15 Şubat 2019 Cuma günlük burç yorumları

15 Şubat 2019 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 15 Şubat 2019 Cuma günlük burç yorumları...

15 Şubat 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
14 Şubat 2019 Perşembe 09:50

15 ŞUBAT 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun zamandır beklediğin fırsatlara ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonunu dinlenerek geçirmelisiniz. 

BOĞA BURCU

Selam sevgili Boğa burçları, parayı çok seviyorsunuz, parayı o kadar seviyorsunuz ki aşkınıza bile vakit ayıramıyorsunuz. Hayatınızı para ve iş odaklı yaşamayın. 

İKİZLER BURCU

Ailenizle bazı konularda zıt düşünebilirsiniz. Aileniz sizin iyiliğinizi istiyor önerilerini dinlemenizde fayda var. 

YENGEÇ BURCU

Güçsüz insanlara karşı tavırlarınız kendinize olan güveninizi artırıyor. Harcamalarınız konusunda dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. 

ASLAN BURCU

Çalıştığınız arkadaşlarınızdan borç para isteyebilirsiniz. Değişiklikler yapmak size iyi gelecek.

BAŞAK BURCU

Şubat sizin için çok değerli. Partnerizden sıkılmış olabilirsiniz ya da tam tersine sizi çok çabuk etkisi altına alması sizi sıkmış olabilir. Güvenmeye devam edin, güven çok önemli. 

TERAZİ BURCU

Gelişi güzel dikkatsiz işleri sevmiyorsunuz. Geçmiş tecrübeleriniz geleceğinize çok katkı sağlayacak. Paylaşımlarınızda alçak gönüllü olmalısınız.

AKREP BURCU

Zor günlerden geçtin. Hastalık sıkıntı ve artık bitti. Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir ve motivasyonunuzu hangi konudan yana kullanacağınızı şaşırabilirsiniz. Küçük detaylardan yola çıkıp birçok konunun özüne girebiliyorsunuz. Teşhislerinizde yanılmayacaksınız. Siz kendi değerinizi kendiniz aslında çok iyi biliyorsunuz.

YAY BURCU

Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak çevrenizi yargılamanız normal. Olaylara farklı açılardan yorum getirmeniz sizi farklı kılarken, partnerinizin de sizinle aynı fikirde olmasını istiyorsunuz. Duygusal konularda hassas bir gündesiniz.

OĞLAK BURCU

Sen bugün çok iyi bir döneme giriyorsun ey oğlak kadını. Sabrınız ve gücünüzü ilişkilerinize yansıtmayı iyi biliyor ve karşı taraftan da aynı şeyi bekliyorsunuz. Bugün, Ay’ın bulunduğu konum, iş ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın karşılığını göreceğinizi gösteriyor. Amaçlarınızdan vazgeçmemelisiniz. Sizi zorlayanlar karşısında, diretme gücünüzü kullanmalısınız.

KOVA BURCU

Çarşamba’yı sel almasın. Bak önün perşembe. Bugün duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut getirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı güçlü aşk duygularınızla birleştireceksiniz. Partnerinizle birlikte soyut olaylara yöneleceksiniz. Kişisel gelişiminizin size sağlayacağı avantajlar konusunda şüpheniz olmasın. Olayları hızlı bir şekilde irdeliyor olmanız, olağan olayları çabuklaştıracak. Cuma’ya da az kaldı hadi tatil planı yap.

BALIK BURCU

Birlikte çalıştığınız kişilere iyi niyetli yaklaşmanız gözden kaçmıyor. Onlarla aranızda önlenemeyen bir duygusallık mevcut. Bazı iş arkadaşlarınıza çok daha farklı yaklaşmanız, dedikoduların oluşmasına neden olabilir. Karşı cins üzerinde etkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Birçok şeyi kendi çabanızla gerçekleştireceksiniz.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar