için kaldı

22 Mart 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 22 Mart 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 22 Mart 2019 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

22 Mart 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
21 Mart 2019 Perşembe 16:01

22 MART 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Haftanın başından itibaren hafta sonunu programlamak için can atıyor olabilirsin. Kendini daha iyi hissetmek için bugün bütün yaratıcılığını kullanmak isteyeceksin. Akşam saatlerinde ise sakinlik ve huzur arayışında olacaksın. Ancak bazı insanlar iş yerinde bugün benzer konulara sinirlenmene neden olabilir.

BOĞA BURCU

Rakiplerin bugün kendini gösteriyor! Artık onları tanıyacak ve ne yaptıklarını daha net göreceksin. Öğlen saatlerinde kendinden daha emin adımlar atabilirsin. Sevdiğin kişiyle aklındaki önemli konuşmaları yapmak için uygun bir gün olamayabilir. Hiç beklemediğin bir paranın ya da fırsatın eline geçmesiyle, kendini şanslı hissedebilirsin.

İKİZLER BURCU

Hafta sizler için oldukça ilginç başlıyor olabilir. Geçmişte size haksızlık yapılan kariyer öykülerinizle ilgili sürpriz haberler söz konusu olabilir. Arka planda bazı olayları gizlice yönetmeniz gerekecek. Kulağınıza gelen bilgilerle önemli bir değişime doğru ufkunuzun yönünü değiştireceksiniz. Hafta ortasından itibaren elinize geçen bu fırsatların peşinden koşturmanızı gerektirecek bazı prosedürlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bazı süreçleri de sonuçlandırmanız gerekebilir. Maddi ve finansal konularda geleceğe yönelik istikrar sağlayacağınız gelirleri hayatınıza dahil edeceksiniz. Yeni iş kapılarını zorlayacaksınız. Venüs’ün Kova’da ki etkisi ile aşk hayatınız canlanabilir ve sosyal çevrenizde parlayabilirsiniz. Yalnız olan İkizler burçları hızlı heveslerle bir duygusal maceraya bu hafta adım atabilirler.

YENGEÇ BURCU

Haftaya mükemmel kararlarla adım atarak başlıyorsunuz. Uranüs’ün Boğa burcunda seyretmesiyle var olan huzursuz ve karamsar yapınız değişiyor olacak. Ruhunuzu saran içsel huzura siz bile şaşırıyor olacaksınız. Beklediğiniz değişim rüzgarlarını özgüveninizle oluşturuyor olacaksınız. Yakın çevre dostluk bağlantılarınız gündeminizi bu hafta oldukça meşgul ediyor olacaktır. Geçmiş dostluklarla önemli iletişimsel bağlantılar kurulabilirsiniz. Âmâ geçmişte kalan dostluklarınızla ilgili yersiz fedakârlık yapan taraftaysanız bunu önemsemeden kibarca belli bir mesafeyi koruyarak devam etmelisiniz. Hayatınızı değiştirebileceğiniz bazı fikirler benimseyebilirsiniz. Geleceğe yönelik hızlı ve risk alan tarafta olabilirsiniz. Bu hafta belki de ilişkilerde kabuğunuzu kırıyor olabilirsiniz. Hafta sonu önemli tanışmalar söz konusu olabilir. Geleceğe yönelik planlarınızda size yol gösterebilecek önemli bir bağlantı yakalayabileceksiniz.

 

ASLAN BURCU

Gün boyu otorite ile sorun yaşayabilir, sürekli ortam değişikliği arzulayabilirsiniz. Günlük sorumlulukları yerine getirirken ilişkilerde gerginlik olası. Pasif agresif bir moddasınız.

BAŞAK BURCU

Hafta boyunca kariyerde önemli adımlar atmaya açıksınız. Üstleriniz ve amirlerinizle olan ilişkileriniz sizin tavrınıza göre şekil kazanacaktır. Bazı anlaşmazlıkları uzlaşmacı yönünüzle farklı bir yere koyabilirsiniz. Değersizleşme duygusundan uzak durmanız gerekmektedir. Üstlerinizle ego savaşına girerseniz ani bir şekilde kariyerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Daha özenli olun! Kariyerinizde ki sıkıntılı süreçleri aile ortamına yansıtmamalısınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden alacağınız desteklerle haftanın stresini azaltmanız da mümkün. Davetler ve organizasyonlara katılmanız bu haftayı daha rahat atlatmanızı sağlayacaktır. Hafta sonundan itibaren aktif ve yoğun bir süreç sizi bekliyor olacak. Duygularınız çok güçlü olabilir, anne ile olan ilişkileriniz önem kazanabilir. İlişkilerinizi iyi yönetmeniz sayesinde önemli bazı sonuçlanmalar ve haberleşmeler oluşabilir. Eğitim hayatınız ve yükseköğreniminiz ile ilgili önemli bazı konular gündeme gelebilir.

TERAZİ BURCU

Ay'ın konumu sert gündemleri önüne getiriyor. Yapman gereken birçok iş varken üşengeçliğin bugün tavan yapıyor, çalışmak istemeyebilirsin. İşlerini evden takip etmek isteyip, kendine ve ailene zaman ayırmayı da planlayabilirsin. Bir süredir şikayetçi olduğun mide rahatsızlığın bugün tekrar nüksedebilir.

AKREP BURCU

Bugün iletişime fazlasıyla açıksın. Hayatındaki tüm sorunları halletmek isteyebilir, görüşüp konuşmadığın arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin. Sevgilinle aranda olan sorunları konuşarak halletmek isteyeceksin. Gün içinde yaşadığın olaylar karşısında yanlış anlaşıldığını düşünebilir, açıklama yapmak için ekstra çaba sarf ediyorsun.

YAY BURCU

Hafta boyunca ilişkileriniz ile ilgili önemli olaylar deneyimleyerek farkındalıklara ulaşabilirsiniz. İlişkilerde özgürlük alanlarınız ve sınırlarınız tabanlı bazı problemler yaşanabilir. Bu problemlerin çözümlerini ararken yapacağınız içsel muhasebe sizleri farkındalıklara itecektir. Bunun yanında finansal konularda beklentilerinizin karşılanması an meselesi. Çok çalıştığınız o projenin sonuçlanması sizi ve hayatınızı farklı noktalara taşıyabilecektir. Eğitim ile ilgili ve seyahat odaklı konuların bazı engellerle karşılaşması gibi durumlar oluşabilir. Akrabalarınız ve yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde sıkıntılı süreçlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasından sonra yeni girişimler için çok uygun. Bu noktada ki problemlerinizin geçici olduğunu bilerek sağduyulu bir şekilde yönetirseniz en az zararla atlatabileceksiniz. Hafta sonuna doğru ise kariyeriniz ile ilgili sürpriz gelişmeler söz konusu. Aşk hayatınızda ciddiye almanız gereken ve sorumluluklarınızın farkına varmanız gereken bir zaman dilimi.

OĞLAK BURCU

Hafta başında İkili ilişkilerde ki aktif konumunuz başlatıcı ve bitirici etkilere sahip olabilir. İlişkileri yürütürken her ne kadar duygularınız yara alsa da bunları güçlü bir şekilde dönüştürme vakti geldi. Çok fazla “güvenmek mi? Sorun” ya da çok fazla “saplantılı olmak mı” bunların hepsini fark edebileceksiniz. Hafta ortasında finansal ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Borç alacak konuları gündemi fazlasıyla meşgul edebilir. Eğitim, seyahatler ve yurtdışı bağlantılı konularda kendinizi geliştirmek zorunda kalacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyeriniz için yarım kalmış bir eğitimi tamamlamak gibi… Aşk ve flörtlerinizi ilgilendiren durumlarda iletişim aktif olabilir. Önemli haberler gelebilir ve bu haberler üzerine şekillendirici konuşmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta ayrıca beklenmedik sürpriz harcamalara ve giderlere karşı hazırlıklı olmalısınız.

KOVA BURCU

Gezegenlerin seyri hislerinde değişimler yaşamana neden olabilir. Dün iyi dediğine bugün kötü diyebilirsin. Sorgulayıcı halin bugün biraz daha artıp, iletişimle ilgili konularda seni zorlayabilir. Ortak iş yaptığın insanlarla sorun yaşayıp belirgin kararlar almak isteyebilirsin. Akşam üstü aldığın haberle geçmişte kalan bir projenin hareketlenmesine sevinebilirsin.

BALIK BURCU

Haftaya bazı yanlış anlaşılmalarla başlayabilirsiniz. Özellikle kardeşlerinizle olan iletişim şeklinize dikkat etmenizde fayda var. Eğitim hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Haberleşme trafiği artacağından yakın çevrenizden öğreneceğiniz bazı detaylar sizin içinde önem arz edebilir. İfade etmek istediğiniz konu ve olaylar için üzerinden birkaç gün geçmesini beklemeniz en doğrusu olacaktır. Haftanın ilk günlerinde ailenizle olan ilişkileriniz gündemde olabilir. Aileniz ve sorumluluklarınız bu kadar ön plandayken sizden istenilen rolleri layığıyla yerine getirmeniz hayatınız adına atacağınız olumlu bir adım olabilir. Hafta ortasından itibaren aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmeler hayatınızda önem kazanacaktır. Beklentileriniz ve beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığı konuları partneriniz tarafından konuşma konusu haline gelebilir. Aileniz ve çalışma şartlarınız ile ilgili var olan problemlerin çözüme kavuşması için sarf ettiğiniz çabada olumlu sinyaller alabileceksiniz. Sonuca her gecen gün biraz daha yaklaşmakta olduğunuzu hatırlayın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar