için kaldı

18 Ekim 2018 Perşembe günlük burç yorumları

18 Ekim 2018 Perşembe günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

18 Ekim 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Ekim 2018 Perşembe 08:46

18 EKİM 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün mantığınıza göre hareket ederseniz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. İşinizle ilgili karar verirken duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Bugün kendinizde sizi rahatsız eden durumların üzerine gitme gücü bulabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinizi gözden geçireceğiniz bir gün olabilir.

BOĞA BURCU

Bugün işinizle ilgili kritik bir süreç gelişebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan kaynaklı olarak zor durumda kalacağınız anlar olabilir. Bunun sonucunda güvenle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Özel hayatınızda ise partnerinize özlem duyduğunuz halde ondan uzak durmanıza kendiniz bile anlam veremiyor olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda devam eden sorunlara çözüm getirmek adına zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi dinleyip durum değerlendirmesi yapmak mantıklı olabilir. Uzun süredir devam eden sorunları artık görmezden gelmeyin. Beklediğiniz para bugün elinize ulaşabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün gününüzün bir bölümünü ailesel sorunlara ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise çoğu kişinin güvenini kazanmış durumdasınız. Bunun karşılığı niteliğinde olumlu bir sonucu bugün alabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru özel bir görüşme yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Özgürlüğünüze ve bağımsızlığınıza düşkünlüğünüzü bugün bir olaydan dolayı gösterebilirsiniz. Özel hayatınızda ise bu bakış açınız ara ara sıkıntılara neden olabilir. Bunu dengelemek yararınıza olabilir. Çalışma hayatınızdaki maddi yükseliş yüzünüzü güldürebilir.

BAŞAK BURCU

İstediklerinizi elde etmek için yapmış olduğunuz planlamaları hayata geçirmek için artık beklemenize gerek yok. Kendinizi mesleki anlamda geliştirebilir ve yeni konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bugünlerde artan liderlik gücünüz sayesinden çoğu konuya önderlik edebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün çoğu şeye göre enerjinizi kendinize vermeniz daha iyi olabilir. Uzun süredir ruh hali bakımından kendinizi bitkin hissediyorsunuz ancak artık toparlanma zamanı. Özel yaşamınızda ise yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta karşınızdakini iyice tanımadan adını koymamak.

AKREP BURCU

Günü tüm gücünüzü elinizde olarak başlayın. Zira çevrenizde gerek özel hayatınızı gerekse iş hayatınızı sürekli eleştiren insanlarla dolu. Bu kişilere karşı susmak yerine açıkça karşılık vermelisiniz aksi halde sürekli yüklenme durumu söz konusu olabilir. Sağlıklı karar vermek için bugün uygun olabilir.

YAY BURCU

Bugün yapacağınız görüşmelerde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Düşündüklerinizi tereddüt etmeden uygulamaya koyabilirsiniz. Çalışma hayatınızda işiniz gereği değişiklikler söz konusu olabilir hatta ek işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün yapacağınız her adımda egonuzu kontrol altında tutmayı bilmelisiniz. Bu konuda kendinizi eleştirmeyi bilmelisiniz. Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor. Sizden farklı düşünenlerin fikirlerine saygı duymalısınız. Başarılı olmak istiyorsanız sabit düşünmekten vazgeçin. 

KOVA BURCU

Bugün özel hayatınızdaki gelişmeler gününüzün en iyi şekilde geçmesini sağlayabilir. Günün erken saatlerinde alacağınız telefon görüşmesi enerjinize enerji katabilir. Çalışma hayatınızdaki biriyle ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. İçinizde zaman zaman ortaya çıkan isyan duygunuzu bastırmalısınız.

BALIK BURCU

Bugün geçmişte yaşadığınız bazı olayları muhakeme günü olabilir. Genel olarak bir değerlendirme yaparak hayatınızı dengeye oturtacağınızı düşünüyorsunuz. Bugün ailesel konularda bazı önemli gelişmeler olabilir ve bunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar