21 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

21 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 21 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 21 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

21 Kasım 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 20 Kasım 2020 Cuma 13:44
14 Kasım 2020 Cumartesi 15:20

21 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 21 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 21 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

21 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

21 Kasım 2020 Koç burcu yorumu

Bugünlerde enerjiniz çok yüksek. Oldukça aktifsiniz adeta her yerdesiniz, yeni ortamlara giriyor ve üzerinizdeki stresi atıyorsunuz. Maddi olarak da rahat bir dönem geçiriyorsunuz. Yine de temkinli davranmaya özen göstermelisiniz. Bu sıralar iş hayatınızda dikkatinizi toparlayıp işinizi yapmak sizin için büyük sıkıntı oluyor ancak işinizi seviyor olmanız sayesinde birçok şeyin üstesinden geliyorsunuz.

21 Kasım 2020 Boğa burcu yorum

Duygularınızın çok yüksek olduğu bir dönem başlıyor. Aşk tüm benliğinizi sardı ancak siz yine de bunun hala gelip geçici bir his olduğu konusunda kendinizi kandırıyorsunuz. Artık cesur kararlar alma zamanı geldi kalbinizin sesini dinleyin. İşinizle ilgili var olan saygınlığınızı korumak istiyorsanız biraz sakin olmalısınız. İşler yavaş yavaş rayına giriyor.

 

21 Kasım 2020 İkizler burcu yorumu

Bugünlerde özel hayatınızda işler biraz karışık. Duygularınız ve mantığınız aynı şeyi söylemiyor. Bir karar veriyor bir vazgeçiyorsunuz. Böyle devam etmeniz sizi yaralayabilir. Bir karar vermelisiniz. İşinizle ilgili aldığınız kararlarda ise durum beklediğinizden iyi. Gelecek sizin için şimdiden aydınlanmaya başladı.

21 Kasım 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugünlerde işinizle ilgili fazlasıyla agresifsiniz. İş hayatınızda eleştirilere açık olmalısınız bu sizi yermez aksine olgunlaştırır hatta bu eleştirileri olumlu yönde değerlendirirseniz yeni iş teklifleri bile alabilirsiniz. Uzun süren bu beraberliğinizin arkasında birbirinize olan sadık tutumunuz söz konusu arada ki saygıyı koruduğunuz sürece ilişkinizin süresi daha da uzayacaktır.

21 Kasım 2020 Aslan burcu yorumu

Özel hayatınızdaki tartışmalı ortam sizi fazlasıyla olumsuz etkiliyor. Sevgilinizle tartışmalara girmek istemiyorsunuz bu size çok mantıksız geliyor, onu seviyorsunuz ancak bazen durum istediğiniz gibi şekillenmiyor. Aslında o da sizi seviyor ve biraz çaba sonrasında ortak bir dil geliştireceksiniz ve bu sizi eskisinden daha da mutlu edecek. Maddi konularda bu aralar işleri yoluna koyuyorsunuz ve bu sizin için büyük bir sorunu çözümlüyor.

 21 Kasım 2020 Başak burcu yorumu

Duygularınızı sevgilinize söylemekte bu sıralar çekingen davranıyorsunuz ancak onu şımartmamayı düşünürken ondan fazla uzaklaşıp kaybetmeyi göze alıyorsunuz. Aklınız onda ancak bunu sıklıkla olmasa da ara sıra belli etmelisiniz. Maddi konulada uzun vadeli planlarınız var ve bunları gerçekleştirmek için biraz zamana ihtiyacınz var.

21 Kasım 2020 Terazi burcu yorumu

Bugün özel hayatınızla özel ve önemli bir gün. Önemli bir haber aile içinde heyecanlı saatlerin yaşanmasına neden olacak ve sizin bütün gününüzü güzel geçirmenizi sağlayacak. İş hayatınızla ilgili bazı konularda kendinizi eksik hissediyorsunuz bunun için önemli adımlar atma kararını bugün verebilirsiniz. Kendinize yatırım yapmanın tam zamanı.

21 Kasım 2020 Akrep burcu yorumu

Aslında siz tam bir yöneticisiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda yönetim sizde olması daha rahat hareketlerde bulunmanızı sağlıyor böylece kendinizi ortaya koymayı başarıyorsunuz. Maddi olarak dikkatli davranmaya çalışsanız da yeterince temkinli davranamıyor gereğinden fazla harcama yapıyorsunuz. Bugünlerde baş ağrılarınız artabilir, dikkat.

21 Kasım 2020 Yay burcu yorumu

Bugün motivasyonunuz oldukça düşük olarak güne başlayabilirsiniz. Gününüzü nasıl değerlendireceğinizi bilemeyecek hatta uzunca bir sürenizi bunun kararını vermekle geçirebilirsiniz. Bu aslında yorgunluğunuzun sonucu, kendinize zaman ayırmalısınız. Sevdiklerinizle zaman geçirmek istiyorsunuz ancak onlar da bu aralar en sizin kadar dolular. Uzak kaldığınız sosyal hayatınız iyi gelebilir.

21 Kasım 2020 Oğlak burcu yorumu

Sizin en kötü yanınız maddi olarak kendinizi ayarlamalarınızın yapamıyor olmanız ancak bunun sebebi fazla eli açık olmanızdan kaynaklanıyor. Üzerinde fazla düşündüğünüz bir işiniz var bu konuda karar vermeden önce koşullarınızı yeniden gözden geçirin. Özel hayatınızda ise duygusal günler sizi bekliyor. Hem sevinç hem üzüntü aynı anda karşınıza gelebilir.

21 Kasım 2020 Kova burcu yorumu

Bugün sabah saatlerinden itibaren yoğun bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır görmediğiniz ziyaretçileriniz ve önemli iş görüşmeleriniz bütün gününüzü hareketli geçirecek. Aşk hayatınız bu aralar hayli karmaşık ve bunun nedeni sizin dışınızda gelişen koşullar. Siz ılımlı olmaya çalışırken sevgiliniz siz ne kadar isteseniz de sizin gibi olamıyor bunun sonucu tartışmalar… kısaca istemediğiniz ve sizi mutsuz eden şeyler.

21 Kasım 2020 Balık burcu yorumu

Aşkı hayatınızdan çıkarmış gibi davranıyorsunuz bunu size yaşatan daha önceki ilişkilerinizin ciddiyetsizliği bir süre soluklanıp tekrar kaldığınız yerden devam etmelisiniz zaman geçiyor ve yalnızken daha da çok çabuk geçiyor. Maddi problemleriniz devam ediyor harcamalarınızı kısarak bunu üstesinden gelemiyorsunuz başka bir alternatif düşünmelisiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Basak burcu sadurdy En beğenilen yorum
Ask