21 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

21 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 21 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 21 Şubat 2021 günlük burç yorumları! İşte detaylar…

21 Şubat 2021 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma 23:40
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:21

21 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 21 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 21 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

21 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

21 Şubat 2021 Koç burcu yorumu

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Sizin farklı düşünceleriniz karşısında onların tepkili davranışları ile karşılaşmanız, cesaretinizi kaybettirmesin. Kalıplaşmış düşüncelerden, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

21 Şubat 2021 Boğa burcu yorum

Merkür retrosu bugün son buluyor. Maddi konular, iş ve para konuları öne çıkarken sahip olduklarınızı, kazançlarınızı daha iyi değerlendirmek üzerine düşünmek isteyebilir ve bunu daha rahatça yapabilirsiniz.

21 Şubat 2021 İkizler burcu yorumu

Arkadaş çevrelerinizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

 

21 Şubat 2021 Yengeç burcu yorumu

Merkür retrosu son bulurken sessiz, sakin ve dinlendirici bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Ancak yine de ihmal, dalgınlık ve unutkanlıklara dikkat edin.

21 Şubat 2021 Aslan burcu yorumu

Eşinizle aranızda güçlü bağların oluşması sizin de hoşunuza gidecek. Yapacağınız çalışmalarda onunla güç birliği içinde olacaksınız. Entelektüel çalışmalarınızı destekleyecek özel yardıma ihtiyacınız var ve olayların gizli yönleri sizin için farklı bir merak konusu olmaya devam ediyor. Toplumsal hırslarınızı dizginlemelisiniz.

 

21 Şubat 2021 Başak burcu yorumu

Merkür retrosu son buluyor. Görev ve sorumluluklarınız, iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken hedef ve planlarınıza rahatça odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı açıkça gösterip ifade etmekten çekinmeyebilirsiniz.

21 Şubat 2021 Terazi burcu yorumu

Bilinçaltınızda biriktirdiğiniz bir çok düşünceyi dağıtmayı denemelisiniz. Satürn’ün size verdiği dayanıklılık ve sabır, önemli konularda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Ketum davranışlarınız altında gizli planların ve önemli konuların olduğunu çevrenizden saklamayı ve sorumluluklarınızı tek başına yüklenmeyi seviyorsunuz.

21 Şubat 2021 Akrep burcu yorumu

Merkür retrosu son bulurken iletişim konusunda daha rahat olabilir, kendinizi daha kolay ifade edebilirsiniz. Uzak yol ve yolculuklar gündeminize gelebilir ve seyahat planları yapabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyebilirsiniz.

21 Şubat 2021 Yay burcu yorumu

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olabilir. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız.

21 Şubat 2021 Oğlak burcu yorumu

Merkür retrosunun son bulmasıyla çevrenizle daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Ancak sağlıkla ilgili konularda kuruntulu ve titiz bir tutum sergileyebilirsiniz. Eleştirel ve mükemmeliyetçi yönleriniz ortaya çıkabilir. Beslenme, arınma, detoks gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

21 Şubat 2021 Kova burcu yorumu

Duygusal yaşantınızda arzularınız ön planda olacak. Yaşadığınız olayları, derin bir şekilde ele alıyorsunuz. Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aile ve yuva evinizi olumlu bir şekilde etkileyecek. Uzun süredir beklediğiniz sıcak gelişmeyi yakalayacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Fakat, çevrenizi disipline etmekten hoşlanmanız bazı tepkilere yol açıyor.

21 Şubat 2021 Balık burcu yorumu

Birlikte çalıştığınız kişileri yargılamaktan çekinmiyorsunuz. Bugün çevrenize ters gelen davranışlar içinde olsanız bile, siz hala haklı olduğunuz konusunda ısrarcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendi hatalarınızı hiç kimseyle paylaşmadığınız için karşınızdaki kişilere ketum bir tavır takınıyorsunuz.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar