14 Nisan 2018 Pazar günlük burç yorumları

Burçseverler 14 Nisan 2018 Pazar Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 14 Nisan 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız

14 Nisan 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Nisan 2019 Cumartesi 08:38

14 NİSAN 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Azonceoldu.com olarak sizler için 14 Nisan 2018 Pazar günlük burç yorumlarını derledik. Yeni günde koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor diye merak ediyorsanız günlük burç yorumlarınızı hemen okumalısınız. İşte iş, aşk, sağlık ve para ile ilgili gelişmeleri günlük burç yorumlarınızdan öğrenin.

14 Nisan 2018 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Bugün kişiliğinizin ön plana çıkmasından oldukça keyif alabileceğiniz bir gün. Egolarınızda ve duygusal ilişkilerinizde bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili yaşayacağınız sorunlarda onlara destek vermeniz gerekebilir. Kalbiniz onların sorunları yardım etmekten yana. Bugün bu konularla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz.

14 Nisan 2018 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Güvenliğini her şeyin üzerinde tutacağınız bir gün. Yardımseverlik ruhunuzda var ancak olay kişisel kazançlarınıza geldiğinde sabit düşünceler içine giriyor ve kaygılar yaşıyorsunuz. Bugün çok yakın bulduğunuz bir arkadaş tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. Olayları abartmaktan kaçınabilirsiniz.

14 Nisan 2018 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Hareketli konularda olayları üzerinize çekme konusunda usta olacağınız bir gün. Gün boyu yapacağınız konuşmalarda işleri abartmamanız faydalı olabilir. İkna yeteneğinizden dolayı farklı sorumluluklar altına girebilirsiniz. Dikkat çekici bir güne başlayacaksınız günü iyi değerlendirmenizde fayda var.

14 Nisan 2018 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Düşündüğünüz konular hakkında karamsar olacağınız anlar yaşayabilirsiniz. Değişik fikirler açısından bocalayacağınız bir gün. Bugün aklınıza koyduğunuz her şeyi yapmaya karar verebilirsiniz. Sürekli geleneksel konulara bağlı kalmaktan dolayı yenilikleri hem kaçırıyor hem de tereddüt ediyorsunuz. Hırslı yapınızı ortaya çıkarma konusunda kolları sıvamanın zamanı olabilir.

14 Nisan 2018 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Oldukça iddialı bir güne başlangıç yapacaksınız. Bazı organizasyon çalışmaları ile başarılarınızı taçlandırmak isteyeceğiniz gün. Çevrenizdeki kişilere göre ilginç fikirler sunacaksınız. Çevrenize karşı temkinli davranmanız faydalı olabilir. Gelişen olaylara karşı hemen kabullenmek istemeyişiniz son derece önemli.

14 Nisan 2018 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Yaptığınız çalışmaların size yapacağı kazançları ince eleyip sık dokuyacağınız bir gündesiniz. Hırslarınızın abartılı bir şekilde ön plana çıkması sizi bile şaşırtabilir. Yeni planlama girişimleri içinde bulunabilir ve bu konuda değişik kişilerin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Toplumsal çalışmalarınızın meyvesini yiyeceğiniz bir gün.

14 Nisan 2018 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Bol bol araştırma yapacağınız bir gün. Hayatınızla ilgili idealleri uygulamaya geçirmek için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Enerjiniz düşük olduğundan dolayı bazı detayları göremeyebilirsiniz. Partnerinizin sizin üzerinizde kurduğu baskıdan dolayı rahatsız olmaya başlayabilirsiniz. Her ne kadar şikayetçi olsanız da onun hayatınızdaki varlığı sizi çok iyi derecede motive ediyor.

14 Nisan 2018 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Derin duygular içinde olabilir ve bu durumdan kaygı duyabilirsiniz. Bugün olumsuzluklardan ve moralinizi bozacak her türlü olaylardan uzak durmaya çalışın. Yaşadığınız her konuyu inceden düşünüyorsunuz anca bunu size yararı olmadığını anlayacaksınız. Mantıklı adımlar atsanız bile merakınız yüzünden bazen yanlış kararlar alabilirsiniz.

14 Nisan 2018 Pazar YAY Burç Yorumu:

Bugün uzun süredir görüşmediğiniz ve iletişim kurmadığınız kişilerle iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Bazılarını gerçekten çok özediğinizin farkındasınız ve onların da sizinle konuşmak istediğini az çok biliyorsunuz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz bugün bunların üstesinden gelmek için önemli bir adım atabilirsiniz.

14 Nisan 2018 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün kendinizi karmakarışık duygular ve düşünceler içinde bulabilirsiniz. Ancak hızlı düşünüp karar vermeniz gereken bir gündesiniz.  Yanlış kararlar almamak için her şeyi sırayla planlamalı ve önemli olanlara öncelik vermelisiniz. Derin düşünce yapınız varken sizi ileriye taşıyacak gerçekleri bir an önce görmelisiniz.

14 Nisan 2018 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Aşk konusunda engellerden hoşlanmadığınız günlerden biri diyebiliriz. Bugün sosyal anlamdaki ilişkilerinizi başarıyla taçlandıracaksınız. Çocuklarınız varsa bugün sizin için ilgin olabilir. Çocuklarınızın yardımsever ve sosyal yapma konusunda ayrı bir çaba içinde olabilirsiniz. Çevresel aktivitelerinizin gündemde olması yaşamınıza renk katabilir.

14 Nisan 2018 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Bugün ailenizle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz. Uzun süredir iş nedeniyle görüşmediğiniz yakınlarınız var onları ihmal etmemenizde fayda var. Bazı değerlerinizin üst seviyeye çıkmasıyla birlikte farklı duygular içine gireceksiniz. Kendinizi sürekli sorgulamaktan vazgeçmeyin ve duygularınıza 1 günlüğüne teslim olun.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar