için kaldı

16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 15 Mayıs 2020 Cuma 18:44
15 Mayıs 2020 Cuma 17:37

16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumlarında. 16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

16 Mayıs 2020 Cumartesi günlük burç yorumları!

16 Mayıs 2020 Cumartesi Koç burcu yorumu

Bir süredir partnerinizin belirsiz halleri sizi tedirgin ediyor. Bunun nedenini merak ediyorsanız ona sormalısınız çünkü sizi üzmemek için sizden saklıyor… İşinizi bırakıp bir süre uzaklaşmak istiyorsunuz ancak bu durum sandığınız gibi kolay değil. Sıcak ilişkiler kuramıyor olmanız insanları tanıma fırsatı bulamamanız. Bu fırsatı ise siz yaratabilirsiniz

16 Mayıs 2020 Cumartesi Boğa burcu yorumu

Herkes sizin iyi niyetinizi biliyor ama her aklınıza geleni dile getirmemelisiniz. Sonuçta düşüncelerinizi herkesin bilmesine gerek yok. İç sesinizde dillendirdiğiniz bazı konuları,bugün hayatınıza yansıtmanız, ahenk içinde giden günlük rutininizi zedeleyecek. En iyisi siz sevgilinize zaman ayırıp, bugünü unutun. Yarın yeni bir gün. Aynı hataları tekrarlamayın.

16 Mayıs 2020 Cumartesi İkizler burcu yorumu

Spiritüel bir konuyla ilgilenmek veya zihinsel bir yolcuğa çıkmak için harika bir zaman. Sizi zorlayan bir konuyla nasıl baş edeceğinizi öğrenmenin yollarını keşfedebilirsiniz.

16 Mayıs 2020 Cumartesi Yengeç burcu yorumu

Bugün işyerinde aynı konumda olduğunuz bir iş arkadaşınızla olan tartışmalarınız biraz canınızı sıkabilir. Bu sıralar maddi anlamda fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bir arkadaşınıza verdiğiniz sözü hatırlayacaksınız ve onun için hazırlıklı olmalısınız. Bu gün kararlar verirken dikkatli ve sağduyulu olmanız gerekiyor zira sonuçları yine sizi etkileyecek…

16 Mayıs 2020 Cumartesi Aslan burcu yorumu

Toplumsal yaşama karşı duyarlılığınız ve mantıklı çözümlerinizle her gün daha bir itibar kazanıyorsunuz. Kendinizi öne koymaktan kaçınmayın. Partnerlik ilişkileri açısından şanslı bir gündesiniz. Ancak fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Derinlik kurulmamış ilişkiler bir anda sonlanabilir.

16 Mayıs 2020 Cumartesi Başak burcu yorumu

Yaratıcılık gerektiren bir becerinizi, geliş kitlelerle buluşturabilirsiniz. Bu adımınız, sizin tahminlerinizden çok daha fazla ilgi görebilir.

16 Mayıs 2020 Cumartesi Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızda bir karar aşamasındasınız. Önünüzdeki engelleri düşünerek geçmelisiniz. Yeni ve farklı bir arayış içindesiniz buna ulaşmak sadece düşünmekle olmuyor içinizde ki sese kulak verin ve yapmak istediklerinize bir an önce başlayın. Maddi kaynaklarınızı etkili bir şekilde kullanmazsanız zararını yakın da görmek zorunda kalırsınız.

16 Mayıs 2020 Cumartesi Akrep burcu yorumu

Bugün gergin ve agresif hallerinizle hem çevrenizi üzebilirsiniz. Bazen siz de bu kadar güzel giden bir şeyi neden böyle anlamsızca zedelediğinizi anlayamıyorsunuz. Bu hafta çok çalıştınız ve yoruldunuz. Belki de biraz dinlenmeye ihtiyacınız vardır. Bir-iki gün uzak yolculuklar yapmaktan ve planlamaktan uzak durmanızda fayda var.

16 Mayıs 2020 Cumartesi Yay burcu yorumu

İşinizde yoğun günler yaşıyorsunuz. Özellikle sabah yapacağınız çalışmalar sizi biraz yorabilir. Aşk hayatınızda kuruntularınızdan kaynaklı gereksiz sıkıntılar yaşamanız an meselesi bu durumu yenmenin tek çaresi eskiye takılı yaşamamak açıkçası olaylara fazla takılmamak. Maddi konularda beklentilerinizin sonuçlarını çok hızlı alıyorsunuz ancak maddi dengeleri iyi korumalısınız.

16 Mayıs 2020 Cumartesi Oğlak burcu yorumu

Duygusal dünyanız karmakarışık. Partnerinizin söylemek istediklerini duymazdan geliyorsunuz size göre her şey konuşuldu ve bitti. Mantıklı davranmazsanız üzülen siz olacaksınız. Elinize geçmesini istediğiniz para bu gün de geçmeyecek ve siz bu paraya güvenerek fazlaca harcama yapmışınız. Özel hayatınızda ki olumsuz gelişmeleri iş hayatınıza yansıtmaktan kaçınmalısınız…

16 Mayıs 2020 Cumartesi Kova burcu yorumu

Hafta sonu sizin için özel bir öneme sahip, onu kendiniz için değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Partnerinizi size bir sürprizle gelebilir. Bugünlerde parasal konularda aksiyon alırken iki kere düşünmeye özen gösterin. Bugün cüzdanınıza, kredi kartlarınıza sahip çıkın. Değer verdiğiniz her ne varsa korumaya özen gösterin.

16 Mayıs 2020 Cumartesi Balık burcu yorumu

Eğer kalabalıklara seslenecekseniz veya bir sunum yapacaksanız, endişelenmeyin çünkü evren her şeyin planladığınız gibi gitmesi için çabalıyor. Siz ilham verici sözlerinize odaklanın.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar