için kaldı

20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi?

20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi? sorusu yarışmayı izleyemeyenler tarafından araştırıldı. 5 kişinin kaldığı yarışmada bir kişi daha elendi. 20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi? Detaylar haberimizde…

20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi?
Son Güncelleme: 21 Aralık 2019 Cumartesi 08:33
19 Aralık 2019 Perşembe 15:30

20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi? Masterchef yarışmasında finale az kaldı. Bu hafta bir kişinin daha yarışmaya veda etti. Sürprizli bir hafta sonrası eleme potasındaki adaylar elenmemek için yarıştı. Peki 20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi? Yanıtı haberimizde…

20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi?

Masterchef yarışmasında bu hafta bir kişi daha elendi. Eğlenceli bir haftanın geçtiği yarışmada programaveda eden isim belli oldu. 

16 Aralık 2019 Masterchef yarışmasında Demet Akalın- Okan Kurt çiftini ve Alişan Buse Varol çifti yarışmaya konuk oldu. Demet Akalın ve Okan Kurt’un takımında Batuhan, Cemre ve Alican yer alırken Alişan ve Buse Varol’un takımında ise Ekin ve Güzide yer aldı. Kıyasıya bir mücadelenin olduğu yarışmada oyunu mavi takım kazandı.

17 Aralık 2019 Masterchef yarışmasında ise  yarışmacılar aileleri ile birlikte yarıştı.  Batuhan ve annesi Etli Yaprak Sarması, Güzide ve kız kardeşi Kabaklı Yoğurtlu Dolma, Cemre ve anneannesi Kazan Kebabı, Alican ve Kuzeni Şinitzel, Ekin ve kardeşi Patlıcan ve Biber Kuru Dolması yaptılar. Şefler ise bu yemeklerin yanında Su Böreği yapmalarını istediler.

18 Aralık 2019 Masterchef yarışmasında adaylar eski takılm arkadaşları ile birlikte yarıştı.  Kıvanç ile Cemre, Mustafa ile Ekin, Batuhan ile Yasin, Alican ile de Yekaterina ortak oldular. Ödül ise 10 bin liraydı. Para ödülünü kazanan Alican ve Yekaterina oldu.

20 Aralık 2019 Masterchef Ekin elendi mi? sorusu cuma akşamı yanıtını buldu. Perde pilavının yapıldığı yarışmada elenen isim Batuhan oldu. Ekin ise yarışmaya devam ediyor

Masterchef Ekin kaç yaşında, nereli, kim, Instagramı ne?

Masterchef Türkiye’nin yarışmacıları arasında yerini alan ve yarışma performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ekin Eylem Ulaş, 1988 doğumludur. Boğa burcu olan ve 12 yıldır aşçılık yapan Masterchef Ekin, son 1 yıldır da Executive Chef olarak çalışıyor. Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Masterchef Ekin, basketbol ve yüzme sporu ile ilgileniyor.

Masterchef Ekin aslen Elazığlıdır. Ekin Eylem Ulaş Bursa doğumludur. 1 abisi ve 1 kız kardeşi bulunan Masterchef Ekin, şu ana kadar 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezdiğini kaydediyor. 31 yaşında olan Masterchef Ekin, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar