21 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 21 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 21 Haziran 2019 Cuma Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 21 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

21 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
20 Haziran 2019 Perşembe 13:45

21 HAZİRAN 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Birinin hayatında olumlu bir değişim yapabilirsiniz. Bazen evren sizi koruyucu melek görevini veriyor. Etrafınızda neşelenmeye ihtiyacı olan biri var gibi ve bu kişi tanımadığınız biri ya da bir arkadaşınız olabilir. Kalbinizi ve şefkatinizi diğer insanlara açmaya çalışın. Sorunlarını tartışırken onları dinleyerek yardımcı olabilirisiniz. Bugün programlara ve işlerin yetiştirme tarihlerine daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız zaman anahtar kelimedir, nasıl çalıştığınızı enine boyuna değerlendirin. İşler tam olarak planladığınız gibi gitmiyorsa, belki de yetişme tarihlerini uzatmanız gerekir. Kendinizi çıldırtmayın, çünkü kendinizi geri düşürüyorsunuz. Kendiniz, patronunuz ve müşterileriniz ile gerçekçi olun.

BOĞA BURCU

Bugün pratik, iş odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz. Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

İKİZLER BURCU

Hukuksal konular ön planda!Maddi konularda birtakım aksilikler yaşayabilirsin. Deyim yerindeyse, bugün evdeki hesap çarşıya uymayacak. Başkalarının düşünceleri yüzünden sevdiğin insanları kırmamaya özen göstermelisin. Yaşadığın finansal pürüzlerle, gelecek kaygısına düşebilirsin. Değişken ruh halin bugün tüm işlerine yansıyacağı gibi yaptığın işlerde de kararsız kalabilir, bu konuda eleştiri alabilirsin. İş arkadaşlarının arasında yaşanacak bir tartışmanın ucu sana dokunabilir. Aman dikkat! Kalbin ne zamandır biri için çarpıyorsa, duygularını hoşlandığın kişiye açmak isteyeceksin. Akşamüzeri annenin kardeşlerini ilgilendiren miras veya hukuksal problemler de gündemini uzun süre meşgul edebilir. 

YENGEÇ BURCU

Kalıcı adımlar atıyorsun!Grup aktivitelerine önderlik etmek adına ideal bir gün. Bugün sabah saatlerinde kendinizi biraz dalgın hissedebilirsin. Ancak öğle saatlerinden itibaren tempon artacak, yaptığın işlerde dikkatini toparlamanda fayda var. Çalışma ortamında ve sosyal yaşamında yaptıklarınla ve söylediklerinle ön plana çıkabilirsin. Motivasyonunun yüksek olacağı bugün yaptığın her işte fark yaratabilir, ileriye dönük kalıcı adımlar atabilirsin. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa bugün gündeminde evlilik olabilir. Evliysen eşinden beklemediğin, sürpriz bir haber alabilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlarınla program yaparak hoş sohbetli saatler geçirebilirsin. 

ASLAN BURCU

Biriyle ortaklık kurmaya karar verebilirsiniz. Romantik veya iş birliği olabilir. Biriyle frekanslarınızın tuttuğunu hissedeceksiniz. Belki de son zamanlarda özel birisiyle tanıştınız. Bu kişiyle daha ciddi bir düzeyde buluşmaya hazır olabilirsiniz. Veya belki de iyi bir arkadaşınızla işe girişmeye karar verdiniz. Kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi harmanlayarak birlikte bir kurumsal varlık oluşturabilirsiniz. Bugün saklanmayın. Ağaç kabuğunuzdan çıkma zamanın. Havada sizi harekete geçmeye zorlayan bir şey var mı, iş arkadaşlarınızla paylaşmak konusunda tereddüt yaşadığınız bir fikriniz olabilir mi? İleriye doğru yürüyün ve daha sonraki bir tarihte bunun sonuçları hakkında endişe edin. Her nüansta gizli bir anlam aramanın zamanı değil. İnsanlar söyledikleri konusunda dikkatsiz olabilirler. Onları analiz etmeye çalışmayın.

BAŞAK BURCU

Bugün, yapmak istediğiniz tek şeyin rahatlamak olduğu bir gün olsa da, istediğiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Küçük bir ses size çalışmanızı söylüyor. Belki dolabınızı temizlemek, evinizin dekorasyonunu değiştirmek veya camlarınızı silmek gibi birtakım görevlere kendinizi adamak istiyorsunuz. Bu görevleri bir kenara koyun. Eğer bu kadar enerjiyi bir şeye koyacaksanız, eğlenmeye koyulun. Bunu hak ettiniz. Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

TERAZİ BURCU

Bu akşam romantik bir akşam yemeği planınız mı var? Eğer öyleyse, her şeyin umduğunuz gibi gitmesi muhtemel. Güzel görüneceksiniz ve doğal olarak sıcak ve sevgi dolu olacaksınız. Arkadaşlaızla sıradan karşılaşmalarınız bile daha yakın bağlar getirebilir ve yeni tanıdığınız insanlarla arkadaş olmanız mümkün. İletişim becerileriniz şu anda çok yüksek ve her türden insan size karşılık verecek gibi görünüyor. Haydi görelim sizi! Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

AKREP BURCU

Aceleci davranıyorsun!Bugün yalnızca kendi kararlarını göz önünde bulundurursan, hata yapma ihtimalin azalacak. Değişiklikleri çok gerekmedikçe hayatına dâhil etmesen de bugünlerde bu kuralı biraz değiştirmiş olabilirsin. Değişiklik risk almaktır. Ama artık risk alma sırası sende! İlişkinde uzun zamandır sorun olan gündemlerin, bugün tekrar konuşulması söz konusu olabilir. Sonuca bağlamak istediğin sorunlarda aceleci davranabilir, yanlış kararlar alabilirsin. Olaylara karşı objektif bakış açını kaybetmemende fayda var. Belki sevgilin de haklıdır! Çocukların varsa, yaz okulu, kişisel gelişimlerini destekleyecek kursların araştırmalarını yapabilirsin. Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

YAY BURCU

Bu burçlar kuşağındaki Yay burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar! Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

OĞLAK BURCU

Bir şeyleri akışına bırakmak bugün size cazip gelmeyebilir. Bu, herkes aşağı doğru yüzerken sizin yukarı doğru yüzen tek balık olmak isteyeceğiniz zamanlardan biri olabilir. Sürünün geri kalanı ne derse desin, siz kendi yolunuzdan gidin. Belli bir şekilde hareket etmeniz veya belli bir yere gitmeniz konusunda sevdiklerinizin baskısını hissedebilirsiniz. Böyle şeyleri yalnızca başkalarını memnun etmek için yapmayın, sizi memnun eden şey ne ise onu yapın. Gözlerini aç ve çevrene dikkatle bak. Bir şeyler ilgini çekmek istiyor. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksinâ.

KOVA BURCU

Üzerinde bir zırh varmış gibi görünüyor ki bugün buna ihtiyacınız olacak. Bugün işyeri, aşk hayatı, arkadaşlık, evreninizin bir yerinde bir çatışma ortaya çıkıyor. Açık ve net olmayabilir, büyük olmayabilir, ama orada. Bugün bunlarla başa çıkmak için daha hazırsınız. Daha büyük bir silah cephanesine sahipsiniz. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi. Bugün hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu durumun sizi zor duruma düşürmesine izin vermemelisiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda harekete geçebilirsiniz.

BALIK BURCU

Kesin sonuçlar alıyorsun!Zaman zaman kendini tanımakta güçlük çekebilirsin. Bu kadar planlı programlı davranırken nasıl oldu da bu kadar düğümlendim diye düşüneceksin. Silkelenip pratik zekânı devreye sokmalısın. Haber beklediğin konularda bugün net sonuçlar alabilirsin. Hayatında zorunda kaldığın ya da severek ve isteyerek aldığın bazı sorumluluklar bugün üstüne gelebilir. Kalbin hala boşsa bir süredir aradığın ilişki eski sevgilinin seninle iletişime geçmesi ile şekillenebilir. Bunlarla birlikte bugün beslenme alışkanlığına dikkat etmelisin. Bir süredir uğraşını verdiğin kiloların bugünden itibaren yeniden hayatına girebilir, iştahına dur demenin tam sırası!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar