için kaldı

16 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

16 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 16 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 16 ubat 2021 günlük burç yorumları! İşte detaylar…

Son Güncelleme: 15 Şubat 2021 Pazartesi 17:22
15 Şubat 2021 Pazartesi 17:08

16 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 16 Şubat 2021 günlük burç yorumlarında. 16 Şubat 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

16 Şubat 2021 günlük burç yorumları!

16 Şubat 2021 Koç burcu yorumu

Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız. Bazı kişiler aleyhinize konuşabilir. Dikkatli olmalısınız. Göğüs kısmınızı sert rüzgardan ve soğuktan korumalısınız. Saçlarınızı kurutmadan dışarı çıkmayın.

16 Şubat 2021 Boğa burcu yorum

Toplumsal ve kişisel özelliklerinizin olumlu bir şekilde örtüştüğü bir gün içindesiniz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün yeni görüşmeleriniz var. İyi niyetinizin yanlış anlaşılması sizi engelliyor. İkna edici konuşarak sorunlarınıza bir çözüm bulmanız gerekiyor.

 

16 Şubat 2021 İkizler burcu yorumu

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir günde, çevreniz her konuda sizi destekleyecek. Gizli arzuların sizi ele geçirmesine izin vermemeli ve uçuk duygulardan uzak kalmalısınız. Bugün sağlığınıza gereken önemi vermiyorsunuz. Oldukça dikkatsiz bir gününüzdesiniz.

16 Şubat 2021 Yengeç burcu yorumu

Maddi konuların ve karşılıklı iletişim önemli olduğu bir gün. Olaylara gelişigüzel yorum getirmekten hoşlanmadığınız için çekimser tavırlarınızın altında, bazı şeyleri daha iyi kavrama özelliği yatıyor. Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyeceksiniz. Finans konularda ketum olacağınız bir gün.

16 Şubat 2021 Aslan burcu yorumu

İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Biraz sabırlı davranın. Sevdiğiniz kişi her konuda size fazla güveniyor. Bugün onunla yeni konuları görüşeceksiniz. Bugünlerde baş bölgenizi yeterince korumadığınız için, duyu organlarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. 

16 Şubat 2021 Başak burcu yorumu

Bu hafta sonu evinizde uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Birçok dostlarınızın sizi aramasına rağmen, siz ailenizle birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşacaksınız.

 

16 Şubat 2021 Terazi burcu yorumu

Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz. Olayları zamana bırakmalısınız. İlişkinizde, bazı olayların özel olduğunu düşünürseniz, kendinizi çevrenizle kıyaslamamanız gerektiğinin farkına varacaksınız. Soğuk havada boğaz ve boynunuzu koruyun. Aksi halde öksürük, farenjit gibi rahatsızlıklar oluşabilir.

16 Şubat 2021 Akrep burcu yorumu

Siz dengeleme sanatını iyi bildiğiniz için, ilişkilerinizde hata yapmak istemiyorsunuz. Bugün birlikte paylaşım içinde olduğunuz kişiler arasında arabuluculuk yapmak zorunda kalacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.

 

16 Şubat 2021 Yay burcu yorumu

Çevrenizle iş birliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Bugün başarılı bir gününüz. Partnerinizle aranızdaki, olumlu gelişmeler sizi oldukça memnun ediyor. Bugün olumlu bir gününüzdesiniz. Sağlığınıza biraz özen göstermelisiniz. Bugün mideniz çok hassas. Yediklerinize dikkat edin.

16 Şubat 2021 Oğlak burcu yorumu

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.

16 Şubat 2021 Kova burcu yorumu

İsteklerinizin yapılmasında aşırı ısrarcı oluşunuz çevreniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeyi seviyor olmanız, insanlarla aranızda problemlere neden oluyor. Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız. Tırnaklarınıza özen gösterin.

16 Şubat 2021 Balık burcu yorumu

Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanmalısınız. Uzun süredir düşündüğünüzü konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edeceğinizi göreceksiniz.

 

Astroloji nedir?

Astroloji hemen hemen insanlık tarihi kadar eski bir kehanet sistemidir. Her ne kadar son yüzyılda genel Astroloji anlayışı biraz değişmiş ve Astroloji'ye bilimsel bir görünüş verilmeye çalışılmışsa da Astroloji temelde bir kehanet, gelecekten haber verme sistemidir. Geniş anlamdaysa Astroloji insanın evren ve kozmik güçlerle olan ilişkilerini inceleyen, başarı ve başarısızlık oranlarını, hangi konularda şanslı, hangilerinde şanssız olduğunu anlamaya çalışan, hangi dönemlerde ne gibi kozmik etkiler altında kalarak, nelere uygun olduğunu araştıran bir sanattır ve bu sanat, Güneş Sistemi'mizdeki gezegenlerin, uydumuz Ay'ın, Güneş'in,a Güneş Sistemi'mizin çevresinde bulunan takım yıldızların ya da başka bir ifadeyle burçların içindeki haraketlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini inceleyerek çalışan bir sistemdir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar