için kaldı

2019 Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix üyeliklerine ne kadar zam geldi?

2019 Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix üyeliklerine ne kadar zam geldi | Dünyanın önde gelen dijital film izleme platformu Netflix üyeliklere zam yapmaya hazırlanıyor. Peki 2019 Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix üyeliklerine ne kadar zam geldi

2019 Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix üyeliklerine ne kadar zam geldi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
5 Mart 2019 Salı 15:22

2019 Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix üyeliklerine ne kadar zam geldi | Dünyanın önde gelen dijital film izleme platformu Netflix üyeliklere zam yapmaya hazırlanıyor. Peki 2019 Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu? Netflix üyeliklerine ne kadar zam geldi detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2019 Netflix üyelik ücretleri ne kadar oldu?

ABD'de Netlfix'in; 8 dolar ücretindeki temel planının artık 9 dolar, 11 dolar fiyatındaki standart planının 13 dolar ve 14 dolar değerindeki özel planının 16 dolar seviyesine yükseltildiği belirtiliyor. Halihazırda Netflix'in planlarından birisine üye olan kullanıcıların değişikliklerden 3 ay kadar sonra etkilenmeye başlayacağı belirtilirken, Netflix'e yeni üye olacak kullanıcıların platformdan yararlanabilmek için zamlanmış fiyatları ödemesi gerekiyor. 

Netflix'in temel paketi 15.99 TL, 27.99 TL olan standart paket 30.99 TL'ye çıktı. 39.99 TL olan özel paketin ücreti ise 45.99 TL'ye çıkarıldı

 

Türkiye'de Netflix üyeliklerine zam yapılacak mı?

Netflix Türkiye'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Netflix abonelik ücreti artışları her ülkeye özel olarak gerçekleştiriliyor. ABD pazarında görülen artış, tüm dünyada ya da Türkiye’de benzer bir artışın yaşanacağı anlamına gelmiyor.”

Netflix nedir, nasıl kullanılır?

Netflix, çok çeşitli ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha fazlasınımüşterilerimizin internete bağlı binlerce cihaz üzerinden izlemesini sağlayan bir yayın hizmetidir. Netflix ile tüm içeriğimizi, tek bir reklam dahi görmek zorunda kalmadan, sınırsız bir şekilde izlemenin tadını çıkarabilirsiniz. Her zaman keşfedecek yeni bir şey vardır ve her ay yeni dizi, film ve programlar eklenir.

Netflix'e nasıl üye olunur?

Ödemek istediğiniz ücreti seçin, planınızı belirleyin! Netflix, ihtiyaçlarınızı karşılamak için 3 farklı üyelik planı sunar. Aynı anda kaç kişinin Netflix içeriklerine erişebileceğini ve videoları Standart Çözünürlükte mi (SD), Yüksek Çözünürlükte mi (HD), yoksa Ultra Yüksek Çözünürlükte mi (UHD) görüntüleyeceğinizi planınız belirler.

Temel Plan: 1 ekranlı plan SD (Aynı anda tek bir cihazda, Standart Çözünürlük ile izleyin)

Standart Plan: 2 ekranlı plan HD (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda iki cihazda izleyin)

Özel Plan: 4 ekranlı Plan HD/UHD 4K (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ve Ultra Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda dört cihazda izleyin)
DVD Planı (sadece ABD'de mevcut): ABD'deki müşteriler Sadece DVD Planıiçin kaydolabilir veya mevcut yayın planlarına DVD ekleyebilir.
Yeni üyelerimiz için ilk ay bizden. Netflix üyesi olarak kalmayı tercih ederseniz başlangıçta kaydolduğunuz tarihte aylık olarak faturalandırılacaksınız. 

 

 

 

 

Netflix aylık ücreti

Netflix Basic Paket: Aynı anda sadece tek bir cihazın yayın izlemesine imkan veriyor. İçerikte standart çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 15.99 TL.

Netflix Standart Paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut. Ayrıca içeriklerde HD yayın (720p) çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 27.99 TL.

Netflix Premium Paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı var. İçeriklerde HD ve Ultra HD (1080 / 4K) çözünürlük sağlıyor. Aylık ücreti ise sadece 39.99 TL.

Netflix üyelik iptal etme

1 ay boyunca bizi ücretsiz deneyin!  Netflix denemeniz hoşunuza giderse, hiçbir şey yapmanıza gerek yok; üyeliğiniz, üye olarak kalmayı seçtiğiniz sürece otomatik olarak devam edecektir. Netflix üyelik iptal etme

Netflix üyeliği kaydolduğunuz tarihte başlayan aylık abonelik şeklinde gerçekleşir. Sözleşme yok, iptal ücreti yok, taahhüt yok. Günün 24 saati, çevrimiçi olarak iptal edebilirsiniz.

Ücretsiz deneme süresi ve uygunluğu bölgeden bölgeye değişebilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar