19 Kasım 2019 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı?

19 Kasım 2019 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı? TV 8 ekranlarında yer alan yarışmada dokunulmazlık yarışması yapıldı. Peki 19 Kasım 2019 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı? İşte detaylar…

19 Kasım 2019 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı?
Son Güncelleme: 20 Kasım 2019 Çarşamba 08:47
19 Kasım 2019 Salı 15:51

19 Kasım 2019 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı? internet dünyasında çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Ekranların sevilen yarışmasında heyecan giderek artıyor. Elenen adayların yerine yeni adaylar gelmeyince sayı azalmaya başladı. Geçen hafta yarışmaya Mustafa veda etmişti. Bu hafta ise kimin veda edeceği merak ediliyor. İzleyiciler yarışma sonrası dokunulmazlık oyununu kazanan takımı merak ediyor. Peki 19 Kasım 2019 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı? sorusunun yanıtı haberimizde…

2019 MasterChef Türkiye’de geçen hafta elemelere 4 isim kalmıştı. Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin arasında yapılan yarışmada potadan ilk sıyrılan Ekin olurken şefler ikinci olarak Yasin seçildi. Alican ile Mustafa arasında kalan şefler Alican’ı seçerek Mustafa’yı 2019 MasterChef Türkiye’den elediler.

18 Kasım 2019'da MasterClass ödülünü kim kazandı?

18 Kasım 2019’da yayımlanan MasterChef Türkiye’de yeni bir haftaya başlandı. Adaylar ilk olarak mavi takım kaptanlığı için yarıştı. Ter döktüren adaylar bu sefer lahmacun yaparak birbirlerini geçmeye çalıştı. Şeflerin istediği düzeyde en iyi lahmacunu yaprak mavi takım kaptanı olan ise Alican oldu. Alican yaptığı seçimde Batuhan’ı kendisine rakip yaparak kırmızı takımın kaptanı oldu.

Mavi takımda kaptan olarak Alican yer alınken  Kıvanç, Yasin, Ekin, Cemre de tamının kazanması için yarışıyor. Kırmızı takımda ise kaptan Batuhan olurken  Güzide, Rıfat, Suna takımlı için ter döküyor.

MasterClass ödülünü kazanmak için yarışan takımlar Türk mutfağından yemekler yaptı. Fakat bu sefer 2019 MasterChef Türkiye’de bir ilk yaşandı.

Şefler takımlardan, marketten 50 TL’lik malzeme alarak menü yapmalarını istediler. Danilo Şef’in MasterClass eğitimi için yarışan iki takım jüri üyelerinin verdiği yemekleri en iyi şekilde çıkarmak için kıyasıya mücadele etti. Ancak şefler yemeklerin tadımı sonrasında bir ilke imza attı. Takımlar berabere kalınca, Danilo Şef’in MasterClass eğitimini iki takım da birden kazandı.

50 TL’lik malzemeyle yaratıcılıklarını konuşturan ve güzel menüler hazırlayan takımlara ünlü şefler övgüler yağdırdı. Somer Şef ise açıklamasında, “Size kıyamadık. İki takımın yemekleri de çok lezzetli ve tatları birbirine yakın. O yüzden Danilo Şef her iki takıma da eğitim vermeyi istedi” dedi.

19 Kasım 2019 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı? Mavi takım mı, kırmızı takım mı?

19 Kasım 2019’da yayınlanan MasterChef Türkiye’de takımlar dokunulmazlık için yarıştı. Alican’ın kaptanlığındaki mavi takımda Cemre, Ekin, Yasin Kıvanç yer alırken Batuhan’ın kaptanlığındaki kırmızı takım Güzide, Rıfat ve Suna yer alıyor.

 2019 MasterChef Türkiye ekibi dokunulmazlık yarışması için bu sefer Ankara’da. Bir AVM’de yarışacak olan ekipler takımlarının kazanması için çalıştı. Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Mavi takım ise eleme oyunu için çalıştı.

MasterChef'in son bölümünde menüde tantuni, goralı ve çikolotalı meyveli krep vardı. Kırmızı ve Mavi takım her şeylerini ortaya koyarak en iyi menüyü hazırlamaya çalıştı. Çok az bir farkla Kırmızı takım dokunulmaz oldu.

Mavi takım yarışmacıları Danilo Şef'in özel tabağını en yakın şekilde yapmaya çalıştı. Şefler Alican ile Cemre'nin tabağını beğendi. Yasin, Ekin ve Kıvanç ise başarısız oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Cemre oldu. Cemre ise eleme adayı olarak Yasin’i yazdı. Mavi takımın oylaması sonucu Alican ve Kıvanç 4'er oy aldı. Takım kaptanı Alican eleme potasında Kıvanç'ı gönderdi. 19 Kasım 2019 MasterChef’te mavi takımdan eleme potasına Yasin ve kıvanç girdi

 

MasterChef Alican Sabunsoy kimdir?

Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 Adana doğumlu. İlköğrenimini burada tamamlayan Alican Sabunsoy, sonrasında Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. Mutfağa, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla giren Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını ve mutfağın büyülü dünyasından etkilenerek içindeki mutfak sevgisiyle eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini belirtiyor. Kendine bir şeyler katmak adına sık sık farklı mutfaklarda farklı deneyimler yaşayan Alican Sabunsoy, son olarak Adana'da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a taşındı

Masterchef Ekin kaç yaşında, nereli, kim, Instagramı ne?

Masterchef Türkiye’nin yarışmacıları arasında yerini alan ve yarışma performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ekin Eylem Ulaş, 1988 doğumludur. Boğa burcu olan ve 12 yıldır aşçılık yapan Masterchef Ekin, son 1 yıldır da Executive Chef olarak çalışıyor. Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Masterchef Ekin, basketbol ve yüzme sporu ile ilgileniyor.

Masterchef Ekin aslen Elazığlıdır. Ekin Eylem Ulaş Bursa doğumludur. 1 abisi ve 1 kız kardeşi bulunan Masterchef Ekin, şu ana kadar 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezdiğini kaydediyor. 31 yaşında olan Masterchef Ekin, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Masterchef Yasin kimdir? Nereli ve pilavcı dükkanı nerede?

Masterchef Yasin aslen Diyarbakırlıdır. 1989 doğumlu Yasin Obuz, üniversite eğitimini spor fakültesinde tamamladı. Yasin Obuz’un ailesi Antalya’da yaşıyor. Yemekteyiz programı ile tanınan Masterchef Yasin, 32 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Masterchef Türkiye yarışmasının en dikkat çekici karakterlerinden biri olan Yasin Obuz, yarışmanın şampiyonunun belli olduğunu, ikinciyi merak ettiği söyleyerek iddiasını ortaya koymuştu. Yasin Obuz’un Kısmetse Olur evlilik programına da katıldığı ortaya çıkmıştı. Farklı tv programlarında görünen ve bir dönem Survivor yarışmacısı olan Taner’in de yakın arkadaşı olan Yasin Obuz, Masterchef Türkiye’de yarışmaya devam ediyor.

Masterchef Yasin’in pilavcı dükkanı İstanbul Fatihtedir. Sirkeci bölgesinde bulunan ve adı Pilavcı Hırşit olan dükkanı işleten Masterchef Yasin Obuz, yarışmanın favori adaylarından biri olmayı sürdürüyor. Pilavcı dükkanı bulunan ve yarışma yemeklerini başarıyla tamamlayan Masterchef Yasin’in finale kalacağı iddia ediliyor.

Masterchef Cemre kimdir?

27 yaşında olan Cemre Uyanık, MasterChef Türkiye'ye İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi. MasterChef Türkiye'nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazanmıştı.

Masterchef Kıvanç kimdir?

Kıvanç Ermiş 16 Mayıs 1995 Bodrum doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bodrum'da tamamladı. Ailesinin Bodrum'da işletmesi var. Küçüklüğünden beri mutfağa hep ilgisi olduğunu belirten Kıvanç, insan ilişkilerine de önem veriyor. Basketbol hayatında büyük bir yer kaplıyor. Lise öğrenimi için Antalya'ya gitti ve lise son sınıfta büyük bir sakatlık geçirdi ve sporu bırakma kararı aldı.

Masterchef Batuhan kimdir? Batuhan Bayır kaç yaşında, nereli?

22 yaşındaki Batuhan Bayır yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Türkiye'de birçok şefle ve birçok restoranda çalışıp deneyim kazandığını söyleyen genç aşçı Batun Bayır, MasterChef'e kendini kanıtlamaya geldiğini ve 2019 MasterChef'te şampiyon olacağını belirtti.

Masterchef Güzide kimdir? Güzide Mertcan evli mi kaç yaşında nereli?

İzmirli yarışmacı Güzide Mertcan, 1988 doğumlu. Celal Bayar Üniversitesi mezunu Güzide, evlendikten sonra İstanbul'da tekstil firması kurarak hayatını sürdürdü. Güzide Mertcan kiminle evli eşi merak ediliyor.

Uzman estetisyen olan Güzide, güzellik merkezi açtı. Mutfakta iddialı olan Güzide Mertcan, 3 çocuğu olması sebebiyle aşçı olmamış. MasterChef programında 31 yaşında masterchef olmak istediğini dile getirdi.

MasterChef Türkiye'de Güzide Mertcan 150 bin kişi takip ediyor ve instagram adresi MasterChef türkiye yarışmacıları arasında en üstlerden birinde.

Masterchef Rıfat Yurttaş kimdir?

MasterChef'in 2019-2020 sezonu yarışmacısı Rıfat Yurttaş, 1992 doğumludur. 27 yaşındaki Rıfat Yurttaş MasterChef Türkiye'nin bu sezonki 14 yarışmacısı arasından yer alıyor ve yarışmaya Çeşme'den katılıyor. Eğitmen ve aynı zamanda aşçı olan Rıfat Yurttaş, Türk kültürünün en önemli kollarından birinin Türk mutfağı ve yemeklerinin olduğunu belirtiyor.

Masterchef Suna kimdir?

Suna Aydın, 10 Ekim 1986 İskenderun doğumludur. 10 yaşında Batın adında 1 oğlu var. Mutfak sanatları akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okudu. Okulu iyi bir dereceyle tamamladıktan sonra sektöre atıldı ve en iyi işletmecilerde çalışma fırsatı buldu.

 Mesleği iyi öğrenmek ve pekiştirmek adına kebapçı, balıkçı, Türk mutfağı, dünya mutfağı gibi çeşitli restoranlarda head chef, koordinatörluk, yada danışmanlık yaptı. Kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoranı var. Aynı zamanda ailesine ait işletmelerinde menü danışmanlıklarını halen yapmaktadır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar