20 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları

20 Kasım 2018 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

20 Kasım 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Kasım 2018 Salı 08:00

20 KASIM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son zamanlarda göstermiş olduğunuz başarı takdir ediliyor ancak bazı şeyleri kaçırdığınızın farkına varmalısınız. Hedeflerinize daha istikrarlı yürümek için biraz kendinizle baş başa kalmalısınız. Aksi halde bu keyfi yaşayamayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün sabrınızı zorlayacak bazı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yapabileceklerinizden şüphe eder hale gelebilirsiniz. Bugünden sonra standart koşullarınızı değiştirmek için bazı fırsatlarınız olabilir.

İKİZLER BURCU

Bugünlerde üzerinize yüklenen bazı yüklerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunlara tek tek çözüm üretmediğiniz taktirde sorunlar altından çıkılmaz bir hal alabilir. Hem özel hem de iş hayatınızdaki sorunları çözmek için strateji geliştirin.

YENGEÇ BURCU

Fikirleriniz doğrultusunda iş hayatınızda bir şekilde bazı sınavlardan geçebilirsiniz. Bu aşamalarda sabrınızı koruyabilirseniz başarılı olabilirsiniz. Bunu alnınızın akı ile atlatırsanız kariyerine kalıcı etkiler bırakmamış olursunuz.

ASLAN BURCU

Bugünlerde çevrenizdekilerle gayet iyi geçinmenizden kaynaklı olarak gününüz tahmininizden çok daha öte keyifli geçebilir. Keyfinizin yerinde olduğu şu günlerin keyfini çıkarsanız iyi edersiniz.

BAŞAK BURCU

Planlamalarınızın istediğiniz gibi gitmemesi canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kafanızı nereye çevirseniz sorunla karşılaşabilirsiniz. Tüm bunlar karşısında sakinliğinizi korumalısınız.

TERAZİ BURCU

Hayatınızda bazı şeyleri sürekli ertelemek yerine üzerine gitme eğiliminde olabilirsiniz. Kendinize güvendiğinizde planlamalarınızı daha kolay hayata geçirebilirsiniz. Aileniz bir konuda arkanızda olup sizi destekleyebilir.

AKREP BURCU

Özel hayatınız için şanslı bir döneme giriyorsunuz. Uzun dönemli bir ilişkinin kapılarını aralayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmek kariyer hayatınız için olumlu gelişmeler sunabilir.

YAY BURCU

Bugünlerde hiçbir işinizin yolunda gitmediğini ve çıkmazda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kendinizi her an yaşayacağınız yenilgilere hazır olarak hissedebilirsiniz. Engelleri aşmak için gerekli enerjiyi kendinizde bulmalısınız.

OĞLAK BURCU

Yarın çalışma hayatınızda başarısızlıklarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Cesur olup bunlarla başa çıkmak ve durumu iyileştirmek için elinizden geleni yapmanızda fayda var. Fiziksel olarak da zor koşullarla uğraşabilirsiniz.

KOVA BURCU

Hiç kimse bunu yüzünüze karlı söylemese içten içte başarılı oluşunuz hiç kimsenin dikkatinden kaçmıyor. Sevdikleriniz ihtiyaç duyduğunuz konularda size destek verecekler. Gerçek aşkı bulmak için biraz gözünüzü açmalısınız.

BALIK BURCU

Son zamanlarda yaşadıklarınızdan ötürü kendinizi fazlasıyla bunaltıyorsunuz ancak buna bir son vermelisiniz. Her sorununuzu tek tek ele alıp değerlendirmelisiniz. Biran önce harekete geçmelisiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar