18 Kasım 2018 Pazar günlük burç yorumları

18 Kasım 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

18 Kasım 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
18 Kasım 2018 Pazar 08:21

18 KASIM 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugünlerde üzerinizde hakim olan sabırsızlık nedeniyle olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda rahatlama yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Yaşadığınız tesadüfler hayatınıza olumlu anlamda etkiler katabilir. Çalışma hayatınızda beklenmedik gelişmeler canınızı sıkabilir.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda hoşgörünüzün azalmasından dolayı partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Karşılıklı anlayış ilişkiniz için şart.

YENGEÇ BURCU

İlişkinizde hakim olan şüphe ve kuruntular olumsuzlar yaşanmasına neden olabilir. Maddi anlamda fazla açılmanız zarar verebilir.

ASLAN BURCU

Akılcı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında alabilirsiniz. Özel hayatınızdaki beklentileriniz nedeniyle bir türlü huzuru yakalayamadınız.

BAŞAK BURCU

Özel hayatınızdan kaynaklı olarak bazı fırsatları kaçırıyorsunuz haberiniz olsun. Bu fırsatlar hayat boyunca her zaman sunulmaz haberiniz olsun.

TERAZİ BURCU

Hatalarınız nedeniyle sadece yüzleşmek yeterli olmayabilir aksiyon almanız gerekiyor. Gelirlerinizde artış söz konusu olabilir.

AKREP BURCU

Normalde duygusal olarak güçlü birisiniz ancak son zamanlarda aşkı mantığınız çerçevesinde yaşamaya başladığınız için sorunlar yaşıyorsunuz.

YAY BURCU

Özel hayatınızda huzurlu ve güven dolu bir gün sizi bekliyor. Birtakım güzel haberler alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahat olabilir.

OĞLAK BURCU

Uzun zamandır yaşadıklarınız nedeniyle bir hayli yıprandınız. O nedenle bu tatil gününde biraz rahatlamaya çalışın.

KOVA BURCU

Özel hayatınızda partnerinizle vakit geçirmekten keyif alıyorsunuz ancak bugün biraz sıkıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizin yoğunluğu bugünlerde canınızı sıkabilir.

BALIK BURCU

Aile bağlarınızın güçlü oluşu sizi her yönden motive ediyor. Bugünlerde iş teklifleri alabilirsiniz. İyi düşünüp öyle karar vermelisiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar