için kaldı

19 Ekim 2018 Cuma günlük burç yorumları

19 Ekim 2018 Cuma günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

19 Ekim 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Ekim 2018 Cuma 08:00

19 EKİM 2018 CUMA GÜNLÜK BURÖ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün özel hayatınızda ve iş hayatınızda ani tepkilerinizi kontrol altına almanızda fayda var. Yakın çevrenizde bazı kişiler hata yapmanıza neden olabilir. Çalışma yerinizde bazı konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sabırlı olmanızda fayda var.

BOĞA BURCU

Güne özel yaşamınızda yapacağınız bir değerlendirme ile başlayabilirsiniz. Partnerinizin son dönemlerdeki ilgisiz halleri buna neden olmuş olabilir. En kesin sonuca varmak için kendisiyle konuşmalısınız. İş hayatınızla ilgili kararlar almanız gerekebilir.

İKİZLER BURCU

Bugün çevrenizi genişletmek adına birkaç adımda bulunabilir ve önemli insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. İş hayatınıza ayırdığınız zaman kadar sosyal yaşamınıza da vakit ayırmalısınız. Bugün yakınlarınızdan kaynaklı olarak bazı yanlış yönlendirmeler söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURCU

İşinizde başarılı olmak istiyorsanız omuzlarınızdaki gereksiz yükten kurtulmalı ve biran önce kendinize güvenmelisiniz. İşinize bu aralar çok fazla özel hayatınızı karıştırdınız buna biran önce son vermelisiniz. Özel yaşamınızda akıp giden zaman karşı anı en güzel şekilde değerlendirmeye gidin.

ASLAN BURCU

Bugün özel hayatınızda köklü değişiklikler söz konusu olabilir. Bu değişiklik biten bir ilişkinin başlangıcı olabileceği gibi yıllardır mutsuz giden ilişkinin bitişi de olabilir. Bu aralar biraz kendinize zaman ayırıp ruhsal iyiliğiniz için değişikliklere gitmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Maddi durumunuzu düzeltmek için gerekli düzenlemeleri devreye koymalısınız. Maddi sıkıntılarınızın nedeni ailesel konular olabilir. Bu aralar şansınız varken bu durumu kolaylıkla yoluna koyabilirsiniz. Bugünlerde yeni insanlarla tanışmanız söz konusu olabilir ve neticesinde kariyerinizi ilerletebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Aşk hayatınızda yeniden canlanmalar söz konusu olabilir. Artık mutlu ve huzurlu bir gelecek için plan yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorsunuz. İşinizde ise bu beklenti biraz zaman alabilir. Bugünlerde işinize karşı isteksizliğiniz devam edebilir.

AKREP BURCU

Bugün sizin için önemli günlerden biri diyebiliriz. Önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Bunları sakince düşünüp sonuçlandırmanız yararınıza olabilir. Bu fırsatlar uzun zamandır süren iş kaynaklı sorunlarınıza çözüm niteliğinde olabilir. Özel yaşamınızda ise aradığınız huzur kendi elinizde.

YAY BURCU

Bugün kendinizi ayrı bir özel hissedebilirsiniz. Bu size kendinizi güvende hissettirebilir. Çekiciliğiniz de üst safhalarda diyebiliriz. Çalışma hayatınızda ise size sunulan imkanları iyi değerlendirmenizde fayda var. Eğer iyi değerlendirirseniz hayatınıza yeni imkanlar sunabilir. Sadece planlı çalışmaya özen gösterin.

OĞLAK BURCU

Bugün bazı yakın arkadaşlarınızla ilgili önemli bir sır öğrenebilirsiniz. Hatta kendi hakkınızda bile bazı şeylere tanık olabilirsiniz. Bu konuyu netleştirmek için muhatap olan kişilerle konuşmalısınız. Ancak bu konuların sizi uzun süre zora sokacağı kesin.

KOVA BURCU

Bugün çalışma hayatınızda şanslı günlerden biri. Maddi gelirinizde yaşanan artış keyfinize keyif atabilir. Özel yaşamınızda ise partnerinizin duygusal davranışları ona olan kızgınlığınızı söküp atacak yüreğinizden. Kelimelere odaklanmak yerine sevdiğiniz insana odaklanmalısınız.

BALIK BURCU

Bugünlerde sağlık sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ruhsal olarak da sakin kalmaya odaklanmalı ve hayatınıza anlam katmak adına planlar yapmalısınız. Çalışma hayatınızda bazı işler yarıda kalabilir ve sizi zor durumda bırakabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar