20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!

20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!

20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 19 Mart 2020 Perşembe 17:26
19 Mart 2020 Perşembe 17:21

20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumlarında. 20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

20 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!

20 Mart 2020 Cuma Koç burcu yorumu

Yoğunluğunuz giderek artıyor ve artık gün neredeyse yetmiyor. Bunca işin gücün arasında istemeden ihmal ettiğiniz insanlar size karşı biraz ön yargılı olabilirler. Dünya işleri hiçbir zaman bitmez ve siz asla yetişemeyecek sürekli eksik kalacaksınız. Sevdiklerinizi ihmal etmek yerine her işe olduğu kadar vakit ayırın. Büyük sorumluluklar altına girmekten kaçının. Bugün sevdiğiniz insanlara karşı daha naif ve olumlu davranışlar gösterebilirsiniz. Sizden istedikleri şey sadece sizinle zaman geçirmek üstelik maddi bir kaybınız’da olmayacak. Bunu onlara çok görmeyin. Çevrenizle ilişkilerinize mesafe koymak yerine dahada güçlendirin. Özel hayatınıza renk katmak için içinizden gelenleri saklamadan tüm gerçekliğiyle yaşayın.

20 Mart 2020 Cuma Boğa burcu yorumu

İş sıkıntılarınızın yol açtığı durumlardan kurtulmak için farklı bir ortama gireceksiniz burada yeni biriyle tanışıp küçükte olsa bir etkilenme yaşayacaksınız hatta nerdeyse iş yerinizde doğan bu sıkıntıya sevinecek hale bile gelebilirsiniz. İş konusunda konuşmayı ertelediğiniz bazı konular var ve bu konular size aslında düşündüğünüz gibi bir verimsizlik getirmeyecek. Duygularınızın değişkenliği sizi sıkabilir ancak artık karar vermelisiniz.

20 Mart 2020 Cuma İkizler burcu yorumu

Son günlerde işinizle göz dolduruyorsunuz. Yaptığınız işlerde başarılı bir performans sergiliyor olmanız gelecek başarınızı da garantiliyor. Sevginizi belirtirken kısır davranmamalısınız. Yoğun iş temponuz yüzünden onu ihmal ediyorsunuz. Sabah saatlerinde giyiminize dikkat edin. Vücut direnciniz düşük olduğu anlar unutmayın.

20 Mart 2020 Cuma Yengeç burcu yorumu

Sessiz çığlıklarını duyurmakta zorluk çekiyorsun kimi zaman. Bazen o kadar yoruluyorsun ki, kendi kabuğuna çekilip kendini gizliyorsun herkesten. Ama şimdi güneş ışıkları senin  istediğin, arzu ettiğin konular için fırsat sunuyor sana. Artık sarf ettiğin emeklerin karşılığını takdir görerek alabilirsin. Daha içten, daha sıcak ve daha özgüvenli bir ay seni bekliyor.

20 Mart 2020 Cuma Aslan burcu yorumu

Maddi anlamda bir takım zorluklar yaşamış olabilirsin. Bu zorluklar sonunda sona erecek ancak bu durumun heyecanına kapılıp har vurup harman savurmamakta fayda var. Bir anda fazlaca yapılan harcamalar finans anlamda tekrar çıkmaza girmeye neden olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

20 Mart 2020 Cuma Başak burcu yorumu

Gün içinde yüzünüzden tebessümlerin hiç eksik olmadığına şahit olacaksınız. Kaynağını merak ettiğiniz bu huzurun nereden geldiğini merak edecek ve araştıracaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda daha sıkı bağların olacağı bugün onlara karşı son derece hassas ve nazik davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizden maddi anlamda yardım isteyecek bir yakınınız bugün sizi zor durumda bırakabilir. Bazen hayır demesini hiç bilmiyorsunuz. Şartların giderek zorlaştığı bu günlerde kendi hesabınızı çok iyi yapmanız gerekiyor. Etrafınıza iyi bakın sizinle birlikte olmak ve bir akşam yemeği yemek için can atan insanlar var. İçlerinden birine karşı bugün biraz ilgili olabilirsiniz.

20 Mart 2020 Cuma Terazi burcu yorumu

 

Bir süredir üzerinize yoğun olarak hissettiğiniz monotonluğa veda edin. Adeta enerjinizi tüketiyor. Ne yapmak istiyorsanız şans sizden yana olacak. Bu şanslı günler çok uzun sürmeyebilir. İş hayatında olumlu gelişmeler gelirlerinizi artırabilir. Fırsatları değerlendirmekten riske girmekten çekinmeyin. İş arkadaşlarınızla küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz.

20 Mart 2020 Cuma Akrep burcu yorumu

Bugün gerek iş konusuna gerekse özel hayatınızda bir hayli şansınızın yaver gideceğini söyleyebiliriz. Hafta sonunun yaklaşıyor olması sizi biraz heyecanlandırabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak yada daha önce hiç yaşamadığınız heyecanları tecrübe etmek için bundan daha güzel bir gün daha bulamayabilirsiniz. Egonuzu kontrol altına aldığınız sürece hayatınızda olumlu gelişmeler yaşamaya devam edeceksiniz. Bazen insanlara tepeden bakıyorsunuz ve doğa sizi cezalandırıyor. Eşitlikten yana olun, sizden kültür ve eğitim olarak geride olan kişileri ezmek yerine onlara yeni bir bakış açısı kazandırın. İnsanların sizden öğrenecekleri bir çok tecrübe var bunları kendinize saklayarak hiçbir yere varamazsınız.

20 Mart 2020 Cuma Yay burcu yorumu

Bu günlerde çok yoruldunuz. O nedenle performans düşüklüğünüz normal. Kısa sürede her şey yoluna girecek. Özel hayatınızda sadece kendi duygularınızı ön planda düşünüyor ve partnerinizin yaşadığı zorluklara aldırmıyorsunuz. Ruhen yaşadığınız fırtınayı saymazsak sağlığınız yerinde.

20 Mart 2020 Cuma Oğlak burcu yorumu

Kısa yolculuklarından ardından şimdi dinlenme zamanı biraz. Biraz yoruldu ruhun sanki. Başkalarının sorunlarına odaklanmaktan kendini unuttun çoğu anlarda. Şimdi kendi evinde, kendi mabetinde, kendinle başbaşasın. Kendini özgür, cesur ve güçlü hissettiğin yerdesin. Bu otuz günlük süreçte, daha fazla hem kendi evinle, hem de ailenin eviyle ilgilenebilirsin. Belki de kendi evine çıkmak için daha fazla mücadele içinde olabilirsin 

20 Mart 2020 Cuma Kova burcu yorumu

Bazen fazlasıyla ısrarcı olabiliyor ve olmayacak işlerinden peşinden sürüklenip gidiyorsunuz. İstediğiniz şeyleri her zaman elde edemeyeceğinizi öğreneceğiniz bugün bir takım projelerinizden veya isteklerinizden sonsuza dek vazgeçebilirsiniz. Stresli günlerin geride kalacağı güzel bir hafta sonuna yaklaşıyor olmanız sizin için iyi bir haber. İlişkileriniz konusunda karmaşık düşünceleriniz size karar verme konusunda baskı uyguluyor. Bir yanınız başkası derken bir yanınız bir başkasına doğru yöneliyor.

20 Mart 2020 Cuma Balık burcu yorumu

Özel hayatınızda olduğu gibi işinizde de vazgeçilmezleriniz var. Alışkanlıklarına sizin kadar bağlı bir kişiyi, bulmak çok zor. Ama bugün sınırlarınızı zorlamalısınız. Kendinizi ifade eden ve tarzınızı ortaya koyan alışkanlıklarınız sevdiğiniz kişinin gözünden kaçmıyor. Bugünlerde uzun yürüyüşler hem ruhunuza hem kilolarınıza iyi gelecek.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar