için kaldı

22 Mayıs 2019 Çarşamba günlük burç yorumları

Burçseverler 22 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 22 Mayıs 2019 Çarşamba Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 22 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

22 Mayıs 2019 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
21 Mayıs 2019 Salı 12:00

22 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Akılcı kararlar almanızın zamanı geldi, sezgileriniz kuvvetli fakat mantık çok önemlidir. Çalışma hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Aşk hayatında ve finansal konularda mantıklı adımlar atıyorsunuz, düşünceleriniz çok başarılı. Değişim dolu bir gündesiniz. 

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler ve güneş burcu İkizler olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Baskı altında kaldığınız bir gündesiniz, dışarıdan gelen baskılar yüzünden özgürlüğünüzü özlüyorsunuz. Bugünlerde inatçı olmanızda fayda var. 

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç ve güneş burcu Yengeç olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Kendi fikirlerinize saygı bekliyorsunuz fakat kendi fikrinize saygı duymuyorsunuz. Herkesin düşüncesinden etkilenmenize gerek yok. 

ASLAN BURCU

Yükseleni Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün kendinizi biraz salmış durumdasınız ve bunun sonuçları pek iyi olmayabilir. Bilinçaltınızın içgüdüsel hareket etmesi yüzünden, önleyemediğiniz hatalarınız gündeme gelebilir. Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız.

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Bu sıralar ilginç olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Gizemli bir gün sizin olacak. 

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Hızlı ve analitik düşünme konusunda üstünüze tanımıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı negatif enerjiler biriktiriyorsunuz. 

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Üzerinizdeki sorumluluklar size fazlaca baskı yapabilir. Emlak işleri ile ilgili değişimler gündeminizde. Yeni bağlantılar peşinde koşturmanız sizi daha da motive edebilir ama yine de dikkatli olun.

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Her şeyin mükemmel olması sizin için çok önemli. Başlattığınız işleri kusursuz bir şekilde tamamlama konusunda inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, başlangıçlar için araştırma yapacaksınız.

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Her alanda kendi ayaklarınız üzerinde durmak size iyi hissettirse de duygusal konularda bağımlı yaşamak sizi motive ediyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Partnerinize vakit ayırmalısınız, uzun bir süredir işlerinizden kafa kaldıramıyorsunuz. Enerji dolu günlere geri dönün. 

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 22 Mayıs Çarşamba günkü burç yorumu şu şekildedir; Dalgın bir gündesiniz. Karmaşık düşüncelerin yoğun olduğu bir günde odaklanmayla uğraşacaksınız. Ayın hareketleri bilinçaltınızı etkileyecek. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar