için kaldı

24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları!

24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! Burçlarını merak edenler 24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumlarını merak ediyor. Sizler için hazırladığımız 24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! İşte detayları…

24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 23 Mart 2020 Pazartesi 17:07
23 Mart 2020 Pazartesi 17:03

24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! Burcunu merak edenler günlük burç yorumlarını araştırıyor. Aşk ve iş hayatınızda neler var? Bugün sizi neler bekliyor? 24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

24 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları!

24 Mart 2020 Salı Koç burcu yorumu

Yakın çevrenizle iletişim bağlarınız güçlensin istiyorsanız onlarla daha sık bir araya gelmeniz ve arayı uzatmamanız gerekiyor. Sevdiklerinizle daha sıcak bağ kurmak sizin onlara nasıl yaklaştığınıza bağlı. Yaşam kalitenizde oluşan pürüzler canınızı sıkmasın. Gelip geçici üzüntüler aynaya baktığınızda yüzünüzde çizikler oluştursun istemiyorsanız takmamayı öğrenmelisiniz. Bugün oldukça cömert ve iyi niyetli olabilirsiniz. İnsanları seviyorsunuz kimsenin zarar görmesini istemiyorsunuz. Partnerinize ilgi gösterin, ona karşı ilgisiz olmanız size olan bakış açısını değiştiriyor.

24 Mart 2020 Salı Boğa burcu yorumu

Ay, kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerliyor ve sabit yapınıza biraz daha esneklik kazandırıyor. Bazı olayları araştırırken, detaylar üzerinde yoğunlaşmak yerine pratik düşünmeyi tercih edeceksiniz. Aşk ve sosyal konularda istediğiniz performansı sağlamak istiyorsanız, daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

24 Mart 2020 Salı İkizler burcu yorumu

Etrafınızda yaşanan olaylarla ilgili farklı düşünceler üretmenizin gereği yok. Bazı insanlar farklı gözükse de, temelde ihtiyaçların aynı olması herkesi bir araya topluyor. Etrafınızdakileri sorgulamadan önce, kendi şartlarınızı bir gözden geçirin. Arkadaşlarınız arasında farklı bir yere sahipsiniz ve bu yerinizi devamlı korumayı başarıyorsunuz.

24 Mart 2020 Salı Yengeç burcu yorumum

Bugün Ay’ın Koç Burcu seyrinin yansımasını kariyerinde deneyimleyebilirsin… Yeni enerji dalgalarının etkisiyle, özellikle kariyerinde, statünde mücadele vereceğin olaylar yaşayabilirsin. Ani ve hızlı kararlar alabilir, öfke kontrolü sağlamakta zorlanabilirsin. Belki kendi işini kurmak isteyebilir, tek başına çalışmak isteyebilirsin yine bu enerjinin etkisiyle.

24 Mart 2020 Salı Aslan burcu yorumu

İşinize önem vermeniz gerekebilir fakat bu kadarı size ve sevdiklerinize zarar verebilir. Bu konuda kendinizi frenlemeli, yüzleşmekten kaçtığınız konuların üzerine gitmelisiniz. Görmek istemediğiniz gerçeklerden kaçmak için ilgi alanlarınızı değiştirmeniz insanlarla olan ilişkilerinize ciddi anlamda zararlar veriyor. İçinize attığınız paylaşmaya korktuğunuz sıkıntılarınızı partnerinize açabilirsiniz. Konuşmak gizlemekten daha rahatlatıcı bir eylemdir. Sevdiğiniz kişiyle birlikte içinden çıkamadığınız sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

24 Mart 2020 Salı Başak burcu yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, karşı tarafın isteklerini değerlendirme konusunda acele etmemelisiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkması söz konusu. Bugün süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

24 Mart 2020 Salı Terazi burcu yorumu

Karşıt burcunuzda gezegen birikimi var. Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme olacak. sevgilinizle beraber güzel vakitler geçirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Devam eden ilişkileriniz varsa mutlu sona çok yakınsınız. Evli olan Teraziler için güzel bir gün olacak.

24 Mart 2020 Salı Akrep burcu yorumu

Çok yordun kendini ve hala yoruyorsun… Bazen hayat bize öyle deneyimler yaşatır ki, biz nefes almamın kıymetini anlarız. Sevdiklerimizle telefonla konuşmak bile ne büyük bir hediyeymiş diller lal olunca anlarız… Şimdi de bu enerjiyle sağlığını korumanın önemini öğrenebilirsin. Öğrendiklerini unutma…

24 Mart 2020 Salı Yay burcu yorumu

Çevrenizde sizi saran eksi yönde kararlar vermenize neden olan kara bulutlar bugün yerini aydınlığa bırakabilir. Yakın arkadaşlarınızla aranızın açılması, çalışma hayatınızda yaşanan olumsuz gelişmeler karamsar düşünmenize neden oldu. Kendinizi sıfırlamayı bir kenara bırakıp hala mücadele etmekte olduğunuz işlerin peşinden gitmeyi bırakın

24 Mart 2020 Salı Oğlak burcu yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmadan önce, kendinizi yeniden sınamak isteyeceksiniz.

24 Mart 2020 Salı Kova burcu yorumu

Burcunuzda ilerleyen gezegenler sayesinde son derece cazip ve çekici bir görünüm kazandınız. Bugün sevdiğiniz insanla ortak kararlar almak için güzel bir gün olacak. Onun da sizinle aynı şeyleri düşündüğünü görmek, rahatlamanızı sağlayacak. Güvenin çok önemli bir şey olduğunu hissettirmelisiniz.

24 Mart 2020 Salı Balık burcu yorumu

Çalışmalarınızı ve hayattan beklentilerinizi bu yönde kurgulamak zorundasınız. Zira yaşadığınız hayal kırıklıkları uzun bir süre hayata tutunama konusunda zorlanmanıza neden oluyor. ilgi alanlarınıza bir yenisi katabilir size pozitif enerjiler verecek doğasal güçler empoze eden işlerle uğraşabilirsiniz. Bugünlerde yoga yapmak yada ruhunuzu arındıracak başka spor dalları üzerinde araştırmalar yapabilirsiniz. Arkadaş olarak gördüğünüz be bu nedenle sıcak davrandığınız insanlar tarafından hoşunuza gitmeyen baskılara maruz kalabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar