23 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

23 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 23 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 23 Şubat 2021 günlük burç yorumları! İşte detaylar…

Son Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma 23:39
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:29

23 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 23 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 23 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

23 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

23 Şubat 2021 Koç burcu yorumu

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.

23 Şubat 2021 Boğa burcu yorum

Kendine yapılmasını istemediğin bir olayı, başkalarına da yapmaman gereken bir günde olabilirsin. Keyifli bir hafta sonu planı için arkadaşlarını ikna etme konusunda oldukça baskıcı olabilir, empatiden uzaklaşabilirsin. Ay’ın karşıt burcuna geçmesiyle, orta yolu bularak taviz vermekten yana olabilirsin.

23 Şubat 2021 İkizler burcu yorumu

Kısa mesafeli yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi ve iletişim konusunda sorun çıkması, sizde olumsuzluk etkisi yaratabilir. Yapacağınız her türlü girişimde, hızlı sonuçlar almanız her zaman mümkün olmayabilir.

23 Şubat 2021 Yengeç burcu yorumu

Değişim içinde olduğunuz için bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Bugün hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz.

23 Şubat 2021 Aslan burcu yorumu

Dün geceden beri planlarının sürdürülebilirliği konusunda bir takım engeller yakanı bırakmamış olabilir. Bu durum kendi içinde huzursuzluk ve gerilim yaratabileceği gibi yakınlarınla olan ilişkinde de uyumsuzluk yaşatabilir. Büyük plan ve beklenti içine girmeden, başkalarında olanlara özenmeden kontrolünü sağlayabilmelisin.

23 Şubat 2021 Başak burcu yorumu

Özellikle romantik ilişkilerinde çok eleştirisel olabilir, söylemlerini silah olarak kullanabilirsin. Kendi içinde yaşadığın huzursuzluğu, sevdiklerini kırarak veya suçlayarak aktarmaya çalışman doğru bir davranış olmayabilir. Yargısız infaz yapmak yerine, dinlemeyi ve empati kurmayı denemelisin.

23 Şubat 2021 Terazi burcu yorumu

İlişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyorsunuz.

23 Şubat 2021 Akrep burcu yorumu

Beklentilerinizde belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. İsteklerinizi istediğiniz gibi belirleyebileceğiniz gün içinde yaşamınızı gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin.

 

23 Şubat 2021 Yay burcu yorumu

Bugün akşam gitmeyi planladığın organizasyonu bütçeni zorlayacağını düşünerek endişelenip iptal edebilirsin. Akşamüzeri kontrolcü olmayı bırakıp, akışta kalmak isteyebilir, zihnini yoran maddi konuları öteleyebilirsin.  Gizli saklı işlerden ya da ilişkilerden fayda görmen de mümkün.

23 Şubat 2021 Oğlak burcu yorumu

 Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendi şartlarınızı, denetimden geçiriyorsunuz. Turistik amaçlı seyahatleriniz olacak.

23 Şubat 2021 Kova burcu yorumu

Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor. Öğle saatlerinden sonra, enerjinizin güçlendiğini daha iyi görecek ve yapmanız gereken başlangıçları başlatabileceksiniz. Sanatsal yönünüzü ortaya çıkarmalısınız.

23 Şubat 2021 Balık burcu yorumu

Kişisel yatırımlarınızı ve finans konularınızı gözden geçirmeniz gereken bir gün. Yakın ilişkilerinizde yanlış yönlendirmelerin getirdiği aksaklıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar