17 Mayıs 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 17 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 17 Mayıs 2019 Çarşamba Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 17 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

17 Mayıs 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
16 Mayıs 2019 Perşembe 15:00

17 MAYIS 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız. Bu ilişkiyi kabullenip yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor.

İletişimlerinizde fazla meraklı olmanız, mantığınızı kullanmakta güçlük çekmenize sebep olabilir. İlişkilerde mutlak dengeyi bulmalı ve aceleci yargılar içinde bulunmamalısınız.

BOĞA BURCU

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz.

Haftaya başlarken iletişim trafiğinizde bir yoğunluk oluşabilir ve yeni proje teklifleri içinde olabilirsiniz. Haftanın başında ilişkileriniz ve bununla bağlantılı ortaklı gelirleriniz önem kazanabilir. İlişkinizi ciddi bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Daha güven dolu bir yön belirlemek ve artık ihtimaller içinde olmak istemediğiniz bir hafta içindesiniz. Yeni Ayında sizin burcunuzda olmasıyla bu hafta kendinizi daha doğru ifade edebileceksiniz. Perşembe ya da cuma günlerine denk gelen herhangi bir konu da bir görüşmeniz olursa bu noktada daha sağduyulu ve sabırlı olmanızı tavsiye edebiliriz.

İKİZLER BURCU

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Yakında iş hayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz.

Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz

YENGEÇ BURCU

Haftaya önemli etkilerle başlıyorsunuz. Kendi hayatınızda bazı konuları yönetmek bu hafta her zamankinden daha zor olabilir. Bu hafta sonu hem Mars’ın Yengeç burcuna geçiş yapıyor olması hem de Akrep burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile yaşamınızın gerçek yönünü keşfediyor olacaksınız. Özellikle çarşamba veya perşembe günleri bazı kararlar almanız için oldukça uygundur. İş hayatınız da veya çalışma arkadaşlarınız da yaşadığınız bazı konuları daha iyi yönetiyor olmamalısınız. Duygusal çıkışlar yapmamalı ve yöneticilerinizle bazı restleşmeler içinde olmamalısınız. Biraz daha sabırlı olursanız kariyerinizde istediğiniz hedefe ulaşabileceksiniz.

ASLAN BURCU

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın. Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

BAŞAK BURCU

Büyük bir kalabalık içinde olacaksınız. Bu bir kutlama töreni olabilir. Ama bu toplulukta sevinciniz yarı buruk olacak. Dostluğa, arkadaşlığa çok önem veriyorsunuz. Yakında bir dostunuzla küskünlükleriniz var. Akraba ilişkilerinizde, bugünlerde sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler olduğuna dair bazı kuşkular barındırıyorsunuz. Ama bundan emin olamayacaksınız.

Haftaya evlilik ya da partner ilişkilerinizde bazı kırgınlıklarınıza çözüm bulurken başlıyor olabilirsiniz. Partnerinizin sizi bir konudan dolayı suçlaması ya da sizin kendinizi suçluyor olmanız mümkün olabilir. Hafta ortasından sonra parasal konularınız önem kazanacağa benziyor. Biraz daha ekonomik anlamda çevrenizden yardım görmek isteyebilirsiniz. Yazışmalarınız ya da sosyal medya yazışmalarınız konusunda daha dikkatli ve özenli davranmalısınız. Göndermek istediğiniz mesajlarınızı ya da mailleriniz yanlış kişilere gönderebilir ya da iletişimsel konularda aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Perşembe ya da cuma günü alacağınız bir haber sizler için oldukça önemli olabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün hem duygusal olarak rahat hissedeceğiniz ve kendinizi doğru ifade edebileceğiniz bir gün. Hakkınızı arama ve bazı haksızlıklara karşı doğru bir duruş sergileme adına güçlü ve yerinde kararlar alabilirsiniz.

Haftaya sorumluluklarınızdan sıkılmış ve bazı şeylerden uzaklaşmak isteyerek başlayabilirsiniz. Salı gününden sonra ilişkilerinizde yapacağınız konuşmalar veya vereceğiniz kesin kararlar sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Kendinizi anlatıyor olmak ve beklentilerinizi konuşmak adına doğru bir hafta içindesiniz. Perşembe gününden sonra ekonomik konularınız gündeminizde olabilir. Hafta sonu gerçekleşecek olan Akrep dolunayı ile yeni bir proje ya da yeni bir kazanç kapısı hayatınıza dahil olabilir. Ya da böyle bir fikir içindeyseniz 19 Mayıs sonrası harekete geçebilirsiniz.

AKREP BURCU

Günün ilk saatlerinde eşinizle aranızda çıkabilecek sorunları erteleme imkanınız yoksa, akıllıca davranmaktan başka çare kalmıyor. Fazlasıyla olgun ve sorumlu bir tutum göstermeniz gereken bir gün. 

Haftaya sosyal arkadaş çevrenizle ilgili konuları yöneterek başlayabilirsiniz. Dostlarınız, yakın çevreniz ya da yeni kuracağınız bazı sosyal ağlar ile alakalı yeni görüşmeler ve tanışmalar yapmanız söz konusu olabilir. Bu hafta elinizde olmayan imkanlardan dolayı biraz gergin ve kendinizi gereğinden fazla anlatıyor durumunda olabilirsiniz. Biraz daha makul ve anlayışlı olmanız gereken bir haftadasınız. Pazar günü gerçekleşecek olan dolunay sonrası önünüzü daha net görebileceksiniz. Bu hafta karar vermek yerine biraz daha olayları gözlemlemelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hamilelik veya çocuklarla ilgili sorumluluklarınız gündeminiz de olabilir.

YAY BURCU

Bugünlerde alacağınız teklifler önemli. Koşullarınızın elverişsizliği sizi engellememeli. Birtakım şeyleri artık yerli yerine oturtmanız için, şartlarınızı zorlamanızda yarar var. Gelecekle ilgili belirleyici etkileri olan konularda, tüm becerilerinizi ortaya koyma durumunda kalacağınız görüşmeleriniz var. Şu sıralar, zihninizi dağıtabilecek gelişmelerden uzak kalmaya çalışın.

Birçok şeyi siz belirlemek istiyorsunuz. İsteğinizin, bilginiz dışındaki para ilişkilerini ve yabancısı olduğunuz alışverişleri de kapsaması biraz fazla. Bu konulardaki egemenlik arzularınız iyi niyetlere bağlı, ama yine de rahatsız edici

OĞLAK BURCU

Duygusal konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz ve iç dünyanızda çeşitli karamsarlıklar yaşayabilrisiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve geleceğe yönelik bazı kaygılar duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Genel çevrenizde yada işinizle ilgili konularda sizi rahatsız edici bazı sorunlar olabilir. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız

KOVA BURCU

Haftaya iş yerinizdeki sorumluluklarınızı düzene sokmak ya da yeni iş projelerinizi üstlenmek durumunda kalarak başlıyor olabilirsiniz. Sorumluluklar artıyor olsa da bu hafta becerikli yönünüzü ve karizmanızı ortaya sunma fırsatınız söz konusu olabilir. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ve içinizdeki gücü keşfedeceğiniz bir hafta içindesiniz. Hafta sonu Akrep burcunda gerçekleşecek Akrep dolunayı size eskide olan ilişkilerinizi ya da eskide olan konularınızı hatırlatabilir. Eskiye özlem duyan kişiler olmamanıza rağmen belki de bastırdığınız duyguların yüzeye çıkması olarak değerlendirebilirsiniz. Kendinize baskı yaratmayın. Akış içinde kalmayı ve yüzleşmeyi deneyin.

İş arkadaşlarınızı hemen idam sandalyesine oturtmayın. Hiç kimse mükemmel değildir. Üstelik herkesin sizinle aynı görüşte ya da kişilikte olmasını bekleyemezsiniz. Başarınıza giden yol iş birliğinden geçiyor.

BALIK BURCU

Haftaya aşk ve ilişkileriniz ile ilgili konularla başlıyor olabilirsiniz. Özlem ya da sevilme duygusu gündeminizde olurken partnerinize bununla ilgili eleştiriler getirebilirsiniz. Bu duyguların sizi huzursuz etmesi yerine biraz daha kendinize yönelmeyi seçmelisiniz. Parasal konularda hafta ortasından sonra rahatlamaya başladığınızı gözlemleyebilirsiniz. Eğer bu hafta hukuksal bazı konularda önemli beklentileriniz varsa yeni çözümler elde edebilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek Akrep dolunayı sizi ilişkilerinizde hiç beklemediğiniz bir beraberliğe ya da sürpriz bir ilişkiye götürebilir. Buna belki karşı koymak zor olabilir.

Aşk hayatınızdaki değişimlere kolay ayak uyduramıyorsunuz ve bu konuda sevgilinizle zaman zaman sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkinizi bir düzene sokmalısınız. İş hayatınızda her şey yolunda gibi görünse de önümüzdeki günlerde iş arkadaşlarınızla bazı sorunlarınız belirebilir. Bugün bir randevunuzun iptal olması üzerine başka işlerle ilgilenmek zorunda kalacaksınız

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar