23 Ekim 2020 Doya Doya Moda kim elendi? Rabia mı elendi?

23 Ekim 2020 Doya Doya Moda kim elendi? Rabia mı elendi? Sorusu araştırılmaya başlandı. Pazartesi başlayan rekabette artık bugün son sözler söylenecek ve oluşacak puan durumuna göre bir yarışmacı programa veda edecek Peki, 23 Ekim 2020 Doya Doya Moda kim elendi? Rabia mı elendi?

23 Ekim 2020 Doya Doya Moda kim elendi? Rabia mı elendi?
Son Güncelleme: 23 Ekim 2020 Cuma 20:27
23 Ekim 2020 Cuma 17:30

23 Ekim 2020 Doya Doya Moda kim elendi? Rabia mı elendi?  2. sezon bölümleri ile yoluna devam eden Doya Doya Moda'da bir hafta sonuna daha gelindi. Dilara Aksu'nun katılımı ile birlikte daha da renklenen programda bugün bir yarışmacı hayallerine veda edecek. Alınacak puanlarla birlikte birincilik kadar elenmeme mücadelesi de verecek olan 7 büyük beden kadının kıyasıya rekabetinde gözler puan durumuna çevrildi. Ve Rabia'ya. Peki, 23 Ekim 2020 Doya Doya Moda kim elendi? Rabia mı elendi? Detaylar haberimizde…

23 Ekim 2020 Doya Doya Moda kim elendi? Rabia mı elendi?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının, moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek puanlarla günü tamamlamak istiyor. Yayınlanan fragmanda ise Rabia'dan veda etmek istediği arkadaşları ile vedalaşması söylendi. Rabia da Birben ile sarıldı. Birben gözyaşlarına hakim olamadı. İzleyiciler de Rabia mı elendi? sorusunu düşünmeye başladı. Daha önce pek çok kez ters köşenin yapıldığı programda her şey yaşanabilir. Belki de bir şans daha verilebilir. Yarışmacıların aldıkları puanlar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

Yarışmaya Dilara veda etti

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar