için kaldı

18 - 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

18-24 Şubat haftasına gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftayla başlanacak. İşte Dolunay'ın hareketli olduğu 18 - 24 Şubat 2019 Haftalık Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Koç Burç Yorumları! Peki ya 18 Şubat 24 Şubat 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

18 - 24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
16 Şubat 2019 Cumartesi 15:40

18-24 ŞUBAT BURÇ YORUMLARI

Merhaba sevgili burç yorumlarımıza değer gösteren kıymetli burç severler; 18 Şubat 24 Şubat 2019 haftalık burç yorumlarına bakılırsa burcunuz yine hareketli bir hafta geçirecek. Haftalık burç yorumları Nuray Sayarı gibi birçok astrolog tarafından dile getiriliyor. Haftalık burç yorumlarını haberimizde bulabilirsniz. Haftalık burç yorumları aşk ile ilgili bilgiler aşağıdaki metnimizdedir.

Gökyüzünün hareketleri yine bütün burçları etkiliyor. Ne kadar inanılır gibi gelmese de gergin bir haftadan kurtulmaya çalışıyoruz. Bahar aylarına doğru11-17 Şubat 2019 haftası burç yorumları biraz sizin canınızı sıkmıştı. Maddi gelir ve hayattan aldığımız keyifi sorgulayacağımız enterasan bir haftaya adım atmıştık. Yeni haftada ise Dolunay'ın etkilerini hissedeceğiz. 18 Şubat 24 Şubat 2019 haftasının  en önemli günü 19 Şubat. Çünkü 19 Şubat'ta Dolunay var. 

18-24 Şubat 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu
Koç Burcu Dolunay'ın da etkisiyle pek çok kararı gerçekleştirmekte güçlük çekebilir. Uzun zamandır aşk hayatınız cansız, bu duyguyu özleyebileceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Çalışmak şu an sizin için en büyük motivasyon kaynağı. 

Boğa Burcu

Boğa Burcu 18-24 Şubat 2019 haftasında iş hayatıyla ilgili zirveye çıkacaktır. Yeteneklerinizi iş yerindeki çevreniz ayakta alkışlayabilir. Aşk hayatınız bu hafta çok mutlu geçecek. Bekar iseniz yepyeni bir enerjiyle aşk hayatınızı canlandırabilirsiniz. Maddi anlamda kaygılarınız azalacak ve bu durum sizi mutlu edecek.

İkizler Burcu
İkizler burcu bu hafta çok yorulacak. Hareketli bir haftadan geçerken tek şanslı olduğunuz nokta özel hayatınız olacak. İş hayatınızda stabil ilerleme yaşarken aşk hayatınızda güzellikler sizinle olacak. Eskiye ait her düşünceden vazgeçin. 

Yengeç Burcu

Haftanın ilk  gününden itibaren enerjiniz çok yüksek. Ev hayatınızda değişiklikler yapabileceğiniz gibi bu değişiklikler size ruhsal anlamda huzur verecek. Finansal anlamda zenginleşeceksiniz. Aşk hayatınızda biraz sıkılganlık baş gösteriyor. 

Aslan Burcu

Aslan burcunda bu hafta maddi sorunlar ortaya çıkacak. Birçok yere ödemeniz var ve bu ödemeleri gerçekleştirirken zorlanacaksınız. Parasal sıkıntılar bu hafta sizi bir hayli boğacak. Aşkınızı bu sıralar çok boşladınız, biraz ilgilenmekte fayda var. 

Başak Burcu

İş hayatınız bu hafta çok güzel geçecek, disiplinli ve sabırlısınız. İş seyahatları yapabilirsiniz. Özel yaşamınızdaki en büyük problem sizsiniz. Kendinize güvenen ve aşkı yakalayın. Tatil planlarını aceleye getirmeyin. 

Terazi Burcu
İstekli ve kararlı olmanız gereken bir haftadasınız. Sezgilerinize güvenen birisiniz ve bu sezgileri uygulamaktan korkmayın. Harcamalarınızı dengeli yapın. Aşk hayatınız her zaman olduğu gibi bir hayli sönük, arkadaşlarınız aracılığıyla canlanabilirsiniz. 

Akrep Burcu

İnancın gücü yaşamanızın her safhasında etkili. Değişim yaşayarak ayaklarınız yere sağlam basacak. Maddi konularda ders çıkarmış görünüyorsunuz. Özel hayatınızdaki stabil devamlılığı koruyun. 

Yay Burcu

Yay burcu bu hafta kaygılarını kontrol etmeli. İş görüşmeleri yaşayabilirsiniz. Öze hayatınızda hoş olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişi sizinle getirmeyin, geçmişi geçmişte bırakın.

Oğlak Burcu

Yeni fırsatlar yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşk’ın ve doğru insanın size nerde nasıl geleceğini bilemezsiniz siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz. Karanlıkların için de esir olur çevrenizde ki güzelliklerin farkına varamazsınız. 

Kova Burcu

Kova burcu bu hafta önemli yatırımlar yapabilir. Özel hayatınızda Dolunay'ın etkisiyle sizler de biraz geçmişe yönelebilirsiniz.

Balık Burcu

Bu hafta balık burcu egolarıyla başa çıkma mücadelesi verecek. Kendinizi eleştirmeye başlarsanız çok iyi olacak. İş hayatında olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar