için kaldı

19 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu listesi | PS 4 ne zaman geliyor

19 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu listesi | PS 4 ne zaman geliyor | Her ay düzenli olarak yayımlanan BİM'in aktüel kataloğu belli oldu. Peki 19 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu listesi | PS 4 ne zaman geliyor

19 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu listesi | PS 4 ne zaman geliyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Nisan 2019 Pazartesi 15:53

19 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu listesi | PS 4 ne zaman geliyor | Her ay düzenli olarak yayımlanan BİM'in aktüel kataloğu belli oldu. Peki 19 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu listesi | PS 4 ne zaman geliyor . Detayları haberimizde.

BİM alışveriş market zincirinin 19 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğu listesi belli oldu. Yeni gelen listede Playstation 4'ün olması gençlerde heyecan oluşturdu. Haftanın BİM aktüel ürünleri listesinde öne çıkan ürün olarak hiç şüphesiz Red Dead Redemption 2 hediyeli 500 GB PS 4 bulunuyor. Katalogda son derece çeşitli teknolojik aygıtlar bulunurken, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla tam sayfa görüntüleyebilirsiniz. Hemen aşağıdaki görsel aracılığıyla 19 Nisan BİM kataloğuna ulaşabilirsiniz.

BİM tarihçesi

lkesiyle hareket etmektedir. Organizasyonel yapısı, etkin maliyet yönetimi uygulamaları ve sınırlı ürün portföyüyle yüksek indirim modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, yüksek indirim anlayışını üç ana unsur üstüne temellendirir:

Merkezi olmayan bir organizasyon yapısıyla bölge teşkilatları ve mağazalar arasında dinamik bir lojistik ve bilgi ağı kurarak karar alma-uygulama süreçlerini hızlandırmak,

Ürün fiyatlarını yükseltecek her türlü gereksiz harcamadan kaçınmak; yönetim, mağaza dekorasyonu, personel, dağıtım, pazarlama ve reklam maliyetlerini en düşük seviyede tutmak,

Ürün portföyünü yaklaşık 600 adetle sınırlayarak kalite standartlarının denetimini en etkin biçimde gerçekleştirmek ve ürünlerin mümkün olan en uygun fiyatla müşteriye ulaşmasını sağlamak.

BİM, yüksek alım gücü sayesinde satışını yaptığı ürünlerin çoğunun Türkiye’deki en büyük alıcısıdır. Böylece tedarikçilerinin düşük maliyetle ve kaliteli üretim yapmalarını teşvik etmekte ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlara tedarik edebilmektedir.

BİM, ürün seçimi ve fiyatlandırma konusunda detaylı ve hassas bir çalışma yöntemi benimsemiştir. Mağazalarda tüketiciye sunulan ürünler bir hane halkının günlük temel ihtiyacının %80’ini karşılayacak biçimde seçilir.

BİM HİZMET FELSEFESİNİ ÖZETLEYEN BAŞLIKLAR:

BİM için müşterilerinin menfaati, kısa vadeli yüksek kârdan daha önemlidir.

BİM, en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunar.

BİM müşterileri, memnun kalmadıkları ürünleri tartışmasız iade edebilirler.

BİM, müşterileri için yüksek kaliteli ürünleri özel olarak ürettirir.

BİM müşterileri, ambalaja ve markaya değil ürünün kendisine para öderler.

BİM, ürünleri koliler içinde teşhir eder, gereksiz mağaza maliyetlerinden kaçınır.

BİM, müşterilerine en yakın noktalarda ve en uygun fiyatlarla mağaza kiralar.

BİM, abartılı reklamlarla ürünlerin fiyatlarını artıracak harcamalar yapmaz.

BİM mağazaları, olabildiğince sade dekore edilir.

BİM mağazalarında, hizmeti aksatmayacak yeterlilikte personel çalışır.

PlayStation 4 özellikleri

Yenilenen PlayStation Network ile oyuncuların arasındaki etkileşimin arttırılacağı belirtiliyor. Mobil cihazlarımızla konsolu uzaktan kontroledilebileceğimiz gibi bunlar üzerinden arkadaşlarımızla sohbet edebilmemiz ve satın aldığımız oyunları konsola yükleyebilecek olmamız da PlayStation 4'ün sosyal yönünü ortaya koyan özelliklerden olacak. 

PlayStation 4'ün donanımına baktığımızda ise 8 çekirdekli AMD işlemcinin yanında yeni nesil Radeon grafik işlemcisi ve 8GB GDDR 5 RAM'in konsolun ana bileşenlerini oluşturduğunu görüyoruz. Bunlar da bize David Cage'in sunumunu yaptığı "Old Man" teknoloji demosundaki gibi yüksek detay ve gerçekçilik sunan bir oyun deneyimi vaad ediyor. Bunun yanında PlayStation 4'ün USB 3.0 veri yolu kullandığı ve Bluetooth 2.1'i desteklediği de açıklanan bilgiler arasında yer almakta.

lk sinyallerini oyun kumandası üzerindeki "Share" düğmesinden aldığımız sosyal etkileşimin de PlayStation 4'te önemli bir yer tutacağı dün geceki etkinlikle doğrulanmış oldu. Konsol sahiplerinin oynadıkları oyunlardan aldıkları ekran görüntüleri ve videoları arkadaşlarıyla anında paylaşmasını sağlayacak teknolojinin yanında, Sony'nin Facebook ile yaptığı işbirliği sonucu iki platformda yer alan hesapların birbirine bağlanması ile sosyal bir oyun ağının da ilk adımları atılmış olacak. 

Konsola dair açıklanan bir diğer önemli özellik ise "Second Screens" ki bu özellik platformlar arası oyun deneyimi sağlıyor. Örneğin bir PS Vitasahibi herhangi bir PlayStation 4 oyununu 5 inç'lik ekranında oynayabilecek. Second Screens'i iPhone, iPad ve Android'te aktif etmek içinse geliştirilen PlayStation App'i kullanacağız. Bu sayede konsolda oyun oynarken akıllı telefonumuz ile PlayStation Store'a bağlanıp oyun satın alabilecek ve bunu konsolumuza yükleyebileceğiz. Anlayacağınız üzere biz oyunlarda aksiyondan aksiyona koşarken arka planda birçok işlem kotarılabilecek.

Yeniden tasarlananana menüde konsol sahiplerinin satın aldıkları oyunlarla ilgili gelişmelerden haberdar olacağı, arkadaşlarının paylaştıkları şeylere göz atabilecekleri ve uzun vadede -Sony'nin kullanıcı bilgilerini toplamasıyla- kendilerine önerilen oyun ve çeşitli içeriklere ulaşılacağı da açıklanan bilgiler arasında yer alıyor. Sony'nin Gaika'yı satın alması ile bulut teknolojisine adım attığını öğrenmiştik. Bu doğrultuda PlayStation 4'ün geri uyumlu olmayacağı ancak PlayStation 3 oyunlarını Stream edeceği de (PS1 ve PS2 oyunları dahil) dün geceki etkinlikte kesinlik kazandı. Yapılan açıklamaya göre 3000 PlayStation 3 oyununu Sony'nin son konsolunda deneyimleyebileceğiz. 

Bunun yanında stüdyolar başkanı Shuhei Yoshida'nın açıklamasının üzerine PS4'ün sürekli "online olma" zorunluluğu bulunmuyor.İsterseniz offline da takılabilirsiniz ama konsolun "sosyal" özellikleri sayesinde genelde "online olma" özelliğini isteyebileceğimizi söylüyor. İnternet bağlantısı olmayanlar için bir kabus söz konusu değil. 

Daha önce dedikodusu çıkan "PS4 kullanılmış oyunları kabul etmeyecek" de asılsız gözüküyor. Yoshida böyle bir şeyin olmadığını, fiziksel olarak oyunu alanların istediği yerde oyunu kullanma hakkının olduğunu dile getirip yüreklere su serpiyor. 

4K çözünürlüğü hakkında da soruları cevaplayan Yoshida, oyunların 4K çözünürlüğü desteklemeyeceğini ama PS4'ün 4K çıkış yapabileceğini, bunu sadece kaydedilmiş videolarda kullanacağını açıkladı. Yani 4K oyunlar için özel TV almak için para biriktirmeye başlamışsanız, biraz mola verebilirsiniz :) 

"DualShock 3'ümü PS4'te de kullanırım" diye düşünüyorsanız, maalesef, kullanamayacaksınız. 

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar