17 Ocak 2019 Perşembe günlük burç yorumları

17 Ocak 2019 Perşembe günlük burç yorumlarını haberimizde okuyabilirsiniz. 17 Ocak Perşembe günü Aslan, Oğlak, Kova, Boğa, Terazi burcunu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

17 Ocak 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
16 Ocak 2019 Çarşamba 09:00

17 OCAK 2019 PEŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Koç burcu bu haftayı çok yoğun geçiriyor. Sağlığınız zarar görürken verimsiz işlerin öncüsü oluyorsunuz.  Sorunlardan kaçmakla onlardan kurtulamayacağınızın artık farkına varmalısınız. Sakinleşmek en büyük iyiliktir, parasal kaygınız olmayacak.

BOĞA BURCU

Tempolu çalışmak sizin işiniz, rutine giren işler sizi sıkıyor ve değişiklik sizin göbek adınız. Çok fazla güveneceksiniz kendinize fakat aşk konusunda duygularınız gemlenmeyecek.

İKİZLER BURCU

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ilerlediği için olayları çok güzel şekillendiriyorsunuz. Bugün birçok görüşme var. İyi niyetiniz çok geç anlaşılıyor. İnat etmeyin, başarıya odaklanın.

YENGEÇ BURCU

İş yaşantınıza aşk mı karışıyor ne? Canınızı sıkan olaylardan uzaklaşın, hayata gerçekçi yönlerden bakın. Mantık konusu çok önemlidir, mantıksal hareketlenmeler sizi yoracak. 

ASLAN BURCU

Heyecanlı bir gününüz. Olaylara sıkı bir şekilde sarılıyor ve yeni atılımlar için planlar yapıyorsunuz. Maddi konuların gündem kazanmasıyla, hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. Başarı sizi bekliyor. Duygusal konularda, partnerinizin kendi duygularının ön plana çıkarması olması canınızı sıkıyor.

BAŞAK BURCU
Bugün, Ay burcunuzda ilerlerken, ifade zenginliğiniz göze çarpıyor. İçsel dürtüleriniz her zaman sizden yana. İş yaşantınızdaki gelişmeler her geçen gün sizin lehinize gelişiyor. Sıkı ve disiplinli çalışmak sizi rahatlatıyor. İsteklerinizi daha iyi yansıtıyorsunuz. Bazı konulara farklı bir bakış açısı getirmek istiyorsunuz.

TERAZİ BURCU

Bugünlerde özel yaşamınızla ilgili konularda daha cesaretli ve gerçekçi davranmalısınız. Bu dönemde seçimlerinizi iyi belirlemelisiniz. Ya sevginize emek verecek ve gerçek mutluluğu aşkı huzuru doyasıya yaşayacaksınız. Ya da sevgiden uzak beraberliklere doğru yol alacaksınız. Bu kararı verip uygulamak kolay olmayacak ama kazançlı siz olacaksınız.

AKREP BURCU
Çevrenizde çok büyük bir sır var bu sizi mutlu ediyor. Bazı olayların açığa çıkarak konuşulmasını istemiyorsunuz. Neptün sizi olumlu etkiliyor. Bugün, Ay'dan aldığınız etkileri yadsıyamazsınız. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle, inatçı yönleriniz de atağa kalkıyor. Bugün, farklı konular üzerinde inatla duruyorsunuz.

YAY BURCU

Çok yoğun işte çalışıyorsunuz, kimseye de güvenmiyorsunuz. Biraz daha paylaşımcı olmanızda fayda var. Partnerinizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU

Gücünüzü her konuda ispat etmek isteğiniz, yeni konulara ilgi duymanıza neden oluyor. Özellikle bugün, size ulaşmaya çalışacaklar. Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. Duygusal konularla ilgili olarak, romantik bir kişiliğe sahip olduğunuz söylenemez. fakat aşkı sunuş şekliniz mükemmel

KOVA BURCU

Yeni projeler üzerinde anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni proje çalışmalarınız devam ediyor, günlük işleriniz bu sebeple aksıyabilir.  

BALIK BURCU

Siz güçlü bağlar kurmakta ustasınız fakat herkesin sorunuyla yakından ilgilenmenizin size bir katkısı olduğunu düşünmüyorsunuz. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar