir maddi konuda kısa da olsa bir anlaşamamazlık söz konusu olabilir. Bazen inandığınız totemler, sizin bazı şeylere karşı şansınızı azaltıyor.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Kova burcu yorumu

İlişkiniz hakkında bazı fikirleriniz var ve bu fikirler sizin kafanızı karıştırıyor. Hem onu seviyorsunuz hem de ondan uzaklaşmak istiyorsunuz. Daha ne istediğinize karar vermiş değilsiniz. Bazı riskler almak bu gün için uygun sonuçlar elde etmenizi sağlamayabilir. Maceracı girişimler için bu gün uygun bir gün olmasa da yakın zamanlar sizin için daha uygun olacak. Bir konuda tavrınızı değiştirmelisiniz aksi halde çözüm bulamayacaksınız.

26 Mart 2020 Perşembe 2020 Balık burcu yorumu

Aşk konusunda önemli adımlar atacağınız bir gündesiniz. Yeni konulara yeni fırsatlara açıksınız bunu yakın zamanda olumlu bir şekilde değerlendireceksiniz. Bu gün için normalin dışında içinize kapanık bir görünüm sergileyebilirsiniz ancak normalde öyle değilsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar