için kaldı

24 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları

Burçseverler 24 Şubat 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 24 Şubat 2019 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

24 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
23 Şubat 2019 Cumartesi 08:20

24 ŞUBAT 2019 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ay ve Venüs'ten aldığınız etkiler sizi strese sokuyor. Fakat olumlu etkiler isteklerinizi karşılıyor. Aşk hayatınızda biraz sert ve zorlu bir gündesiniz. Kaprisler yapabilirsiniz. Hafta sonu bütün kötü düşüncelerden kurtulmak için eğlenip, gezin. 

BOĞA BURCU

Boğa burcunun vefalı günlerinden birisi. Birçok insana fedakarlık yapmışsınız yapacaksınız da. Bugün iletişimleriniz çok kuvvetli. Kardeşinizi özlemişsiniz, birlikte bir şeyler yapmalısınız.

İKİZLER BURCU

Sevgililer gününden sonra sevgilinizin bir davranışı sizi kızdırmışa benziyor, onunla ilgili düşünceleri tekrardan gözden geçireceksiniz. İlişkinizi ve sorunlarınızı çözmek biraz zor olacak. Yüklü harcamalardan kaçınmalısınız. 

YENGEÇ BURCU

Ay ve Marsın etkileriyle duygusal hayatınızda kımıldamalar olacak. Enerjik bir günü nasıl geçirirsiniz çok iyi biliyorsunuz. İlişkinizde biraz daha saf kalmışsınız. Yalnızlıktan hoşlanmak iyi bir şey ama eski dostlarınızı hatırlayın.

ASLAN BURCU

Aslan burcu bu sıralar paronayak. Annenizi özleyeceksiniz bu günlerde kaygılardan uzaklaşın.

BAŞAK BURCU

Sevgilinizle ciddi adım atabilirsiniz ama bu adımı atmadan önce hazır olup olmadığınızı son bir kere daha irdelemelisiniz. İşlerinizdeki yoğunluk azaldığı için mutlusunuz.

TERAZİ BURCU

İş hayatında politik davranmanız sizi değerli, farklı kılıyor. Çevrenizdekiler size olumlu düşünceler besliyor. Aşk hayatında bekar teraziler oldukça mutsuz, asla yeni bir ilişkiye adım atamıyor. İlişkisi olan Teraziler ise oldukça başarılı. Spor yapmanız gereken bir dönemde vücudunuza özen gösterin. 

AKREP BURCU

Akrep burcu bireyleri eğitim alanında birçok konuyu düşünüyor. İç sesinizi dinlemekte fayda var. Ruhunuz nedense çok gergin.

YAY BURCU

Yay burcu pazar gününü duygusal bir şekilde geçirecek. Gerginsiniz, mutsuzsunuz, depresifsiniz. Para sıkıntısı ve aşk hayatınızda merdivenleri çıkmakta zorluk çektiğiniz bir gündesiniz. Kendinizi olumlu düşünerek motive edin. 

OĞLAK BURCU

Oğlak burçları bugünlerde finansal konularda şanslı, yatırım uzmanlarıyla görüşmekte fayda var. Aşk hayatınızda uyumlu bir ilişki yaşıyorsunuz fakat sıkılabilirsiniz.

KOVA BURCU

Bütçenizde sıkıntılar çekebilirsiniz. Ev alma kararı gündeminizde olabilir. Vicdan muhasebesi yapacağınız bir gün olacak.

BALIK BURCU

Balık burcu hafta sonu duygusal anlamda güçlü. Sizi rahatsız eden konular üzerinde düşünüyorsunuz fakat maddi konularda yanlış kararlar alıyorsunuz. Bazen karlı çıkacağınız kararları geç alıyorsunuz. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar