için kaldı

16 Mayıs 2019 Perşembe günlük burç yorumları

Burçseverler 16 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 16 Mayıs 2019 Perşembe Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 16 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

16 Mayıs 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
15 Mayıs 2019 Çarşamba 08:44

16 MAYIS 2019 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; İlişkilerinizi gözden geçirin. Son günlerde biriken alacak verecek meselesi sizi işinizde de zora sokacaktır. 

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Sevdiğiniz kişileri ihmal etmemeye çalışın. Özellikle bugünlerde aile içinde ziyaretlere önem vermeli hatta sık sık onlarla bir araya gelmelisiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler ve güneş burcu İkizler olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Yatırım yapmak için çok ideal bir gün. Partneriniz ile aranızdaki sorunları çözmüş gibisiniz. Bugünlerde sırt ağrısı çekebilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç ve güneş burcu Yengeç olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Enerjiniz size yeni kapılar açacak. Önümüzdeki günlerde gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Biraz arkadaş sözü dinleyin. 

ASLAN BURCU

Yükseleni Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Bahar ve yaz mevsimlerinde sizden mutlusu yok. Arkadaş ortamında sevilen birisiniz. Yatırım yapmak gibi düşüncelerinizin gerçekleşmesi için hiçbir engel yok.

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Aşk hayatındaki sorunları çözeceksiniz. Aile içinde birçok sıkıntı var. Her sıkıntı gelip geçicidir. 

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Sorumluluk alacağınız yeni haberler ile karşılaşacaksınız. Maddi anlamda herkes gibi sıkıntılar çekeceksiniz, harcama yapmamaya özen gösterin. 

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Gitmeyi sevmezsiniz. Aşk hayatınızda yoluna girecek birçokkonu var. Mutlu günler yakın.  

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Hareketli günler size çok yaklaşacak. Beklenmedik aşklar yaşayabilirsiniz. 

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Eve geldiğinizde sürekli iş yapıyorsunuz ve bu artık sinir bozuc hale geliyor. Sevgilinizin size karşı olan tavırlarında bazı problemler seziyorsunuz bu sizi üzüyor.

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Her istediğinizin olması imkansızdır. Maddi yatırımlar için ideal bir gün. 

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 16 Mayıs Perşembe günkü burç yorumu şu şekildedir; Her işin hakkını veriyorsunuz, aşk hayatında yeniliğe hazır olun. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar