için kaldı

3 Aralık 2020 günlük burç yorumları!

3 Aralık 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 3 Aralık 2020 günlük burç yorumlarında. 3 Aralık 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

3 Aralık 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 2 Aralık 2020 Çarşamba 16:37
2 Aralık 2020 Çarşamba 16:10

3 Aralık 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 3 Aralık 2020 günlük burç yorumlarında. 3 Aralık 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

 

3 Aralık 2020 günlük burç yorumları!

3 Aralık 2020 Koç burcu yorumu

Bugün hayatınızı büyük bir ölçüde değiştirecek çok önemli bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif size yaşça büyük bir insandan gelebilir. Özel yaşamınız da ise, iş hayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşacak zamanlarda olacaksınız. 

3 Aralık 2020 Boğa burcu yorum

Bugünlerde duygu dünyanız karışık. Sevgiliniz, sizi pek önemsemediğini düşünüyorsunuz, bu duruma sizi iten şey nedir bu konular üzerinde düşünmelisiniz. Belki haklısınız, belki de değilsiniz ancak şuan yapmanız gereken şey hızlı karar vermemek. Bir birikim yaptınız ancak bunu değerlendirmek için bazı fikirlere ihtiyacınız olabilir. Konu hakkında yakın çevrenize danışmanız gerekebilir.

3 Aralık 2020 İkizler burcu yorumu

Bugün beklenmedik olaylar günü. İş hayatınızda yeni ortaklıklar ya da yatırımlar gündeme gelebilir. Gelecek için kritik bir gün ve kararlar sizi bekliyor. Özel hayatınızda ise ailenize yeni bir üye daha katılabilir. Mutlu bir akşam sizi bekliyor. Uzun zamandır yaşadığınız tedirgin günler artık geride kalıyor. Stresi bir yana bırakıp, tadını çıkarın.

3 Aralık 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugünlerde özel hayatınızda pek de olumlu sonuçlar yaşamıyorsunuz, sevgiliniz sizi baskı altında bırakan davranışları sizi ondan uzaklaştırıyor. İş konusunda disiplinlisiniz ve bu sizi öne çıkarıyor. Bu aralar maddi konularda bazı sıkıntılı günler geçirebilirsiniz. Son zamanlarda ise bir arkadaşınız size aslında arkadaşınız gibi görünüyor ancak öyle olmadığını yakın zamanda anlayacaksınız. 

3 Aralık 2020 Aslan burcu yorumu

Bugün kendinizi fiziksel olarak zinde ve enerjik hisserek güne başlayabilirsiniz. Ertelediğiniz işler için bugün iyi bir gün. Özellikle parasal konularda çözülmeyi bekleyen sorunlar için hamle yapma zamanı. Akşam saatlerinde yakın çevrenizden gelecek dedikodularla canınız sıkılabilir. Duymamak her zaman iyidir, unutmayın.

3 Aralık 2020 Başak burcu yorumu

Son zamanlarda çevrenizden etkileniyorsunuz ve bu etkilenmeler karşılıksız değil siz de çevrenizi etkiliyorsunuz. Duygularınız bu aralar hayli değişecek hatta bu durum sizi bile şaşırtacak. İsteksiz davranışlarınız enerjinizi yanlış kullanmanıza neden oluyor. Maddi konularda bu aralar sıkıntılı günler geçiriyorsunuz, ancak bu durum gelip geçici. Tutarlı davranmaya özen göstermelisiniz bu aralar en çok buna ihtiyacınız var.

3 Aralık 2020 Terazi burcu yorumu

Son zamanlardaki ruh haliniz sizi depresyona sokabilir. Bir an evvel kendinizi toparlayarak yorgun düşmüş sarsılmış ruh halinizden sıyrılmalısınız. Siz mantığı ile yaşayan ama duyguları ile beslenen özel insanlarsınız. Hayatı ertelemeyin. İşinizle ilgili başarı uzak değil ama bir an evvel yeniden konsantrasyonunuzu yakalamalısınız.

3 Aralık 2020 Akrep burcu yorumu

Bugünlerde özel yaşamınızla ilgili konularda daha cesaretli ve gerçekçi davranmalısınız. Bu dönemde seçimlerinizi iyi belirlemelisiniz. Ya sevginize emek verecek ve gerçek mutluluğu aşkı huzuru doyasıya yaşayacaksınız. Ya da sevgiden uzak beraberliklere doğru yol alacaksınız. Bu kararı verip uygulamak kolay olmayacak ama kazançlı siz olacaksınız.

3 Aralık 2020 Yay burcu yorumu

Bugünlerde yine bir karşılıksız aşk içindesiniz, bu kalbinizi hayli yoruyor ancak siz bunu seviyorsunuz. Yakın zamanda yine anlayacaksınız aklınız başınıza da gelecek daha önce olduğu gibi ondan uzaklaşmayı başaracaksınız ancak bu biraz zaman alacak. Enerjiniz yüksek ancak aklınızın başka yerlerde oluşu sizin motivasyonunuzu düşürüyor, aslında biraz konsantre olsanız iş potansiyeliniz hayli yüksek.

3 Aralık 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugün işinizle ilgili alacağınız bir telefon tüm planlarınızı alt üst edebilir. Ama unutmayın siz beklenmedik durumların kahramanısınız. Kendinizi göstereceğiniz bu fırsatı kaçırmayın. Özel hayatınızda ise katılacağınız sosyal ortamlarda arkadaşlarınız aracılığı ile hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz.

3 Aralık 2020 Kova burcu yorumu

Bugün iş hayatınızda da önemli gelişmeler söz konusu. Beklediğiniz haberi alabilir yeni ve başarılı bir dönemin kapılarını aralayabilirsiniz. Özel hayatınızda da yeni gelişmeler söz konusu. Partnerinizle ilgili bir haber alabilir ve tekrar bir araya geleceğiniz bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz yere gurur ya da inat yapmadan harekete geçin.

3 Aralık 2020 Balık burcu yorumu

Son günlerde iş hayatınızda ise isteksiz tavırlarınızla herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Biraz kendinize gelip eski benliğinize geri dönmeyi denemelisiniz. Aksi halde böyle devam etmemeli bunun farkındasınız. Duygusal paylaşımlarda bulunmaktan uzak duruyorsunuz ve içinize kapanık halleriniz yakın çevrenizin dikkatini çekiyor. Ancak siz uzun süre bu ruh haliyle yaşamınızı sürdürmeye kararlısınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar