23 Nisan 2019 Salı günlük burç yorumları

Burçseverler 23 Nisan 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 23 Nisan 2019 Pazartesi Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 23 Nisan'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız.

23 Nisan 2019 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Nisan 2019 Pazartesi 08:10

23 NİSAN 2019 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanlar; Salı günü iş hayatınızda algılarınız devrede. Fazlasıyla sabırlısınız ve çevreye duyarlısınız. Hakkınızda konuşulanları kulaklarınız işitiyor ve kendi plan programınızla her şeyi çözüyorsunuz. Hafta boyunca mantığınız devrede olacak. Sağlıklı olmak size bağlı, kısa yürüyüşler, hafif koşular size iyi gelecek. 

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanlar; İş hayatınızda yeniliklerin yaşanabileceği bir gündesiniz, kariyerinizde dönüm noktasından söz edebiliriz. Enerjiniz çok olumlu. Başarılı sonuçlar almaya çok yakınsınız. Hafta sonuna kadar kendinize küçük ödüller vermelisiniz.  

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler olanlar; Hafta sonunu yorgun geçirmenizden dolayı bu hafta iş yerinizde biraz mutsuz olacaksınız. Konstrasyon ve disiplin sorunları yaşayabilrisiniz. Ekonomik açıdan da sıkıntılar çekmeniz an meselesi.  

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç burcu olanlar; Bugün yaptığınız işler sonuç verecek ve maddi anlamda dişe dokunur bir kazanç elde edeceksiniz. Bunun heyecanı ile yanlış harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Bugünlerde uzaklardan bir misafiriniz gelebilir. Eski günleri anımsamak ve birlikte vakit geçirmek iyi gelecektir.

ASLAN BURCU

Yükselen Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; Ailevi problemler yaşayabilirsiniz. Bir bebek haberi ya da düğün haberi alabilirsiniz. İş değiştirme gündeminizde olabilir.

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; aşk hayatında yeni gelişimeler yaşayabilirsiniz. Mutlu haberler almanız yakındır. İş arkadaşlarınızla tartışmalı günler çok yakındır. 

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün sizin için sendromlu başlayabilir. İş yerinde birçok problem yaşıyorsunuz ve bu da sizin soğumanıza sebep oluyor. Yüklü ödemeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; aşk hayatınızda çalkantılı bir dönemdesiniz. Aşırı duygusal olmaktan kaçınmalısınız. İş yerinde bir yenilik söz konusu. 

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda çok şanslı dönemlerdesiniz. Aşk hayatında ise geçmişte yaşadığınız hataların bedelini ödetiyorsunuz. Kendinizle yüzleşmeye başladığınızda sağlığınızı ihmal ettiğinizi düşünüyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatında yapmayı düşündüğünüz organizasyonlar gerçekleşecek. Aşk hayatında sizden beklenilen sadece duygusal ilgi. Gönül almak sizin için çok zor değil. Sağlık hayatında aşırı yorgun olduğunuz için mutsuzsunuz. 

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; Hayatınızda dostluk kavramına çok önem veriyorsunuz. Az dosta rastlanır. İş hayatında çok az insana dostum diyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerde sıcaklığa ve elektriğe çok önem veriyorsunuz. Sağlık için spor yapmanızda fayda var.

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 23 Nisan Salı günkü burç yorumu şu şekildedir; Bazı iş projelerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çözümü ekip olmaktan geçmekte. Duygusal hayatınızdaki problemler bir müddet daha devam edecek. Aşırı hassas bir bünyeye sahipsiniz yediklerinize dikkat etmenizde fayda var. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar