için kaldı

21 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumları

Burçseverler 21 Şubat 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 21 Şubat 2019 Perşembe günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız

21 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
20 Şubat 2019 Çarşamba 13:24

21 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Sezgilerinize göre hareket ediyorsunuz. Borçlarınızı ödemek konusunda zamanlamaya uymanız enerjinizi temizler. Verimli çalışabilmeniz için, çevrenizdeki kişilerin size saygınlıklarını kabul ettirmeleri gerekiyor. Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kişisel cazibeniz artarken, aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak. Çalışan bir Koç burcuysan, işleri akışına bırakabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, ödemelerde aksaklıklar yaşayabilirsin.

BOĞA BURCU

Sevgili İkizler; yakın çevrenle olan iletişim trafiğine biraz ara verip, ailen ve kendinle ilgilenmeye başlayabilirsin. Zihninde kurguladığın birden fazla projeni önemlilik sırasına koyarak akılcı kararlar alabilir ve hesaplı kitaplı olmaya başlayabilirsin. ‘‘Her şey mükemmel olmalı’’ arzunu huzur ve sükûnetinle sağlayabilirsin.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler; yakın çevrenle olan iletişim trafiğine biraz ara verip, ailen ve kendinle ilgilenmeye başlayabilirsin. Zihninde kurguladığın birden fazla projeni önemlilik sırasına koyarak akılcı kararlar alabilir ve hesaplı kitaplı olmaya başlayabilirsin. ‘‘Her şey mükemmel olmalı’’ arzunu huzur ve sükûnetinle sağlayabilirsin.

YENGEÇ BURCU

Şansınızın arttığı bir gündesiniz. Şansınız bu şekilde devam ediyorken, bu durumun kıymetini bilmeniz gerekiyor. Siz derin bir duygusallığa sahip olmanız rağmen, bu özelliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz. Kendini güçlü hissediyorsun. Geleceğine yön vermek adına elinden geleni yapmaya niyetlisin.

ASLAN BURCU

Bugünün tamamında Ay Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Enerjinizi finansal durumunuza harcayabilirsiniz. Kazandığınız paranın istediklerinizi yapmak için yeterli olmadığını düşünebilirsiniz. Özellikle akşama doğru Ay-Neptün ve Ay-Merkür karşıtlıklarının devreye girmesiyle, hayal ettiğiniz gelir ile şu an kazandığınızın farklı seviyelerde olduğunu görebilirsiniz. Kendi verdiğiniz emeklerinizin karşılığının daha fazlası olmasını bekleyebilirsiniz. Özelikle bu bir maaş ya da prim konusuysa yöneticinizde bunu konuşurken bugün dikkatli olmalısınız. Ay-Merkür karşıtlığı istenmeyen sözler söyletebilir. Böyle bir talebiniz varsa sabah saatlerini tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Geceye ilerlerken Ay-Satürn uyumlu açısıyla siz de sakin bir zaman dilimine giriyorsunuz.

BAŞAK BURCU

Çevrenizdeki kişilerle iyi geçinmeye başladığınız gibi dışardan sosyal çevre de edinmeye başladınız. Kişisel egolarınızın güçlü olması, çalışma şartlarında gelişen olaylara karşı sizi zor durumda bırakabilir. Toplumsal olaylarla yakından ilgilenmelisiniz. Bu duygularınız sizi sosyal hayattan uzaklaştırıyor. Uzun süredir tanıştığınız biri ile duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığın, sana her zaman olduğundan daha çok destek olacak. Gün içinde bir çok etkinliğe katılabilirsin.

TERAZİ BURCU

Güne uyandığınızda Ay Başak burcunda hareketine devam edecek. Sizler güne başlarken kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınız zaman zaman sizi aşağı çekebilir. Özellikle akşam etkisi kesinleşecek olan Ay-Neptün karşıtlığı sağlığınızı ihmal ettiğinizde hemen kendini hatırlatacağını unutmayın. Arkasından Ay, Merkür ile karşıtlık yapacak. Geçmişinizdeki bir olay ya da kişiyle ilgili alacağınız haber kısa süreli enerjinizi düşürebilir. Meditasyon gibi çalışmalara ilginiz varsa bugün zihninizi rahatlamak iyi gelecektir. Hiçbir şey yapmasanız bile kafanızın dolu ve yorgun olduğunu düşünebilirsiniz. İnce ayrıntılara takılmak sizi sadece yoracaktır. Siz resmin bütününe odaklanmalısınız. Nitekim gece kesinleşen Ay-Satürn kontağı mantığınızı devreye sokarak bu enerjiyi üstünüzden alacak.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep; hedef ve ideallerinle ilgili konuda sezgilerinle hareket edebilir ve fikirlerinle de onaylayabilirsin. Romantik ilişkinde çözüme ulaşması gereken konuları sonlandırabilir veya ilişkini farklı bir evreye taşıyabilirsin. Bugünlerde hassas olan duyguların, sosyal çevrenin de dolduruşuna gelerek büyük sözler vermene neden olabilir.

YAY BURCU

Gün boyunca Başak burcunda ilerleyen Ay sizlerin de kariyer konularını ön plana çıkartacaktır. Onaylatmanız gereken veya başvurmanız gereken şeyler varsa sabah saatlerini tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Saatler ilerledikçe özellikle akşam vakti Ay-Neptün ve Ay-Merkür karşıtlıkları işinizde gergin zamanlar geçirmenize neden olabilir. Yöneticinizle aranızda konuşmanız gereken bir şey varsa saat geç olmadan görüşmeniz yararlı olacaktır. Yoksa iletişiminiz sert bir hal alabilir. Çalışmıyorsanız sizler bu karşıtlıklar etkinken sanki gelecekten bir umudunuz yokmuş gibi karamsar bir hal alabilirsiniz. Geceye doğru Ay ve Satürn arasındaki açı aktifleşiyor. Bu hayali düşüncelerin yerine mantıklı kararlar alacağınız bir süreç geliyor.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak; eğitimin ya da yurtdışı bağlantılı işlerinde önemli kararların ve anlaşmaların arifesinde olabilirsin. Yakınlarının bu duruma bakış açısı veya muhalif olmaları düşüncelerinin karışmasına yol açıp, kararsızlık içinde kalmana sebep olabilir. Endişelenmek yerine oluşan koşulları sabırlı bir şekilde tekrar değerlendirmeye çalışmalısın.

KOVA BURCU

Aşk hayatınızdaki hareketlilik doğrultusunda özgüvenli bir ruh haline girerek diğer mutlulukları da kendinize çekiyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü olması, sizi herkesten ayıran bir özellik. Ay'ın konumu nedeniyle, birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı duygusal çekişmelerin gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Endişeleri bir kenara bırakmalı ve hobilerinize zaman ayırmalısınız. Aklındakileri dile getirmek için harika bir gün. Gözlem gücünün ve tecrübelerinin öngörü sağladığını anlayacaksın.

BALIK BURCU

Günün tamamında Ay, karşıt burcunuz Başak’ta ilerleyecek. Sizler için günün erken saatleri ilişki ve evlilik hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Siz de bir harekete geçmek istiyorsanız öğleden sonraya bırakmamanızda fayda var. Akşam saatlerine yaklaşırken Ay sırasıyla Neptün ve Merkür ile karşıt açıda bulanacak. Bu özellikle sizlerin ikili ilişkilerin de yanlış anlaşılmalar ve akabinde hayal kırıklıkları yaratabilir. Yalnız bu hayal kırıklığı belki de yanlış anladığınız bir durumdan ötürü oluşabilir. İnce ayrıntılara takılmanız belki olayları negatif görmenize neden olabilir. Aynı durum ortaklıkla yürüttüğünüz iş için de geçerlidir. Ortağınızın yaptıklarını detaylıca incelemeniz onun tarafından hoş karşılanmayabilir. Gece ise her şey düzelmeye başlıyor. Ay-Satürn destekleyici açısı partnerse partner, işse iş konularında önünüzü göreceğiniz bir sürece girmenizi sağlıyor.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar