için kaldı

15 Eylül 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

15 Eylül 2018 Cumartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

15 Eylül 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
14 Eylül 2018 Cuma 15:24

15 Eylül 2018 Cumartesi Günlük burç yorumları

Koç Burcu

Özel yaşamınızdaki hal ve hareketleriniz partnerinizi sizden uzaklaştırıyor haberiniz olsun. Karşı tarafa biraz ilgili olmanız iyi olabilir. Yakın arkadaşlarınıza karşı oldukça fedakarsınız bu da bazı kişilerce kullanılmanıza neden olabilir.

Boğa Burcu

Bugünlerde en ufak tartışmalara bile tahammülsüz durumdasınız. Özel hayatınızdaki sorunların kendiliğinden çözülmesini beklemeyin. İş hayatınızda odaklanma sorunları yaşayabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız içinse bir başkasının yardımı gerekebilir.

İkizler Burcu

Tüm günününüz stresli bir şekilde geçebilir. Partnerinizle ilgili olarak hayatınızın her alanını etkileyen bir konu üzerinde tartışmalar yaşanabilir. Partnerinizin bu kadar sorumsuz olması da sorunları büyütmüyor değil. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız iyi olabilir.

Yengeç Burcu

Bir ayrılık söz konusu olabilir ancak uzun süreli olmayacağını bilmelisiniz. İş hayatınızla ilgili daha yakından ilgili olmanız sizi çalışma hayatınızda başarıya götürebilir. Dikkat etmediğiniz yeme alışkanlıklarınız bu aralar başınızı ağrıtabilir.

Aslan Burcu

Hayatınızda sizinle aynı düşüncelere sahip olan bir partneriniz var küçük detaylara takılmaktansa biraz birlikteliğinizin keyfini çıkarmalısınız. Maddi konularda hiç düşünmeden hareket etmeniz sizi fazlasıyla zorlayabilir.

Başak Burcu

Özel hayatınızda hiç olmadığı kadar şanslı bir döneme giriyorsunuz. Sonunda aradınız mutluluk kapınıza gelecek. İş başvurunuzla ilgili değişiklik düşüncelerinizi biraz bekletmeniz sizin yararınıza olabilir aksi halde büyük bir riske girebilirsiniz.

Terazi Burcu

Sürekli güvenle ilgili sorunları gündeme getirmeniz ilişkinizin telefi edilmeyen boyutlara gelmesine neden olabilir. Aşırı sadakat beklentileriniz ikinizi de yıpratıyor. Maddi sorunlarınızı aşmak için borcunuzun bir bölümünü ödemeye başlamalısınız.

Akrep Burcu

Partnerinize karşı göstermiş olduğunuz fazla ilgi karşınızdakini sıkmaya başladı. Aşırı kıskanç halleriniz ise onu kendinizden uzaklaştırıyor. Sevginizi bu yolla göstermekten vazgeçseniz iyi edersiniz. Uykusuzluk kaynağınızın nedeninin stres olduğunu bilmelisiniz.

Yay Burcu

Son zamanlarda oldukça stresli bir dönem geçirdiniz ancak bunun sonuna geldiniz. Partnerinizle birbirinizi daha yakından tanıyorsunuz. Sürekli negatif düşünmek yerine pozitif düşünerek çalışma hayatınızdaki stresi en aza indirebilirsiniz.

Oğlak Burcu

Yaşadıklarınız bugünlerde oldukça canınızı sıkıyor. Nedeni olarak ise aşk hayatınızın olduğunu düşünüyorsunuz. Gerek özel hayatınızda gerekse iş hayatınızda mantıklı kararlar vermeni sizin elinizde olduğunu bilmelisiniz.

Kova Burcu

Özel hayatınızdaki tutarsızlıklar emin olun partnerinizi oldukça çok şaşırtıyor. Sonuç olarak da ilişkinizde ciddi sorunlar oluşmasına neden olabilir. Çalışma hayatınızda ise oldukça dakik ve disiplinli oluşunuz dikkat çekebilir bu da sizi rahatlatabilir.

Balık Burcu

Aşk için yaratıldınız ama partneriniz ne yazık ki bunun farkında değil. Bu durum sizin kendinizi değersiz hissetmenize neden oluyor. Sakin olun ve bazı şeyleri akışına bırakın. Çalışma hayatınızda patronculuk oynamanız arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar