için kaldı

20 - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Burçseverler 20 Mayıs 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumlarını merak ediyor. 20 - 26 Mayıs 2019 haftalık Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. İşte 20 Mayıs 26 Mayıs 2019 haftalık burç yorumunuzda sizi hafta boyunca nelerin beklediğinin yanıtı.

20 - 26 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
18 Mayıs 2019 Cumartesi 16:42

20 MAYIS 26 MAYIS 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanlar; Bu hafta iş ve  eğitim hayatında çatışmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle ortak bir iş yapıyorsanız öfkenizi kontrol altında tutarak  fevri hareketlerden kaçınmaya daha fazla gayret göstermelisiniz. İş hayatınızda hafta ortasından itibaren her şey yoluna girecek , tabi ki gerekli sabrı ve gayreti göstermeniz gerek. Giderlerinizi yönetmek için akıllı çözüm önerilerini dikkate almalısınız.

Özel yaşamınızda uzun süredir bulunan kara bulutların dağılması ve kötü enerjinin gitmesi için daha akılcı davranmalı sabır göstererek mücadele etmelisiniz. Sınandığınız bir hafta olabilir. Venüs boğa burcunda bu da ikili ilişkilerde olumlu haber demek.

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanlar;

Pazartesi günü ortak parasal konuların gündeme geldiği ve sizin gücünüzü gösterdiğiniz gün olacak.  Bu hafta kendi hayatınıza bir çeki düzen verdiğiniz ve kendiniz için yapmayı planladığınız işleri hızlandırdığınız bir hafta. Maddi konular ve para alış verişleri gündeminizde aktif rol alacak. Yatırımlarınız bu süreç içinde değer kazanacak.

Güneş ve Merkür salı günü kavuşuyor. İkili ilişkilerinize odaklanacağınız bir dönem olacak. Hayatınızdaki sorumluluklara yönelecek, çözmeniz gereken sorunları çözmek için çaba sarf edeceksiniz.

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler olanlar;

İş hayatınızda zarar ettiğiniz konularda zekanızı konuşturarak küllerinizden tekrar doğmalısınız.  Aktif iletişiminiz ve hızlı girişimlerinizle bu haftayı değerlendirerek para kazanmalısınız. Bu hafta uzun vade  ve yakın zamanda ek gelirler ve kazançlar elde edebilirsiniz.

İkili ilişkilerde sürprizlere açık mısınız?  Aşk kapınızda her an karşılaşabilirsiniz. Evli ve ilişkisi olan ikizler partnerinizle aranızdaki sorunu çözmek için sadece bir adım atmak ve güzel iki laf etmek yeterli. Venüs boğa burcunda iken iş ve aşk hayatınızdaki konuları akıllıca yönetebilirsiniz ve geleceğiniz için bu fırsat haftasını kaçırmamalısınız.

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç burcu olanlar; Venüs’ün boğa burcunda olması iş hayatınızı ve  ikili ilişkilerinizi güçlendirecek. Güçlü bağlarınız daha kuvvetli hale gelecek. İş hayatınızda sorumluluklarınız artacak ve stresten kaçınmalısınız. Psikolojik sorunlarınızı  öfkenizi ve yorgunluğunuzu iş yerinde göstermemelisiniz. Bekar yengeçler Venüs’ün nimetlerinden faydalanarak yaz aşkları ile karşılaşabilirler. Evli ve ilişki sahibi yengeçler son derece duygusal ve romantik olmanın tadını çıkartabilirler.

ASLAN BURCU

Yükselen Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir; 

 Venüs’ün boğa burcunda olması sizin iş hayatınızda yeni projeler , yeni fırsatlar ve beklediğiniz iş teklifleri  demek anlamına geliyor. Korkularınızı arkanızda bırakarak  kendinize güveninizi arttırmalısınız. Karşınıza gelen iş tekliflerini, projeleri yönetmeli ve kendinizi eğiterek kariyeriniz için sağlam bir haftada olduğunuzu unutmamalısınız.

İkili ilişkilerinizde ve evliliğinizde sorularınız varsa bu sorunların tek taraflı olmadığını düşünerek anlayış göstermelisiniz. Karşı tarafı dinlemelisiniz. Ön yargılardan uzaklaşarak , romantik ve duygusal yaklaşımlarla aşkınızı evliliğinizi daha güzel hale getirecek olumlu enerjilerle karşı karşıyasınız.

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir; 

Pazartesi ve salı günü iş hayatınızda ve özel yaşamınızda kimseyle tartışmamaya dikkat edin. Kontrolunuz dışında gerçekleşen olaylar sizi yoruyor olabilir ama   hayatın akışına ayak uydurmalısınız. Değiştiremeyeceğiniz şeylerle uğraşmamalı küçük şeylere takılı kalmamalısınız.

Venüs Boğa burcunda ilerlerken sizinde aşk ve evliliğinizde sevginiz tutkulu bir şekilde artıyor. Fakat Venüs’ün bu enerjisi zıtlaşma ve tartışmaları da beraberinde getirecek. Partnerinizle iğne ucunu doldurmayacak konularda tartışmaya yada ilişkinizde bir birinize üstünlük taslamaya kalkmamalısınız. Aşkın bu güzel enerjisini yaşamalısınız.

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir; Yönetici gezegeniniz Venüs boğa burcunda ilerlerken sizi iş değişikliği, yeni iş fırsatları, görevde yükselmeler gibi olumlu olaylar bekliyor. Yeni bir iş düşünüyorsanız kesinlikle bu hafta bu yılın en iyisi. Farklı çalışmalar yaparak ek kazanımlar sağlayabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde inatlaşmaktan vazgeçmeli ve inatla kararlar almadan önce, neyi kazanmalı neyi kaybetmeli tartmalısınız. Bekar teraziler Venüs’ün  aşk ve sevgi enerjili seyahati sayesinde bu hafta hayatınıza anlam katacak aşk ile karşılaşabilirsiniz.

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir;

Yönetici gezegeniniz Venüs boğa burcunda ilerlerken sizi iş değişikliği, yeni iş fırsatları, görevde yükselmeler gibi olumlu olaylar bekliyor. Yeni bir iş düşünüyorsanız kesinlikle bu hafta bu yılın en iyisi. Farklı çalışmalar yaparak ek kazanımlar sağlayabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde inatlaşmaktan vazgeçmeli ve inatla kararlar almadan önce, neyi kazanmalı neyi kaybetmeli tartmalısınız. Bekar teraziler Venüs’ün  aşk ve sevgi enerjili seyahati sayesinde bu hafta hayatınıza anlam katacak aşk ile karşılaşabilirsiniz.

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir;

Aile hayatınızda girişimci ve mücadeleci olduğunuz konularda sevindirici haberler alabilirsiniz. İş  hayatınızda alacak verecek işleri,  ekonomik konular, tahsil etmek ve ticaret işlerinde Venüs size yardımcı olacak.

Özel hayatınızda vermiş olduğunuz anlık kararlardan ötürü sonlandırmış olduğunuz ilişkileriniz olmuş olabilir ve bundan ötürü pişmanlık yaşamış olabilirsiniz. Bu hafta pişmanlıklarınızın sonlanacağı duygusal yönden aşk açlığınızı dindirecek biri ile tanışabilirisniz. Salı günü yaşayacağınız enerjiyi iyi değerlendirmelisiniz.

Maddi ve manevi olumlu enerjiler tüm hafta boyunca sizinle ilerleyecek.  Bekar yaylar ise Venüs^ün boğa burcundaki seyahatinden kaynaklanan enerji ile  uzun süredir yaşamadıkları aşkı yaşayabilir. Bu haftanın enerjisini iyi değerlendirmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir;

Venüs’ün boğa burcundaki seyahati ile iş hayatınızda yeni insanlar tanıyabilir, yeni girişimlerde bulunabilir ve karlı işler yapıp kazançlı çıkabilirsiniz. Çevrenizde ki para düşkünü ve sözde arkadaş olanlara dikkat edin ve kazanımlarınızı sabote etmelerine izin vermeyin.

Özel hayatınızda   arkanızdan konuşan ve iş çeviren kişileri tespit edecek onlarla ilişkinizi keseceksiniz.Bu hafta sizin için özel hayatınızda bir temizlik haftası olabilir. Bekarsanız ve bir ilişkiniz varsa ona minnet ve sevginizi göstermelisiniz . Bu hafta başkalarından akıl almaktan vaz geçeceğiniz ve ilişkinizi kedi aklınızla yaşayacaksınız.

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir;

Bu hafta aşk haftası olabilir. Venüs Boğa geçişi ile , aşk size en saf , en temiz, en tutkulu haliyle kalbinize gelebilir. Bu hafta heyecanı yüksek ve uzun soluklu bir beraberliğe  merhaba diyebilirsiniz.

Gizli saklı olayların içine  çekilmek istenebilirsiniz. Sonuçlarında maddi yada hukuksal sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu konular karşısında dikkatli olmalı ve anlık bir kızgınlıkla kararlarınızı ifşa etmekten kaçınmalısınız. İşiniz ile ilgili yanlış yönlendirmelere bu hafta boyu çok dikkat edin. Akrabalarınızla gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Salı gününden itibaren finansal konularda şans sizden yana. Beklenmedik bir gelir, elden çıkarmak istediğiniz bir mal yada yapmış olduğunuz bir ticaretten memnun olacağınız gelirler kazanabilirsiniz.

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 20 Mayıs 26 Mayıs haftası burç yorumu şu şekildedir;

Bu hafta , iş yerinizde önemli bir terfi alabilirsiniz eğer kendi işinizde iseniz önemli bir girişimde bulunabilirsiniz. Ekonomik refahınızı arttıracak işlerle karşılaşabilirsiniz.

Bu hafta ; ilişkinizdeki sorunlar sizi çok yoruyorsa, düzelmiyor sürekli sorun oluyorsa  ilişkinizi sonlandırabilir yada Venüs’ün boğa burcundaki geçişinden etkilenerek hayatınızdaki kişinin sizi üzmesine , duygularınız ile oynamasına müsade gösterebilirsiniz. Mutlu olmakta mutsuz olmakta sizin elinizde. Tek taraflı düşünmemeli ve kendi duygularınızı yok saymadan hareket etmelisiniz.



 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar