16 Ocak 2019 Knıght Online'da ne olacak? Knıght Online Açıklama

16 Ocak 2019 Knıght Online açıklaması! Türkiye'de dünyada milyonlarca oyuncunun oynadığı Knıght Online'de 16 Ocak 2019'da yapılacak açıklama merak konusu oldu.

16 Ocak 2019 Knıght Online'da ne olacak? Knıght Online Açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 14:02

16 Ocak 2019 Knıght Online açıklaması! Türkiye'de dünyada milyonlarca oyuncunun oynadığı Knıght Online'de 16 Ocak 2019'da yapılacak açıklama merak konusu oldu. Knıght Online'ın resmi sitesinden sayaç geriye doğru sayarken heyecan dorukta. 

Knight Online World sitesine giren oyuncular önceden Nttgame’in sitesine yönlendiriliyordu ancak artık yönlendirilmiyor ve sitede geri sayım sayacı var. Peki Knight Online World sitesindeki bu gizemli sayaç ne anlama geliyor? Knight Online yeni server mı geliyor? Upgrade güncellemesi mi olacak? Siyah bir planda sunulduğu için kara bir haber alıştıra alıştıra mı veriliyor? Süre dolduktan sonra tam olarak ne olacak? Birkaç varsayımda bulunmak mümkün:

http://www.knightonlineworld.com/

16 Ocak 2019 Knıght Online açıklaması

             * Yeni bir server açılabilir.

             * Firedrake gibi büyük bir patch gelebilir. (Yeni harita, etkinlik vs)

             * Şirket olarak büyük bir değişikliğin duyurusu, geçişi olabilir.

             * Tamamen siyah arkaplan ve karartılmış figürler kara bir haberi simgeliyor olabilir. (Onca reklamdan sonra artık ihtimal dahilinde değil)

Knıght Online nasıl oynanır?

Öncelik ile ko Free2Play bir oyun değildir. Serverler boş ise oyuna girersiniz. Genel olarak doludur ve özel üyeliğiniz olmadığı için sizi oyuna almaz. Bu bence yanlış bir davranış değil bir oyun yapmak maliyetli zaman alıcı bir iş olduğu göz önünde bulundurulur ise online oyun bundan kat kat daha masraflı bir iştir. Paralı olması oyunun kalitesi yönünden bence iyi bir şeydir. Ki ko da çok çeşitli üyelikler vardır hepsinin oyun içinde kattığı ek özellikler farklıdır.

KO Şuan 19 serveri ve oyunun oyuncu yoğunluğuna göre 4 / 2 yada 1 alt kanalı (ch) vardır. Ko grafik olarak vasat bir oyundur ama sevmemin en büyük sebebi kişisel olarak sanırım karakter kontrolü dür. Sadece bir tuşa basmak ve atak yapmasını izlemekten ötesidir. Oyuncular minor combo,  r combo yapmak gibi terimler gelistirerek karakterlerini pk (player killer) Savaş alanlarında daha üstün karakterleri öldürerek oyunda başarılar elde etmektedirler. Oyuncular da karakter bağlılığı çok fazladır. Bir pk videosu kaydederken bile özenerek once tanıtım tarzı video arkasından pk görüntüleri gelir ve arkada kesin etkileyici bir müzik vardır  .Belki de çıktığı ilk günden bu yana hala oyuncusu olan bu oyun oynanmayı hakedıyor dur. Video sitelerine knight online pk olarak aratırsanız oyuncuların ne kadar zevk aldığını görebilirsiniz.

Knıght Online karakterleri neler

Oyunda 3 ırk vardır

Human
Org

Kurian

Şuan ki son level 83 dür. Ama illa 83 olmaya çalışmanıza gerek yoktur. Oyun pk sınıfları 3 ayrılmıstır.

Ardream [lvl 59 son]
Base [69 lvl son]
Cz [her lvlde gırılır 83 altı ısenız   işiniz imkansız gıbı birşey]
Artı olarakta belırlı saatler arasında gunluk haftalık aktıvıteler vardır. Yada maradonda arena gıbı map ler mevcutur.

Oyunda 4 sınıf karaker vardır

​Asas / Rogue ( okcu yada bıcakcı )
Mage ( buyucu )
Priest ( iyileştirici yada savaşcı)
Warrior (savaşçı)

Kurian

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

ALİ En beğenilen yorum
Oyunda 4 sınıf karakter değil 5 sınıf karakter vardır. Eksik olan Kurian/Portu