2. Sayfa'daki Genco Ecer kimdir? Genco Ecer Kalp Kıranlara dinle - Genco Ecer boyu kaç kilosu ne?

2. Sayfa'daki Genco Ecer kimdir? Genco Ecer Kalp Kıranlara dinle - Genco Ecer boyu kaç kilosu ne? soruları Kanal D'de yayınlanan programla gündeme geldi. İşte Genco Ecer'in boyu, Genco Ecer'in kilosu ve Genco Ecer'in şarkıları ile ilgili bilgiler...

2. Sayfa'daki Genco Ecer kimdir? Genco Ecer Kalp Kıranlara dinle - Genco Ecer boyu kaç kilosu ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
11 Şubat 2019 Pazartesi 11:06

2. Sayfa'daki Genco Ecer kimdir? Genco Ecer Kalp Kıranlara dinle - Genco Ecer boyu kaç kilosu ne? soruları Kanal D'de yayınlanan programla gündeme geldi. Peki ama 2. Sayfa'daki Genco Ecer kimdir? Genco Ecer Kalp Kıranlara dinle - Genco Ecer boyu kaç kilosu ne?

2. Sayfa'daki Genco Ecer kimdir?

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Genco Ecer'i yakından tanıyalım;Genco Ecer (13 Aralık 1985, Ankara), Kıbrıs Türkü şarkıcıdır. Annesi Ankaralı, babası ise Kıbrıs Türkü olan Ecer Ankara'da doğdu. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesi ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yerleşti. Ecer, U Dönüşü, Yalvarırım ve Vur olmak üzere 3 tane albüme sahiptir. 2011 yılından bu yana Emre Karabacak ile evli olan, iki çocuk annesi Irmak Ünal'ın üç aydır genç popçu Genco Ecer ile gizli ilişki yaşadığı konuşuluyordu.

Genco Ecer Kalp Kıranlara dinle

Genco Ecer'in, DMC etiketiyle yayınlanan "Kalp Kıranlara" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.

Söz & Müzik: Genco Ecer

Düzenleme: Çağrı Telkıvıran

Yönetmen: Hasan Kuyucu

Genco Ecer boyu kaç kilosu ne?

Genco Ecer (25) doğma büyüme Kıbrıslı. Müşavir ve sporcu bir babayla Ankara’lı beden eğitimi öğretmen bir annenin çocuğu. Dolayısıyla sporcu. Düzgün vücudunun sırrı küçük yaşta sahalarda top koşturan babasını izlemesinde saklı. Babasından ilham alarak 10 yaşında okulun atletizm takımına girdi. Forumlarda ve web sayfasında dillere dolanan karın kasları, ki onlardan sekiz tane var, ilk o zamanlar kendini gösterdi.
Genco Ecer kimdir

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar