için kaldı

19 Aralık 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

19 Aralık 2018 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 19 Aralık 2018 Çarşamba günlük burç yorumları...

19 Aralık 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Aralık 2018 Perşembe 17:20

19 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Dostluklarınızda manevi gücünüzü ortaya çıkaran özellikler barındırıyorsunuz. Çalışmayı çok seviyorsunuz ve bu durum takdir ediliyor. 

BOĞA BURCU

Aşırı duygusalsınız ve bu durum bedeninizi yormakta. Duygusallık özelliğinizi törpülemeniz lazım. Yoksa sağlık problemleriniz çok ciddi bir şekilde artacak. Mutlu olun. 

İKİZLER BURCU

Güven duygusu siz çok yormakta. İnsanlara çok güvenememektesiniz. Güven sorunu sizi yorar hale geldi. Hedeflerinizi maddesel beklentilerinizle eş değerde tutmak için gerekli bağlantıları yapıyor.

YENGEÇ BURCU

Olayları kendi aralarında kıyaslama, derinlemesine düşünme özelliğine sahip olmanız sizi başarıya ulaştırıyor. Hoşgörülü davranmaya devam etmeniz sizi iyi hissettirecek. 

ASLAN BURCU

Kafanızı kurcalayacak şeylerden kurtulmak için iyi bir meditasyon yapmalısınız. Yaratıcısınız ama kafanızdaki düşünceler sizi yanlış yönlendiriyor. Olumlu yaşamanızda fayda var. 

BAŞAK BURCU

Akıl almaya ihtiyacınız olabilir fakat arkadalarınızın verdiği akıllardaki dominat duruşu sizi akıl alma konusunda negatif hale getiriyor. Bu ara ilgi çekmek için abartıya kaçacaksınız. 

TERAZİ BURCU

Çarşamba sizin için renkli geçecek, belli başlı olaylara liderlik yapabilirsiniz. Enerjiniz çevredekilere de yansımakta. Mutluysanız herkes mutlu, mutsuzsanız herkes mutsuz oluyor. 

AKREP BURCU

Bugün birçok arkadaşınızdan akıl alacaksınız, çünkü yaratıcı insanlar var çevrenizde. Şiddetten uzak durmalısınız. Canınız sıkkın ise kendinizi sahil kenarına ulaştırın. 

YAY BURCU

İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. Yaşam kalitenizi yükselterek, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak.

OĞLAK BURCU

Bilinçaltınız oldukça yoğun. Doğallığa karşı değilsiniz fakat isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün.

KOVA BURCU

İsteklerinize sınır koyduğunuz zaman sinirli oluyorsunuz. Bugün bazı duygularınızı saklama gereği duyabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanız gereken bir gün. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranmak size yakışıyor. Bu özelliğinizi sergilerken, çevrenizde ilginç bir kişilik sergilemeyi de ihmal etmiyorsunuz.

BALIK BURCU

Çalışkan yönlerinizin ağır bastığı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı bekliyorsunuz. Bugün araştırmacı ve disiplinli yönlerinizle çevresel ilişkilerinize örnek oluyorsunuz. Yakın dostlarınızın da size her konuda destek vermesini bekliyorsunuz. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar