19 Şubat 2019 Salı günlük burç yorumları

Burçseverler 19 Şubat 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 19 Şubat 2019 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

19 Şubat 2019 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
18 Şubat 2019 Pazartesi 09:04

19 ŞUBAT SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu ara birçok hedef belirliyorsunuz ve bu hedeflere ulaşırken iş birliklerine ihtiyaç duyacaksınız. Bu kişilerden bazıları arkadaşlarınızdan olacak. Geleceğe yatırım yapmanız sizin yararınıza olacaktır. 

BOĞA BURCU

Bugünlerde edindiğiniz birçok tecrübe hakkında olumlu düşünüyorsunuz ve bu tecrübelerle geleceğe şekil eriyorsunuz. İyi ki dediğiniz olaylar keşkelerinizden daha çok olduğu için mutlusunuz. 

İKİZLER BURCU

Bugünlerde hayatınızda birçok engel oluşacak. Zaten çok fazla derdiniz varken engeller hiç hoşunuza gitmeyecek. İyice düşünüp, zorlukların üstesinden gelmenin formüllerini bulacaksınız. 

YENGEÇ BURCU

Bugün fiziksel ve ruhsal olarak mutlu olduğunuz bir dönemdesiniz, kavrayışınız yüksek seviyelerde yani her şeyi çok güzel algılıyorsunuz. Hızlı ve pratik karar almada üstünüze yok.

ASLAN BURCU

Birçok sorunla ansızın karşılaşabilirsiniz, çözerken aşırı zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın aslanlar, daha çok çabalayın, farklı cevaplar bulun. 

BAŞAK BURCU

İfadeleriniz ve kişisel algılama çözümleriniz herkes tarafından dikkat çekiyor ve her zaman yeni beklentiler yaratıyor. Bizler ve sizler için de durum yenilenmeye ve değişmeye başlıyor. Söz konusu çalışmalar için her konuda bir fırsat ve alternatif yaratırken, amacımızı daha iyi anlamanız ve takip etmeniz için sizinle ilgili her sürece ulaşmak niyetindeyiz. Başak burcunun en şanslı günlerinden bir tanesi.

TERAZİ BURCU

Aşırı duygusalsınız bu günlerde. Duygularınıza kulak verin ve onları açığa çıkarın.  Sizi rahatsız eden şeyleri çekinmeden ortaya dökmekte üstünüze yok. Sevimli bir kişi bugün hayatınızda önemli bir rol oynayabilir.

AKREP BURCU

Ruhsal ve manevi yönden bir arayış içindeyseniz bugün bu doğrultuda önemli bir adım atabilirsiniz, tehlikeli günlerdesiniz. 

YAY BURCU

Hafta sonunu bir kutlama yaparak geçireceksiniz. Belki bir başarı belki dostlarınızın özel günü... Ufukta bir aşk var. 

OĞLAK BURCU

Beklemek yerine hedefinize odaklaşın. Enerjinizi boşa sarf etmeyin ve hedefleriniz üzerine harcayın. 

KOVA BURCU

Elinize geçen fırsatları kaçırabilirsiniz. Hafta sonuna dikkat edin. Güneş tutulması da sizi çok etkileyecek. Engellerle savaşın, çaresizce beklemeyin. 

BALIK BURCU

Hafta sonu sizin için çok canlı ve dünya ile iç içe geçmiş bir şekilde vakit geçecek. Her şey sizin istekleriniz doğrultusunda gerçekleşecek. Hafta sonunun tadını güzelce çıkarmaya bakın. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar