21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınızda neler olacak, iş hayatınızdaki değişimler ne? Burcunu okumadan günü başlayanlar için hazırladığımız 21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle… İşte 21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 20 Mart 2020 Cuma 15:12
20 Mart 2020 Cuma 15:06

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Burçseverler günlük burç yorumlarını merak ediyor. Aşk ve iş hayatınızda sizi neler bekliyor? Bugün yaşantınızda neler değişecek? Hazırladığımız 21 Mart Cumartesi günlük burç yorumları sizlerle…

21 Mart 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

21 Mart 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

Partnerinizin kabul etmediği konalar üzerinde fazla ısrarcı davranıyorsunuz. Bu durum ilişkinizde ileride sıkıntılar yaratabilir. Onun istemediği şeyleri yaptırmaya zorlamayın. İş hayatınızda yoğunluk gözüküyor ama enerjiniz sayesinde bunun üstesinden geleceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

21 Mart 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

İlişkinizi çevrenizle kıyaslamanız partnerinizin modunu düşürüyor. Her ilişkinin kendine has özellikleri, doğası vardır. İlişkiler kıyaslanmaz, yaşanır. Bu davranışından vazgeçmelisiniz. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edin. Kontrol altına almazsanız ciddi sonuçlar doğurabilir. Geçmişe takılıp kalmayın. Anı ve geleceğinizi düşünün.

21 Mart 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Aile içi tartışmalarınız günlük enerjinizi düşürüyor. Buna bir son vermelisiniz. Sakin ve akıllıca adımlar atın. Alacağınız karaları iyi düşünün ve öyle karar verin. İş hayatınızda artık kendinizi toplamanın zamanı geldi. Yeni projeler geliştirerek kendinizi çevrenize gösterin.

21 Mart 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

İş hayatınızda ilginç fikirlerinizle çevrenizin takdirini topluyorsunuz. Bu şekilde devam edin. Aşk hayatınızda sahiplenici duygular içindesiniz. Bu durum karşı tarafın kötü etkiliyor. Biraz bu durumu akışına bırakın. İlişkinizde kendinizi kasmayın. Maddi anlamda kazancınız iyi fakat bu durumu iyi kullanmalısınız. Paranızı şu zamanlarda biriktirerek kullanırsanız ilerde zor durumda kalmaktan kurtulabilirsiniz.

21 Mart 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

İş hayatınızda ilginç durumlara düşebilirsiniz. Fakat çevreniz size yardım edecek. Sizi düştüğünüz zorluktan kurtarabilecek. Bu aralar gizli duygularınızın esiri oldunuz. Dikkat edin. Kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Bu duygular sizi hata yapmaya sürükleyebilir. Mantığınızı devre dışı bırakmamaya çalışın.

21 Mart 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

İş hayatınızda bugün önemli kararlar verebilirsiniz. Fakat karar vermedin önce iyi düşünmelisiniz. Zira geri dönüşü olmayan bir yola girebilirsiniz. İkili ilişkilerinize kimseyi karıştırmayın. Partnerinizi bu aralar ihmal ettiniz. Ona küçük sürprizler yaparak gönlünü alabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkat etmelisiniz.

21 Mart 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu

Partnerinizle aranızda yersiz kıskançlık var. Bu duruma son vermezseniz, ilişkinizde ciddi yaralanmalar oluşabilir. Birbirinize güvenmeyi öğrenmelisiniz. İşinizle ilgili bazı sorunlar çıksa da üstesinden geleceksiniz. Maddi konularda kazancınız iyi durumda. Yatırım yapmak istiyorsunuz ama şu an sizin için zamanı olmayabilir.

21 Mart 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

Özellikle piyasanın durgun olduğu bu günlerde iş hayatınıza ilgili gelişmeleri biraz daha yakından takip etmeniz gerek. Sosyal hayatınız giderek genişliyor, çevrenizde size sosyal medyadan ulaşmak isteyen bir çok insan var. Çekiciliğiniz insanların başını döndürüyor. Bu kadar çok istenmek ve arzulanmak hoşunuza gitse de çabuk sıkılıyorsunuz. Yerinizde olmak isteyen milyonlarca insan var kendi kıymetinizi bilmiyorsunuz.

21 Mart 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu duruma hazırlıklı olmalısınız. Beklenmedik gelişmelin sizi sevindirebilir de aynı zamanda. Karşınıza beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz.  Partneriniz ile aranız oldukça iyi fakat ilişkinize üçüncü şahısları karıştırmayın.

21 Mart 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

Partneriniz size çok güveniyor. Her zaman sizin yanınızda ve size desteğini hissettiriyor. İş konusunda yoğunluğunuz var. Çevrenizden yardım isteyebilirsiniz. Sabırlı olmanızda fayda var. İçinizdeki karamsar duygulardan vaz geçin. Bu durum sizin psikolojinizi olumsuz etkiler.

21 Mart 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Pratik zekanızla iş konusunda birçok zorluğun üstesinden geliyorsunuz. Bunu tik başına çözmek yerine arkadaşlarınızla birlikte çözerseniz, takım ruhunu onlara da yansıtabilirsiniz. İlişkinizde partnerininiz baskısı altında kaldığınızı düşünüyorsunuz. Bu sizin için başta önemsenmese de giderek bir sorun olmaya başladı. Bu durumu partnerinizle konuşmalısınız artık. Aksi halde sizde yer yer patlamalara neden olabilir.

21 Mart 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu

Bu aralar kendi düşünceniz ekseninde hareket ediyorsunuz. Bu durum sizi çevrenizden koparıyor. Vereceğiniz kararlarda çevrenizi de dinlemeye çalışın. Partnerinizle olan ilişkinizde sürekli problem  çıkarıyorsunuz. Artık kendinizi biraz dizginlemelisiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar