için kaldı

26 Haziran 2019 Çarşamba günlük burç yorumları

Burçseverler 26 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 26 Haziran 2019 Çarşamba Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 26 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

26 Haziran 2019 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
25 Haziran 2019 Salı 13:50

26 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İlişkilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda partnerinizin bazı davranışlarını sorgulayabilir ve bunun altındaki gerçek nedenleri öğrenebilirsiniz. Haftaya hızlı ve enerjisi yüksek başlıyorsunuz. Kariyeriniz ile ilgili sorumluluklar git gide değişim gösteriyor olabilir. Hedeflerinizdeki planlar birdenbire değişim gösterebilir. Özellikle hafta ortasında Ay’ın sizin burcunuzda ilerliyor olması sizleri daha görünür ve hedeflerinize tutkulu bir şekilde ilerleme cesareti içinde olacağınızı söylüyor.

Bu hafta sonuna doğru parasal konularda yaşadığınız yön kayıplarına karşı belli toparlanmalar içinde olabilirsiniz. Aileniz veya yaşam alanınız ile ilgili ortak paylaşımlarınızda almanız gereken kararlarda tek taraflı olmamanızda fayda olacaktır. Onların yerine düşünmeniz onları düşündüğünüz anlamına gelmez. Bu konuda biraz daha empati yapmalı karşı tarafın ihtiyaçlarını da düşünmelisiniz. Hafta sonuna doğru tatil planı ya da herhangi bir seyahat fikri size çok iyi gelebilir.

BOĞA BURCU

Boğa, gün boyunca bazı cazip teklifler alabilirsiniz. Bazılarının bir iş değişikliği veya taşınma ile ilişkili olması olasıdır. Bugün aldığınız tüm kararları iyice tartmalısınız. Bir ilişki için bir ortak seçerken, sadece yürekten değil, sağduyulu bir şekilde tavsiye isteyin. Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. O zaman hayatının kontrolünü ele alma zamanı gelmiş demektir. Sana dayatılan işlerin yanında kendi isteklerine yönelebilirsin. Finansal geleceğini ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsin.

İKİZLER BURCU

İkizler, bugün neler olup bittiğini ve büyük resmi görebileceğiniz bir gün değil. Bu, özellikle çalışanlar, yeni bir yaşam tarzı arayanlar veya bir ilişki konusunda karar verecekler için oldukça tehlikeli bir gün. Akşamları aile sorunlarına özel olarak dikkat gösterilmesi gerekebilir. Pratikliğin sayesinde özellikle iş ortamında aranılan bir kişi olabilirsin. Dikkat etmen gereken konu ise konuşma tarzın. Ani çıkışlar yapman yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Kendi işini yapıyorsan çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımak isteyebilirsin. Gün içerisinde tanışacağın kişinin konuşmalarının etkisinde kalabilirsin.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzünde karışık gündem sürerken etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor. Canını sıkan olaylarda dahi savunma geliştirmekte zorlanıyor olabilirsin. Fakat haftanın sıkıcı günlerini ardında bırakıyorsun, merak etme! Bugün işleri biraz akışına bırakmak isteyebilirsin. Sevdiklerinin seni anlamasını bekliyorsun. Hayatınızla ve ilişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik güzel kararlar alabilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak duygusal gelişmeler kapınızda. Uzun zamandır zorlandığınız olaylarda artık güzel bir denge sağlıyor olacaksınız. Güneşin yengeç burcunda ilerlemeye başladığı bu hafta ikna edici kişi olmanın sorumluluğu size kalıyor olabilir.

ASLAN BURCU

Bugün her ne olursa olsun moralini yüksek tutmak istiyorsun. İş açısından önemli bir görüşme arifesinde olabilirsin. Heyecanlanmadan önce çalışmaya ne dersin? Kazanç konusunda birtakım aksaklıklar yaşaman mümkün. Kendi işini yapıyorsan ödemelerde yaşayacağın aksaklıklar seni agresif yapabilir. Bugün çevrenizdekileri fazla eleştireceksiniz. Aşırı eleştirinin aile içi uyuşmazlık ve tansiyona neden olma riski vardır. Kendinizi kontrol edebilirseniz, bu günü kolayca ve olumlu sonuçlar alarak geçirebilirsiniz. Sessiz kalabilirseniz, profesyonel ve kişisel ilişkilerde yararını göreceksiniz.

BAŞAK BURCU

Bu hafta aşk ve ilişkilerde ihmal ettiğiniz konuları toparlama sorumluluğunu üzerinize alabilirsiniz. Sizler aslında pek fazla bir şeyleri ihmal eden insanlar olmasanız da görmezden geldiğiniz olarak ifade edebiliriz. Zaman yönetimi konusunda eksik kalan ve yer yer hatalar yapmış olduğunuz noktalarda kendinize ayna olabilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Eskiye dair bazı pişmanlıklar hissederseniz bu hataları erdemlice üzerinize alabileceksiniz. Bu yapınız sayesinde ilişkilerde kaybetmiş olduğunuz güç dengelerini yeniden kazanabilirsiniz. Uğruna mücadele vereceğiniz oluşumlara yönelebilir ve başlatıcı enerjinizi kullanabilirsiniz. Adınızdan sıkça bahsettireceğiniz bu haftayı istekleriniz doğrultusunda yönlendirmelisiniz.  

TERAZİ BURCU

Bugün kendinizi çocukluk hayalinize bir adım daha yakın bulabilirsiniz. Bu hayale doğru ilerlerken, evrenin desteğine güvenebilirsiniz. Öğleden sonra geç saatlerde, en yakın komşularınız veya yeni tanıdığınız birileri nedeniyle moralinizi bozacak bir olay göz ardı edilmemeli. Ne istiyorsan onu yaşamaktan yanasın. Sana ve kararlarına kimse müdahale etsin istemiyorsun. Kabuğundan çıkarken şekilden şekle giren bir yapıdasın. Daha sakin ve mantıklı kararlar alırsan işler istediğin gibi gidecektir. İş yerinde sorun yaşadığın çalışma arkadaşının işten çıkartılacağını duyabilirsin.

AKREP BURCU

Bugün birinin sert sözleri sizi acıtabilir. Hızlıca sakinleşmek için ayrıntılarda pozitif bir şeyler bulmayı öğrenin. Bugün keyfinizi düzeltecek bir şeyler yapmaya ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızla buluşabilir veya görüşünüzde, stilinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Sorumlulukların artıkça kaygılarını da yönetemiyor olduğunu düşünüyorsun. Bu seni mutsuz edebilir. Ancak gökyüzünün kalabalık bir gündemi olduğunu unutma, bunları kendinde büyütüyor olabilirsin. Eğer endişelerinin gerçek olacağını düşünüyorsan, gerçeklere dönüş vakti geldi. Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konular bugün gündemine gelebilir.

YAY BURCU

Bugün bütçenin izin verdiğinden daha fazla harcama yapmamalısınız. Herhangi bir borç daha sonra sizi çok zorlayabilir. Bugün yaratıcılık, yeni yaşam stili arayışı için idealdir. Profesyonel alanda iş, mevki değiştirmeye karar vermeniz, acı verici bir ilişki ya da bir arkadaşlığı sonlandırmanız mümkün. Finansal anlamda kendine yeni iş olanakları bulabileceğiniz bir gündesin. Uzun zamandır aklında bulunan fikirleri hayata geçirebilir, çevrenden maddi, manevi destek görebilirsin. Uzun zamandır karar almakta zorluk çektiğin konular gündeme gelebilir ve ertelemeden sonuca ulaştırmak isteyebilirsin. Evli ve uzun süreli ilişkisi olan Yay burçları bugün ego çatışmalarında dikkatli olmalılar.

OĞLAK BURCU

Hafta başından itibaren finansal konulardaki dengelerin gündem yaratacağı bir zaman dilimi olacak. Geçmiş finansal sorunlarınız hukuki bir boyut kazanabilir ve buna dair önemli kişilerden destekler almanız gerekebilir. Finansal konularda yaşadığınız yanılgılar öfkelenmenize ve bu durumu yanlış kişilere yönlendirmenize sebebiyet verebilir. Haftayı sakince geçirmeniz ve sağlıklı kararlar almanız gerekmektedir. Hafta ortasından itibaren iletişimdeki gücünüzü sayesinde zorlukların üstesinden nispeten geliyor olacaksınız. Geçmiş aşklarınızla ilgili de bazı kafa karışıklıkları sizi ana adapte etmekte zor durumda bırakabilir. Hafta sonu alım satım gibi finansal konularda oldukça dikkatli kararlar almanız gerekmektedir.

KOVA BURCU

İş çalışma ve eğitim hayatınızla ilgili önemli sorumluluklar almanız gerekebilir. Haftanın konusu eğitim ve seyahatler üzerinden şekilleniyor. Yapacağınız görüşmeler size büyük ufuklar açabilir ve yeni güzel fikirlerin peşinden koşmak isteyebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise yeni kararlar almanız gerekli olabilir. Bazı yeni tanışmalar sizi ciddi bir ilişkiye doğru yönlendirebilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirler. Sadece geçmişten taşımış olduğunuz korkuların bu hafta sizi üzmesine izin vermeyin. Hafta sonu ilişkilerde kadersel anlar yaşanabilir bu bağlamda dikkatli değerlendirmenizde fayda var. 

BALIK BURCU

Uzun zamandır devam eden arka planda kalışınız artık yerini aktif bir döneme bırakıyor olacak. İnsanlar tarafından büyük rağbet görebileceğiniz de bir zaman dilimi. İlişkilerde akıl danışılan ve fikirlerine değer verilen biri olarak kişiler sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyor olacaklar. Ve geçmişte yapılan konularla ilgili haklı çıkıyor olmanız sizi gururlandırırken insanları da bir o kadar şaşırtıyor olabilir. Geçmiş ilişkilerinizle ilgili konuların gündeme gelmesi şimdiki hayat planınızda sorunlar yaratabilir. Finansal konularınızla ilgili hafta başından itibaren büyük bir şans devrede olacak. Uzun zamandır alım ve satım konularıyla ilgili başarısızlıkla sonuçlanan girişimlerde büyük bir başarı mevcut.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar