17 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

17 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 17 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 17 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

17 Kasım 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 16 Kasım 2020 Pazartesi 15:57
14 Kasım 2020 Cumartesi 15:11

17 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 17 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 17 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

17 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

17 Kasım 2020 Koç burcu yorumu

Bugün artık hayatınızda yeni bir sayfa açmak için kolları sıvama günü. Cesaretinizi toplayın ve harekete geçin. Sizin enerjiniz yeni kapıların anahtarı olacak. Bugünlerde hiç beklemediğiniz bir yerden maddi kaynaklarınız artabilir. Bazı sağlık sorunlarınızın üzerinde durmalısınız tekrar bir hastalığınız nüksedebilir ve bu durum uykusuzluğa sebep olabilir.

17 Kasım 2020 Boğa burcu yorum

Bugünlerde bir hayli dalgın ve isteksizsiniz. İşe gelmek bile büyük eziyet halini almaya başladı. Ancak artık bu gidişe dur demek için bugün birçok nedeniniz oluşabilir. Öğlen saatlerinde üst üste iyi haberler sizi bekliyor. Silkelenin ve hayata yeniden enerjinizi katın. Maddi konularda her ne kadar sorun yoksa da harcamalarınızı hoyratça yapmak yerine birikim yapabilir ve istediğiniz tatil için olanak yaratabilirsiniz.

17 Kasım 2020 İkizler burcu yorumu

Bugünlerde birçok konuda tereddüt yaşıyorsunuz. Oysa bazı konularda çabucak karar vermek sizin için önemli olacak özellikle kendinizle ilgili karar verirken daha hızlı davranmalısınız. Maddi tartışmalardan uzak durmak için birikim yapmalısınız. Aklınızda yeni fikirleriniz var ancak bu her zaman işe yaramayabilir bunu tekrar düşünün.

17 Kasım 2020 Yengeç burcu yorumu

İletişim sizin en önemli meziyetiniz ve ikili ilişkilerde oldukça başarılısınız hatta bu ilişkilerin çoğunda kazanan siz oluyorsunuz. Aklınızda yeni şeyler var yeni başlangıçlar yeni şeyler ancak bunu istediğiniz sonuca ulaştırmak istiyorsanız yapmanız gereken tartışmalardan uzak durmak olmalı ve daha ılımlı davranmak olmalı.

17 Kasım 2020 Aslan burcu yorumu

Bugün ailenizle ilgili önemli bir konu yeniden gündeme gelebilir. Aslında ertelenen ve artık mutlaka çözülmesi gereken bir sorun herkes için ciddi bir konu haline gelmiş durumda. Sizin çözümcül ve uzlaştırıcı özelliğinizin devreye girme zamanı geldi. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber maddi konuda rahat bir nefes almanızı sağlayacak.

17 Kasım 2020 Başak burcu yorumu

Kimi zaman bazı konularda tepkisiz kalıyorsunuz bahaneniz ise olanakların yetersizliği ancak şunu unutmayın siz tepki vermezken elinizdeki olanaklarda yok olup gidiyor. Maddi konularda harcamama konusunda yeteneklisiniz ancak her zaman bu durum işe yaramıyor. Sağlık konularında kısa süreli, yersiz, para ve zaman kaybına neden olabilecek endişeler söz konusu.

17 Kasım 2020 Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızda oldukça sakinsiniz ancak bu sakinliğin pek hayırlı olmadığını biliyorsunuz. Sakinsiniz çünkü patlamak için oldukça biriktirdiniz ve bunun bir çıkış noktası olacağını tahmin ediyordunuz. İş yaşantınızla ilgili konularda aşırı tepki vermemeye özen göstermelisiniz. Maddi açıdan daha ılımlı davranmak eğilimindesiniz ancak bunu özellikle bu aralar pek beceremiyorsunuz.

17 Kasım 2020 Akrep burcu yorumu

İşinizle ilgili konularda başarıyı yavaş yavaş yakalıyorsunuz. Kaygılarınızı geride bırakıp enerjinizi işinize vermelisiniz. Yakın zamanda önemli bir başarıya hazırlıklı olun. Aşk hayatınızda sevgilinize bir ders vermek ister gibisiniz onu seviyorsunuz ancak onun sorumsuz hali sizi derinden etkiliyor. Görmezden gelmeyi bırakıp açıkça konuşmalısınız.

 17 Kasım 2020 Yay burcu yorumu

Duygularınızın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Objektif yaklaşımlar yapmalısınız, iş hayatınızda bazı durumlar sizin istediğiniz dışında gelişebilir ancak yakın arkadaşınızın da yardımıyla bunun üstesinden geleceksiniz. Bu aralar farklı tekliflere açık olacaksınız ve para kaynağınızda olumlu değişiklikler olabilir.

17 Kasım 2020 Oğlak burcu yorumu

Bugünlerde bir hayli zinde ve oldukça aktifsiniz. Adeta her yerdesiniz ve her ortamın aranılan insanısınız. üzerinizdeki stresi atıyorsunuz. Maddi olarak da rahat bir dönem geçiriyorsunuz. Yine de temkinli davranmaya özen göstermelisiniz. Bu sıralar iş hayatınızda dikkatinizi toparlayıp işinizi yapmak sizin için büyük sıkıntı oluyor ancak işinizi seviyor olmanız sayesinde birçok şeyin üstesinden geliyorsunuz.

17 Kasım 2020 Kova burcu yorumu

Bugün özellikle duygusal olarak karışık bir gündesiniz, bir yandan yapmanız gerekenler bir yandan yapmanız gerekenleri yapmama isteği kafanız karmakarışık. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız katı olacaktır ve isteklerinizi kabul ettirmek konusunda ısrarcı davranacaksınız. Aslında son günlerin yorgunluğu yaşadıklarınızın önemli bir nedeni olabilir, kendinize zaman ayırmak iyi gelebilir.

17 Kasım 2020 Balık burcu yorumu

Bugünlerde kendinizi sorgulamakla öylesine meşgulsünüz ki etrafınızda olanları göremiyorsunuz. Dikkatinizi toplayıp gerek iş gerekse özel hayatınızda yaşanan aksaklıklarla ilgilenmelisiniz. İşinizle ilgili ciddi bir gelişme söz konusu ve bu sizi yakından ilgilendiriyor. Aşk hayatınızda ise partneriniz sevginizden şüphe etmeye başladı. Toparlanın ve hayatı yakalayın.

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar