için kaldı

17 Aralık 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

17 Aralık 2018 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

17 Aralık 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Aralık 2018 Pazar 17:23

17 ARALIK 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ay burcunuzdan Terazi doğru ilerlerken, duygusal konularda daha değişken ve farklısınız. Baya hassas dönemlerden geçeceksiniz. Aşk hayatınız baya cıvıl cıvıl. Partnerinizle birlikte birçok sosyal aktiviteye katılacak ve yapacağınız işleri duygusal enerjinizle birleştireceksiniz. Bugün, katılacağınız toplantılarda çocuklarla aranız çok iyi olacak. Bu size artı katabilir.

BOĞA BURCU

Aile içi olaylar bir hayli gündem olacak ve enerjinizin daha arttığını hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, evinizle ilgili yapacağınız değişimlere yöneleceğinizi gösterirken, motivasyon gücünüzün de artmasına neden oluyor. Ay ve Jüpiter'in olumlu etkisini, sevdiklerinize aktaracağınız maddesel katkılarınızla ortaya koyacaksınız.Hediye almak için gezebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün birlikte çalıştığınız kişiler ile tartışmamak için sabredeceksiniz, duygusal davranışları sizin tutumunuza bağlı ve olayları incelerken, yapıcı olmaya çalışacaksınız. Güvendiğiniz konularda sadece kendi düşüncelerinizle hareket ettiğiniz için, gözden kaçırdığınız detayları sonradan görüyor ve zaman kaybettiğinizi daha sonra anlıyorsunuz. Fazla özgüven sahibi olmak her zaman iyi değildir.

YENGEÇ BURCU

Ay size doğru yaklaşırken çok eğlenceli olacak, aktivite gününüz olabilir. Bugün partnerinizden de size destek vermelerini bekleyeceksiniz ve onunla ortak çalışmalar yapacaksınız. İş yaşantınızda birlikte olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Sizin zaaflarınız, onları avantajlı hale getirecektir. Zaaflar bazen iyidir.

ASLAN BURCU

Uzun bir süredir beklediğiniz olayların gündeme gelmesiyle hareketleriniz hız kazanabilir. Mücadele yönünüz ortaya çıkıyor ve çevrenizdekiler gurur duyuyor. Çevrenizle uyumlu iletişimler içinde olacak ve yaratıcılığınızı kalıcı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Yaptığınız işlerde, sezgisel yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Bugün, empati yeteneğiniz güçlü, herkese karşı anlayışlı olacaksınız. 

BAŞAK BURCU

Bugün tam bir pazartesi günü sizin için. Çevrenizde katılacağınız birçok toplantıda kişisel çekiciliğinizi rahat bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. İletişim konusunda kendi düşüncelerinde ısrarcı davranacak ve karşınızdaki kişileri duygusal anlamda etkileyecek. Yakın dostlarınıza yardım etme gereği duyacak ve onlara kendi bilgilerinizi aktarmak isteyeceksiniz ve onlarda size bu konuda izin verecek. 

TERAZİ BURCU

Terazi bugün adeta zeka küpü. Zihinsel aktiviteleriniz çok yüksek ve duygusal ilişkinizde karşılıklı konuşmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün yöneteceğiniz konularla kendinizi ortaya koyuyorsunuz. Ailenizin bazı problemlerini çözmek isteyecek ve maddesel desteğinizi onlara hissettirecek. Aşırı özgürlükçüsünüz ve onların sizin özgürlüğünüze karışmasını istemiyorsunuz.

AKREP BURCU

Sizler de Terazi burcu bireyleri gibi özgürlüğünüzü destekleyecek ve estetik yönden size motivasyon sağlayacak bir performans sergiliyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sonucunda beklediğiniz fırsatlar yağınıza gelecek. Kişisel yaratıcılığınızı kullanırken, başkalarının etkisinde kalmak istemiyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumları kendinizi aşma konusunda size yardım edebilir. Üzülmeyin, yolunuza bakın. 

YAY BURCU

Yay burcu ilk defa bir Pazartesi gününü enerjisiz geçirecek. Kafanızda yazın yapacağınız planlar var. Bakalım neler olacak?

OĞLAK BURCU

Oğlak bugün adeta iş birliği, iş ortaklığı ile ilgili yeni gelişmeler yaşayacağınız bir gün. Yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir gün. Başlangıçlar yapmanız için her türlü olanaklar size sunulacak. Doğru karar vermek istiyorsanız, başlarından etkilenmeden kendi içsesinizi dinlemelisiniz. Özellikle iş birliği gerektiren durumlarda, kendini menfaatlerinizi korumanız gerektiğini unutmamalısınız.

KOVA BURCU

Kova burcu bugün geçmişte yaşadığı olayları hatırlayacak. Kinlisiniz ve gözünüzü nefret bürümüş. Süküneti elden bırakmayın. 

BALIK BURCU

Duygusal mı duygusal bir pazartesiyi toplantı heyecanı saracak. Başarılı bir toplantı geçirmek için daha sert olmalısınız.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar