için kaldı

18 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

18 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği burç yorumlarını sizler için hazırladık. 18 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

18 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 17 Mayıs 2020 Pazar 12:29
17 Mayıs 2020 Pazar 12:25

18 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!  Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 18 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

18 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

18 Mayıs Pazartesi 2020 Koç burcu yorumu

Bir süredir aklınız sizinle değil sanki. Başınıza buyruk hallerinize bugün bir de fevriliğiniz eklenecek. Maddi anlamda kafa karışıklıkları yaşıyor olsanız da neyse ki şans sizden yana. Yine de paranızı çar-çur etmemelisiniz. Partnerinizle sorunlarınızı çözmek için pek uygun bir gün değil. Bugünlük konuları uzatmamaya dikkat etmelisiniz.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Boğa burcu yorumu

İşle ilgili konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşanacak. Yakın dostlarınıza yardım etme gereği duyacak ve onlara kendi bilgilerinizi aktarmak isteyeceksiniz. Zihinsel aktiviteleriniz çok yüksek ve duygusal ilişkinizde karşılıklı konuşmaktan hoşlanıyorsunuz. Ailenizin bazı problemlerini çözmek isteyecek ve maddesel desteğinizi onlara hissettirecek.

18 Mayıs Pazartesi 2020 İkizler burcu yorumu

Uzun zamanınızı aldı ama maddi krizler ana kaynaklar ile birlikte çözüldü. Rahat bir nefes alabilirsiniz. İletişim konusunda sözünüzü sakınmadığınız bir gün olacak. Ancak lafınızı esirgemeyeceksiniz diye, çalıştığınız ortamlarda bir takım yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyin. Herkes sizi çok seviyor, bunun değişmesini istemezsiniz. Bu hafta sonu yeni bir ilişkiye başlamak için çok uygun bir gün!

18 Mayıs Pazartesi 2020 Yengeç burcu yorumu

Beklenmedik olayların gündeme gelmesiyle birlikte iş hayatınızda hareketli günler yaşanacak. Kendinizi göstermek için bu önemli bir fırsat olabilir. Yaptığınız işlerde, sezgisel yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Aile içi olayların günden kazanmasıyla enerjinizin daha arttığını hissedeceksiniz.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Aslan burcu yorumu

Son zamanların en yoğun haftalarından birini geçirdiniz ama değdi, işinizde önemli bir aşama kaydettiniz. Risk alabileceğiniz, yatırımlarınızı yönlendirebileceğiniz bir gün. Artık ailenize zaman ayırabilirsiniz. Koşa koşa eve gitmek isteyeceksiniz. Partnerlik ilişkileri konusunda çok şanslı bir gün.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Başak burcu yorumu

Özel hayatınızdaki değişimler yaşam kalitenizi arttırdı. Bu işinizde de sizin enerjinizi olumlu yönde etkiliyor. Toplumsal enerjiniz de çok güçlü fakat kendi fikirlerinize sıkı bir şekilde sarılarak mesleki başarınızı perçinlemek isteyeceksiniz. Kendinizi aşma konusunda inatçı davranıyorsunuz.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Terazi burcu yorumu

Kaygılarınızda haklı çıktınız, maddi sorunlar birikti ve kapıya dayandı. Ama endişelenmeyin, halledeceksiniz. Aşk hayatınız bugün bulanık. Partneriniz ile aranızda bir takım yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Kelimelerinizi seçerken iğneleyici olmaktan kaçınmalısınız. İş yerinizde beklenmedik gelişmeler olacak. Karar vermeden önce biraz düşünün.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Akrep burcu yorumu

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal davranışları sizin tutumunuza bağlı ve olayları incelerken, yapıcı olmaya çalışacaksınız. Güvendiğiniz konularda sadece kendi düşüncelerinizle hareket ettiğiniz için, gözden kaçırdığınız detayları sonradan görüyor ve zaman kaybettiğinizi daha sonra anlıyorsunuz

18 Mayıs Pazartesi 2020 Yay burcu yorumu

Son günlerde kendinizi daha bir güçlü hissediyorsunuz. Sanki tüm dünyayı kontrol edebilecekmişsiniz gibi bir duygu uyanacak içinizde. Uzak mesafelere gidebilir veya gitme kararı alabilirsiniz. Yurtdışından gelecek haberleriniz var. Eviniz ve aileniz ile alakalı konularda ani gelişmeler yaşayabilir, ani kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Oğlak burcu yorumu

Empati yeteneğiniz çok güçlü. Bu size yarar sağladığı gibi zarar da veriyor. Partnerinizle yeni bir gerginliğin nedeni olabilir bu. Kendinizi kontrol etmelisiniz. İş yerindeki gergin hava dağılıyor. Arkadaşlarınızın sizin desteğinize ihtiyaçları olabilir, onları ihmal etmeyin.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Kova burcu yorumu

Birkaç gündür işler bir hayli karıştı. Bugün de karmakarışık bir gün sizi bekliyor. Bu ara aklınız yeterince bulanık değilmiş gibi bir de bugünkü gelişmeler çıktı başınıza. Derin nefes alın ve akşam koşarak partnerinizin yanına gidin. Size çok iyi gelecek. Partneriniz yok mu! Sorun değil, yakın arkadaşlarınız ne güne duruyorlar.

18 Mayıs Pazartesi 2020 Balık burcu yorumu

Duygusal hayatınızdaki sarsıntıları işinize yansıtmayın. Yeni anlaşmalar yapmak için bugün uygun bir gün. İş yaşantınızda birlikte olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Sizin zaaflarınız, onları avantajlı hale getirecektir. Sırt ağrılarınız artabilir, spora ara vermeyin.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar