18 Ocak 2019 Cuma günlük burç yorumları

18 Ocak 2019 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 18 Ocak 2019 Cuma günlük burç yorumları...

18 Ocak 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 09:02

18 OCAK 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu günlerde sorunlar baş gösterecek ve bu sorunları beklemiyordunuz. Beklemediğiniz için de çözerken zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve yaratıcı olun, farklı çözüm yollarıyla halledeceksiniz. Herşeyi akışına bırakın.

BOĞA BURCU

Bugün çok enerjiksiniz, yılın ilk cuması enerji dolusunuz. İçinizdeki ses sizi çok güzel bir tatile götürecek. Dünyayı dolaşabilirsiniz. Yeni yerler keşfedin ve hayatınıza yeni arkadaşlar dahil edin. Güzel dostlukların yeri başkadır. 

İKİZLER BURCU

Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; çok daha ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Finalleriniz geliyor, sıkı çalışın. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

YENGEÇ BURCU

Sizin hedeflerinize ulaşmanız için bazı günler var, fakat şu günlerde hedeflerinize ulaşmak çok zor olacak. Çok sık geri adımlar atıyorsunuz ve ileri adamınız imkansız gibi. Sabırlı olursanız güzel günlere ulaşacaksınız. Hatalarınızdan ders çıkarmayı bilin ve aynı hatayı yapmamaya çalışın. 

ASLAN BURCU

Kader sizi labirent yollara attı ve planlarınızı farklı yerlere doğru yönlendirebilir. Üzülecek hiçbir şey yok. Her şey sizin elinizde olacak diye bir kaide yok. Strese girmeyin ve yolunuza devam edin. Fırsatları kollayın. 

BAŞAK BURCU

Çevrenizden motive edici sözler duymanız hoşunuza gidiyor, dostluklarınız pekişiyor, samimi davranışlarınız tabii ki bunlara neden oluyor. Dostlarınızı dinlemeye devam edin. 

TERAZİ BURCU

Yeni yılın ilk ayında hayatınızdaki engeller artacak. Fiziksel ve ruhsal sıkıntılar yaşayabilirsiniz bu yüzden kendinize fazla yüklenmeyin. İyi düşünün ve zorluklarınızı belirleyin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

AKREP BURCU

Bu sıralar fiziksel ve ruhsal olarak güzel dönemlerdesiniz, aklınızı doğru yerlere kullanıyorsunuz fakat tembellik yapmamanız gerekiyor, evren ile ilişkiniz çok olumlu. 

YAY BURCU

İş birliği ve ortaklıklar ile ilgili en uygun zamanlardasınız. Elverişli dönemlerde parmağınızı kıpırdatmadan birçok işi halledebilirsiniz. 

OĞLAK BURCU

Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi.

KOVA BURCU

Grup ortamlarındayken kendinizden ödün vermeyin, serbestçe dolaşın, özgür kararlar verin. Eğlenceli aktivitilerde iş yerinizde çalışırken verim sağlamak için ideal bir gün. 

BALIK BURCU

Gerek iş gerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu ilişkiler kurmaktasınız. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar